Ha, topic, kde si mohu zase zanadávat na toho vo...ehm...kre...ehm...id...ehm...mno, prostě Mitchella
Blackthunder píše:
...
Jinak můj názor na Mitchella je jasnej - Je to totální hovodo který odebralo SG na kvalitě. Celkově ho nesnáším. ...atd...
Jakobys mi mluvil z duše

. I když já bych moc sprostými slovy nešetřila

.
Mno, ale zkusim to slušně. Mitchell je trapnej, pořád křiví hubu, do všeho se se...hrne, místo, aby se věnovali taky jiným postavám, snaží se dohnat to "zameškané" s tímhle...Mitchellem, není jedinečný, ale prostě kopírák v pěkně blbym provedení...atd.

. Nejraději bych ho viděla v úplně jiné galaxii, bez brány, lodě, čehokoli, se spoustou "přítulných" alienů, co by si z něho udělali svačinku (aspoň by něčemu posloužil).
Ale aby to nebylo jen negativní - občas je vtipnej v kombinaci s Danielem, není to zase tak špatně vpadající chlap (resp. je to docela pěknej mužskej, ale nenávidim pohled na něj

) a skvěle vypadá, když ho někdo mlátí

. To já ráda.
Raynor píše:
... Kdokoliv, kdo zkouknul Farscape se mnou bude souhlasit, čili nebičuj Mitchella, ale ty co ho napsali.
...
k ocenení Mitchella a jeho koukatelnosti (neřknu-li obdivu) je nutné znát Farscape.
HAck píše:
...
Rozhodně to Raynor nepřehnal a pokud jsi neviděl FS tak radši nemluv

Ehm...pardon, ale co je to za
blbost? Hodnotí se tu snad MITCHELL, nikolivě JINÁ POSTAVA! To je dobré si uvědomit. Postava z Farscape NENÍ Mitchell. Postavy by se měli brát v rámci jejich světa, ne světů jiných. Co je to pak za hodnocení?