Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Dr. Radek Zelenka

Dr. Radek Zelenka

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 30.12.2005 11:28:51
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Anubiss píše:
Napiš mu, ať si příště veme uniformu Atlantis :c)

Když už nějakou, tak tu tmavě šedou. Ta béžová je strašná
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.12.2005 11:37:51
Petkuskaa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No tak tady je naše gruppe funkční:
http://petkuskaa.blog.cz/obrazky/nahledy/240706.jpg

a tady jsem já s Bohem:
http://petkuskaa.blog.cz/obrazky/nahledy/240702.jpg

BTW už nemám tak dlouhý vlasy :lol:

Klenotka: No tak to by mě tead naštřvalo.. Ty ji fakt nemáš podepsanou? No tak to bude muset David ještě přijet ti tu fotku podepsat... A nám taky... :lol:
Ten dotaz byl absolutně skvělej. A ta odpověd ještě lepší. :lol: Já myslím, že to pochopil...to je ten jeho humor. :D

No mně se nejvíc líbil na té přednášce v sobotu v té bíle košily. :oops: :D
Nai tiruvantel arvaryuvantel i Valar tielyanna nu vilya...

Příspěvek 30.12.2005 12:08:08
Mulligan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Petkuskaa píše:
No tak tady je naše gruppe funkční:
http://petkuskaa.blog.cz/obrazky/nahledy/240706.jpg

a tady jsem já s Bohem:
http://petkuskaa.blog.cz/obrazky/nahledy/240702.jpg

BTW už nemám tak dlouhý vlasy :lol:

Klenotka: No tak to by mě tead naštřvalo.. Ty ji fakt nemáš podepsanou? No tak to bude muset David ještě přijet ti tu fotku podepsat... A nám taky... :lol:
Ten dotaz byl absolutně skvělej. A ta odpověd ještě lepší. :lol: Já myslím, že to pochopil...to je ten jeho humor. :D

No mně se nejvíc líbil na té přednášce v sobotu v té bíle košily. :oops: :D

doufám že ty naše fotkybudou podepsaný :!:
já s Bohem 8)
http://im.lide.cz//photo/big/59/4428459-2573697.jpg

Příspěvek 30.12.2005 12:14:30
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jak tak koukam tak jsem o hodně přišel když jsem se tam neobjevil :roll: noo příště to snad vyjde...taky by se mi líbila podobná fotka :D

a poznamka na okraj....zkuste se naučit dávat odkazy do Code :wink:
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 30.12.2005 12:42:34
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Klenotka: No tak to by mě tead naštřvalo.. Ty ji fakt nemáš podepsanou? No tak to bude muset David ještě přijet ti tu fotku podepsat... A nám taky...
Ten dotaz byl absolutně skvělej. A ta odpověd ještě lepší. Laughing Já myslím, že to pochopil...to je ten jeho humor.

No mně se nejvíc líbil na té přednášce v sobotu v té bíle košily. Embarassed Very Happy

Doufám, že přijede. A klidně i mimo Avalcon. A sranda s ním byla a jeho čeština byla výborná. Myslím, že umí česky líp než půlka lidí v téhle republice.

Mně se líbil v pátek v té černé. V sobotu už na něm byl moc vidět ten flám z předchozího večera. Vždyť jsem ho v pátek večer potkala v baru :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.12.2005 12:46:34
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No a my jsme byly zalezly na pokoju... Mě trefí.
Sme se zařekly, že příště budeme trávit na pokojích minimum času...
Klenotka: No však můj report je na mých stránkách v sekci Cony. :wink:

Příspěvek 30.12.2005 12:52:02
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

My jsem spaly v tělocvičně. Šetříme penizky :D
Možná jsem ten Tvůj report četla, četla jsem většinu reportů. Já jsem to ale psala podle svých poznámek a ty nebyly někdy úplně přesné. :(

Doufám, že se Hypo nezlobí. Znám ji osobně a ptala jsem se jí mailem, jestli to můžu přeložit, ale napsala mi až 14 dní potom, co jsem to zveřejnila :D Takže jí to asi nevadilo. I když jsem tam udělala menší úpravy, aby to bylo srozumitelné pro lidi za oceánem.

EDIT: myslíš, že DH to prostírání dostal?

Příspěvek 30.12.2005 12:59:37
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No já to taky nemám přesný... Všechni je pod vlivem opojení ze setkání s Davidem. :lol:
No však si tam uvedla zdroj. :wink: A já myslela, že Hypo je kluk. :oops: :D

Příspěvek 30.12.2005 13:01:49
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Hypo je holka a moc fajn :D Jednou jsem jí v Praze dávala videokazetu se seriálem Sentinel, kde byla narážka na Star Trek

Příspěvek 30.12.2005 13:04:45
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ochránce. :lol: na to jsem se tu a tam koukala... :lol:
A ty jsi odkaď?
Jinak už se těším na 3. sezonu... David přece říkal, že tam bude více jejich společných scen s Rodneym. :D

Příspěvek 30.12.2005 13:23:48
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Louny, Severní Čechy. Koukám, že ty jsi z Olmu :D Brácha tam byl ženatý, ale nějak mu to nevyšlo.

David říkal, že by rád příští rok přijel. Kdyby mu to tak chtělo vyjít už v červenci.
A víc scén s Rodneym? Ano, ano, ano! Dva moji nejoblíbenější géniové v jednom záběru. Ano! Ehm, pardon, nechala jsem se unést :wink: :lol:

Příspěvek 30.12.2005 13:28:51
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já jsem vůl :lol: :lol: Sem se taky mohla kouknout pod ikonku. :lol: :lol:
Jo ale to hádání..to by bylo skvělý. :lol:

Jak ale budou ti noví nepřátelé, tak doufám, že nám Wraithtíky uplně vystrnadí. To by byla škoda. :cry:

Příspěvek 30.12.2005 13:33:50
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jo, jako v Trinity nebo Duetu :lol:

Myslím, že Wraithové budou ti hlavní záporáci a ti další budou "menší", ale o to záludnější. Jen doufám, že to nebudou druzí Genii.

A, už se opakuju, Joe Malozzi potvrdil, že se ve trojce objeví ti tvůrci nanoviru. Že by to byli oni? to by tedy byl nepřítel. Schopný vyhladit lidi, kteří nemají ATA gen.

Příspěvek 30.12.2005 14:52:35
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je to možný...
Ale doufám, že neudělají něco jako replikátory.. Ti mě nebavili. :?

Příspěvek 30.12.2005 14:59:25
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

To asi ne. Doufejme, že to bude originální, protože zatím se jim docela daří držet se od SG1, tak snad jim to vydrží a nebudou se moc opakovat.
Měli by využít toho, že je to nová galaxie s tisíci novými možnostmi. Můžou si třeba vymyslet mimozemšťany se čtyřmi nohami a jedním okem :wink: Jenže to by asi bylo moc drahý :D

Příspěvek 30.12.2005 15:18:49
Anubiss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hehe, příště budou 2 bozi 8)

Příspěvek 30.12.2005 15:38:53
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
To asi ne. Doufejme, že to bude originální, protože zatím se jim docela daří držet se od SG1, tak snad jim to vydrží a nebudou se moc opakovat.
Měli by využít toho, že je to nová galaxie s tisíci novými možnostmi. Můžou si třeba vymyslet mimozemšťany se čtyřmi nohami a jedním okem :wink: Jenže to by asi bylo moc drahý :D

no od SG1 by se měli držet co nejdál, ale be třetí sezoně by měl být v SGA i Daniel :? , nevím proč jako

Anubiss:dva bozi?!? :?
Jeden bude David a druhej já 8) :lol:

Příspěvek 30.12.2005 15:41:43
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jo, bude tam, ale jen v crossover epizodě. Takže musíme jen doufat, že se mu tam moc nezalíbí.

Příspěvek 30.12.2005 15:46:16
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To doufám, páč to by bylo pěkně blbý, kdyby cpali herce z SG1 do SGA, i když..dělaj to aji ted :? .
Doufám že se tam jenom mihne :lol:

Příspěvek 30.12.2005 15:53:57
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Taky slibovali speciální epizodu pro Zelenku, ale v téhle sezóně to už asi nebude. Bude až v Infernu a Allies. Podle toho, co DN říkal, budou McKay se Sheppem někde v maléru, protože zase převezme na Atlantis McKayovo místo.

Příspěvek 30.12.2005 15:55:15
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To by mohlo sedět na ten díl s Genii...převrat ve státě :idea: tam budou v maléru a nějak je záchránit musí ne?
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 30.12.2005 15:58:57
Anubiss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

já jsem bùh! jeden david a druhý já

Příspěvek 30.12.2005 15:59:30
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Konečně díl pro něho :)
To zas budu Rodnye vzteky bez sebe :D , protože on si vždycky najde něco aby mohl nadával na Zelenku, jako např. v tom Grace Under Pressure :lol: tam taky nadával, že tam uvízl kvůli němu

Příspěvek 30.12.2005 16:01:10
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Bude už jen v Infernu a Allies. Ukazoval tam epizody, ve kterých bude. Říkal, že je hodně v GuP a pak v těch následujích čtyřech ne. A pak řekl, že až v těch dvou posledních. Je to tak? Říkal to takhle, ne?

Příspěvek 30.12.2005 16:12:06
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No to si já nepamatuju :oops: Sem ním byla tak fascinovaná, že bych mu kývla na všechno :lol: :lol: . Teda myslím jako, že bych mu kývla i třeba kdyby tvrdil, že je Teyla skvělá postava. :lol:

Jinak jestli chcete, tak vám pošlu 2 audio nahrávky Na dně moře. Mluví tam Francouz a Němec... česky :!: :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Postavy