Ehm...pardon, ale co je to za blbost? Hodnotí se tu snad MITCHELL, nikolivě JINÁ POSTAVA!
akže eště jednou pro ty pomalejší: Tady se hodnotí Mitchel s O'Neillem a NIKDO z žádnýho jinýho seriálu.
To je přesně to o čem mluvím! Ne, Mitchell a Crichton
jsou si pozoruhodně podobní a ono to asi ani jinak nejde. Browder sice zvládá uhrát kde koho, ale ztěží by SG writeři do velení SG-1 dali uťáplého paranoika. Pročež i když vím o čem mluvíš, tak si trvám na tom, že pro zkousnutí/zalíbení se v Mitchellovi
je nutné vidět Farscape.
V SGčku většinou nepřebírají postavy (aneb Picardo nehraje na Atlantis doktora apod.) ale v případě Mitchella jde o obšlehnutého a lehce upejpajícího se Crichtona. Problém je, že Crichton má více škál co hrát a svého frajírka si budue 1. řadu zatímco v SGčku už se v Avalonu objeví superMitchell a to působí hůře, než když Crichtona v FS ze začátku každej zkopal a on si musel svoje shipmates získat činy

Co mi ale nejvíce vadí, že tady třeba Tar-ara bude mít zřejmě k Farscape a vynikajícímu Browderovi averzi dávno před tím, než by se na to třeba podívala. Je to jako kdyby jste zjistili, že Petr Novotný před 5 lety brilantně uhrál kapitána nějaké námořní lodi, taky by vám kvalita jeho Novot zpětně stoupla.
neuniklo ti že bez Wraitha a Glassnera by nebyla žádná SG (seriál)
Ano, ale taky by měli naslouchat kritice. Nicméně nesouhlasím až tak s Chaoticem, protože IMO za nekvalitu současné SG můžou spíše manageři. '200' ukázala, že si spousty chyb vědomí jsou a pokud nejsou writeři masochisti, tak je snad schválně nedělají.
2Chaotic: Ne - nemá to nic společnýho jak ho tam zařadili. Se mi to docela líbilo. Ale prostě nestojí za nic. Btw zařadit Valu do SG-1 byla ta nejhorší věc co kdy kdo mohl vymyslet!
Hrubě nesouhlasím ani s jedním

Bez Valy by u mě nebyl důvod se dívat na polovinu episod 10. řady, u takového Morphea by bez její scénky člověk usnul.