Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Je Mitchell lepší, než O'Neill?

Je Mitchell lepší, než O'Neill?

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 03.12.2006 19:57:06
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Naprosto souhlásím se Sopdet .Každýmu se líbí někdo jiný a soudí uplně jinak.Ještě se tu pohádáte lidi. :lol:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 04.12.2006 09:13:33
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nechápem čo je toto za tému, ako môže niekto porovnávať Jacka s Mitchellom, veď Jack tam bol 8 rokov lidi. :D :shock:
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 04.12.2006 10:26:28
Vejce Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ja si taky myslim ze Mitchela a Jacka nejde srovnat, sou to prece uplne jiny postavy, Jacky byl tvrdak a byl vtipnej, mitchel je jenom ten tvrdak a od humoru je tam Vala, ale i tak si myslim ze serial utrpel hlavne odchodem O'Neila, ale co se da delat takovej je zivot.....
I'll be back

Příspěvek 04.12.2006 11:08:39
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Před Farscapem bych napsala že lepší je RDA bez diskusí, ale už jsem jiná - viděla jsem totiž Farscape ( a stále ještě se na něj dívám - jsem teprve na konci 2. serie). Tak podle mě je Ben Browder super vynikající herec a je minimálně Jackovým rovnocennýcm nástupcem. Jacka mám taky moc ráda, ale srdce jsem ztratila ve Farscapu - takž teď Ben (Mitchell) prostě vede! :oops:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 04.12.2006 11:30:39
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já to zkusím rozškatulkovat asi takhle:
Je Crichton lepší než Mitchell? - ROZHODNĚ
Je Crichton lepší než O'Neill? - Podle mě tak nastejno, každý má něco.
Je Mitchell lepší než O'Neill? - Řekl bych, že ne, přesto Mitchella nezatracuju ale respektuju.
Je Ben Browder lepší než RDA? - Nevím, ani jednoho neznám osobně :)
Je Ben Browder lepší HEREC než RDA? - Řekl bych, že ano.
Je Farscape lepší než SG? - Řekl bych, že ROZHODNĚ.
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 04.12.2006 12:08:18
Aqua52 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já nevím, ale myslím si, že takovéhle srovnávání nepřinese nic hodnotného. Někteří si tu jen uleví (zbyteèně sprostě) a podle mě, jen ukáží svou omezenost. Tím nechci říkat, že nemají právo na vlastní názor. I v životě poznáváme nové lidi a srovnává je někdo z vás? Já to nedělám. Každý je jiný a tak je to i s Mitchelem a O'neillem. Přišli v jiné době a jsou to dvě nezávislé osobnosti. Stejně pořád říkat jak dřív byla SG1 lepší není moc objektivní. V 15 taky řešíte jiné problémy než v 25, ne?

Příspěvek 04.12.2006 15:08:01
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jinými slovy je podle tebe SGčko jen pro děti chodící na základní školy?

Jsem rád, že jsem nezůstal osamocen se svým názorem, že na zkousnutí Mitchella musíte znát to, co nesmím říct :-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 04.12.2006 18:30:05
Aqua52 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ne, tím jsem chtěla říct, že po deseti letech člověk nemůže chtít, aby seriál byl stejný a byly v něm stejné postavy. Tak jako v životě se za 10 let změní spousta věcí. Proto je hloupost porovnávat O'neilla a Mitchella...

Příspěvek 04.12.2006 18:37:09
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Podle mě to není pravda. Přece když se na Pulp Fiction podívám dneska, tak mi za 10 let nebude připadat lepší nebo horší kvůli tomu, že jsem starší. Samozřejmě je nutno brát nějakou spodní linii...
Obrázek

Příspěvek 04.12.2006 19:20:42
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

za 20 let bohužel Anderson důchodce takže i Oneil důchodce :D a máto bejt pořád stejný jako první série :lol:
Já nevím, ale myslím si, že takovéhle srovnávání nepřinese nic hodnotného. Někteří si tu jen uleví (zbytečně sprostě) a podle mě, jen ukáží svou omezenost. Tím nechci říkat, že nemají právo na vlastní názor. I v životě poznáváme nové lidi a srovnává je někdo z vás? Já to nedělám. Každý je jiný a tak je to i s Mitchelem a O'neillem. Přišli v jiné době a jsou to dvě nezávislé osobnosti. Stejně pořád říkat jak dřív byla SG1 lepší není moc objektivní. V 15 taky řešíte jiné problémy než v 25, ne?
toto si myslim že je kvalitní příspěvek

Příspěvek 04.12.2006 19:57:12
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No těžko se to dá opravdu srovnat ,protože za prvý Mitchell je mladší a má jiný chovaní a One'll byl starší a něco víc zažil než Mitchell .Oba jsou dobrý .Prostě je Mitchell jinej než One'll a nechápu jak to mužete srovnat :? protože sem někdo plete i Farscape.
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 04.12.2006 19:57:41
Aqua52 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Raynor píše:
Podle mě to není pravda. Přece když se na Pulp Fiction podívám dneska, tak mi za 10 let nebude připadat lepší nebo horší kvůli tomu, že jsem starší. Samozřejmě je nutno brát nějakou spodní linii...

Ale já nemyslela, že se ti změní vkus, ale to, že prostě máš jiné problémy, které řešíš a poznáváš různé lidi. Stejně tak je to i ve Stargate. Je tam určitý časový vývin, který se nedá opomenout. Přesně tak, jak to řekl bob 1. :D

Příspěvek 05.12.2006 12:21:44
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

ja myslim ze O'neill je o dost lepsi ale hlavne Mitchell musel od prvniho dilu 9 serie jit v tempu jake nastolil O'neill a bylo na nem videt ze proste na to nema (az teda postupem casu se vypracovava)
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 06.12.2006 00:21:15
georgAnubis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Myslim, že je zbytečný se tady dohadovat o tom kdo je lepší a kdo je vůl, protože sou to dva jiný charaktery a to že Mitchell přišel po O'neillovi nutně neznamená, že jeden z nich je hnedka špatnej a druhej zase dobrej. To je jak už tady padlo, jako by ste chtěli srovnávat Valu se Sam, takže pokud jde o to kdo je lepší, já si myslim že ani jeden, O'neill je prostě O'neill a Mitchell je Mitchel.

Příspěvek 06.12.2006 06:49:31
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ale no tak. Jsou dobré a špatné charaktery, dobře napsané a špatně napsané. Sympatické a méně sympatické. Přiznejte si sami sobě, koho máte raději. Nemusíte to psát sem, ale přístup "vždyť to nejde porovnávat" je přece úplně mimo.
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Postavy