Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Dr. Radek Zelenka

Dr. Radek Zelenka

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 29.12.2005 18:54:18
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Taky jsem bývala dlouhou dobu trekkie, ale bohužel, ST už není co býval a SGA je prostě lepší. Jsme zrádce, já vím :lol: Ale od ST jsem upustila před dlouhou dobou, takže to není žádný náhlý popud.

Letos na Avalcon taky jelo hodně lidí jen kvůli DN.
A bylo by to v části Gateconu, takže by to snad tak nevadilo. Možná by pak stálo za to uspořádat Gatecon zvlášť. To ovšem zase budou organizovat "rádoby" fanoušci SG, kteří letos kolem Nykla pobíhali jako pejsci.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.12.2005 20:47:48
Petkuskaa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Taky jsem bývala dlouhou dobu trekkie, ale bohužel, ST už není co býval a SGA je prostě lepší. Jsme zrádce, já vím :lol: Ale od ST jsem upustila před dlouhou dobou, takže to není žádný náhlý popud.

Letos na Avalcon taky jelo hodně lidí jen kvůli DN.
A bylo by to v části Gateconu, takže by to snad tak nevadilo. Možná by pak stálo za to uspořádat Gatecon zvlášť. To ovšem zase budou organizovat "rádoby" fanoušci SG, kteří letos kolem Nykla pobíhali jako pejsci.

Nemáš náhodou na mysli GateCon Team? :shock:
Nai tiruvantel arvaryuvantel i Valar tielyanna nu vilya...

Příspěvek 29.12.2005 22:11:56
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jo, přesně ty tím myslím. Neříkám všichni, ale někteří z nich jsou spíš trekkies a většina z nich jsou hlavně do SG1. Docela bylo blbý, jak tam jednu holku při focení ztrapnili přímo před Davidem, to mi dost vadilo.
Je pravda, že u nás SGA nedávali, ale mrzelo mě, že spousta lidí na Gateconu SGA vyloženě pohrdala (podle toho, co jsem slyšela, když jsem byla na nějaké přednášce a poslouchala jsem názory)
Asi to chce čas.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.12.2005 22:59:19
Anubiss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ztrapnili? jak?

Příspěvek 29.12.2005 23:05:41
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

No, přišla tam a David na ní řekl jen tak z legrace "Co je?". Ona se totiž s někým takovým viděla očividně poprvé a byla dost nervózní. A taky jí mohlo být tak šestnáct. Zatvářila se dost zmateně, protože nevěděla, jestli to bylo na ní a ještě se jí povedlo zakopmout tam o nějaký kabel. A ti z gatecon týmu se tam začali smát, jak pitomí. Nevím, jestli se smáli té Davidově poznámce, ale nejspíš jo. Jenže pro ni to bylo dost nepříjemné a trapné. Viděla jsem to, protože jsem šla hned po ní.

Ale David byl fajn. S každým si podal ruku a představil se :D Řekl "ahoj, já jsem David" Jako bychom to nevěděli :wink:

Příspěvek 30.12.2005 09:22:31
Mulligan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Jo, přesně ty tím myslím. Neříkám všichni, ale někteří z nich jsou spíš trekkies a většina z nich jsou hlavně do SG1. Docela bylo blbý, jak tam jednu holku při focení ztrapnili přímo před Davidem, to mi dost vadilo.
Je pravda, že u nás SGA nedávali, ale mrzelo mě, že spousta lidí na Gateconu SGA vyloženě pohrdala (podle toho, co jsem slyšela, když jsem byla na nějaké přednášce a poslouchala jsem názory)
Asi to chce čas.

jsou to kreténi, SGA zasluhuje stejně velkou pozornost jako SG1, nebo možná větší, jelikož tam hraje Čech :P , a není tam jenom na jednu epizodu . Gatecon Team u mě hodně klesnul

Příspěvek 30.12.2005 09:24:22
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
No, přišla tam a David na ní řekl jen tak z legrace "Co je?". Ona se totiž s někým takovým viděla očividně poprvé a byla dost nervózní. A taky jí mohlo být tak šestnáct. Zatvářila se dost zmateně, protože nevěděla, jestli to bylo na ní a ještě se jí povedlo zakopmout tam o nějaký kabel. A ti z gatecon týmu se tam začali smát, jak pitomí. Nevím, jestli se smáli té Davidově poznámce, ale nejspíš jo. Jenže pro ni to bylo dost nepříjemné a trapné. Viděla jsem to, protože jsem šla hned po ní.

Ale David byl fajn. S každým si podal ruku a představil se :D Řekl "ahoj, já jsem David" Jako bychom to nevěděli :wink:

No mě se stalo něco podobnýho.. Taky jsem zakopla o ten blbej kabel :lol: :lol: :lol: . Ale byla jsem tak vychlámaná, že jsem se tam začala řezat. A já ta holka být nemužu, páč po mě šel Jack, takže tys to být nemohla. :lol: Navíc jak hlásili ty čísla, tak já jsem neslyšela, jak hlásí to moje, takže když jsem se vzpamativala a letěla tam, nebylo vůbec divný, že jsem tam trochu zakopinkala. :lol:

BTW Dneska jsem s Mulli poslala Davídkovi mailík... veršovanej... :lol:

Omlouváme se za tykání,
ale neměli jsme u toho stání,
nemáme básnická střeva,
jsme poetická nemehla.

Včera to byly dva měsíce,
co jsi vypadal tak srdečně,
když jsi se fotil s námi,
Ty Atlantský králi.

Vzpomínáme každý den
a přejeme si jen,
abys nás poctil svou návštěvou,
kterou všichni považujeme za milou.

Po vzoru ,,aspoň tři mi dej“,
u té hlášky je každému hej,
bychom chtěli požádat,
jestli bys nemohl někoho přilákat.

Třeba tvého jmenovce Davida,
nebo Paula McGilliona,
nebo klidně oba dva,
McKaye i Carsona.

A ted trochu k věci,
nebudeme tu do rána přeci,
chtěli bychom se dotázati,
kdy jsi se ráčil naroditi.
Nikde to totiž napsané není,
Svého soukromí si nejspíš ceníš.

Máme tu ještě jeden dotaz,
zda-li jsi vzal Svůj slib v potaz
a Rodneymu citrón předal,
a jestli Tě s ním do háje nehnal.=D

Teď se dostáváme k pointě dopisu,
chtěly bychom ti popřát k svátku,
který dnes Davidové slaví v Česku,
a posíláme ti obrovskou pusu.

K Vánocům přejeme opožděně,
doufáme, že jsi dostal aspoň štěně,
a slib od producentů do třetí série,
že se dostaneš do introvské prérie.

Sorry za tyhlety šifry,
ale nedostaly bychom do rýmů nikdy,
že ti z celého srdce přejeme
do úvodní znělky dostat se.

Připojujeme přání všeho krásného do nového roku,
ať tě Rodney přestane zlobit trochu,
ale skvělý byl díl Critical mass,
kde jsi se na něho tvářil jako pes. =D

Také bychom chtěly poprositi
o mail na producentíky,
abychom mohli psát, psát, psát,
jak jsi nám nakázal. =D

Zdravíme Tě do Vancouveru,
nepřejeme ti žádnou smůlu,
měj se krásně a brzy zas
udělej si na Čechy čas.

,,Co vy na to? Co si o tom myslíte? I vaše slovo je pro nás Impuls."
:lol:

Jo a jinak u mě momentálně jasně vede SGA. SG-1 je podle mě už okoukaná. :roll:

Příspěvek 30.12.2005 09:50:46
Airman
Airman

Odpovědět s citací

toPetkuskaa: nemehlo :lol: , kdybys poslouchala, co hlásili za čísla :D :lol:

Příspěvek 30.12.2005 09:58:33
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jaký nemehlo, ty malá..... :lol: :lol:
Kdyby hlásili nahlas, tak bych to slyšela.... A i kdyby tak co.. Aspon jsem rozsmála Davida. :P

Příspěvek 30.12.2005 10:03:43
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Petkuskaa píše:
Jaký nemehlo, ty malá..... :lol: :lol:
Kdyby hlásili nahlas, tak bych to slyšela.... A i kdyby tak co.. Aspon jsem rozsmála Davida. :P

Jáká malá???? Oni to hlásili docela srozumitelně, mělas líp poslouchat :lol: . Já je totiž slyšela 8) :lol: .
Potvoro .....

Příspěvek 30.12.2005 10:14:24
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jaký čísla?

Příspěvek 30.12.2005 10:29:15
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Anubiss píše:
jaký čísla?

čísla ktery musel mít každý kdo se chtěl vyfotit s Davidem na Avalconu :wink:

Příspěvek 30.12.2005 10:55:08
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já jsem o ten kabel zakopla taky :lol: Viděla jsem ji, jak o něj přeletěla a stejně jsem na něj naběhla. Ale já jsem se tomu smála. Jenže te přede mnou to chudák nesla dost těžce. Měla jsem myslím číslo 60, už nevím.
Už jsi dostala tu fotku?

Příspěvek 30.12.2005 10:59:29
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No na mail jo, ale poštou ne.... my sme byly myslím 83, 84 a 85...
Ale to taky GCT trochu zvoral v tom, že my jsme si pak nechali udělat jednu gruppe fotku http://email.seznam.cz/getAttachment?se ... mentId=798
a oni ji nechali vyvolat jenom jednou a podepsaníá je taky jenom ta jedna... hlavně, že jak si dělali oni společnou fotku, tak tu určitě vyvolali tolikrát, kolik jich tam bylo. :evil:

Příspěvek 30.12.2005 11:05:51
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo a jenom taková maličká prosbička... jak máš na svejch www přeloženej ten Avalcon by hypo... no tak ty tam máš And the previous day we gave him already gingbread and Lemon for David Hewlett with plea for his arrival(we love him, you know). no a Hypo to měl napsaný takhle: už včera dostal David perníček a do Kanady si odvezl taktéž velký citron(puvodně prostírání) s podpisy ve dvou sloupečcích s prosbou o předání DH alias Rodneymu McKayovi.
Tak jaks to přeložila to vypadá, jakoby ten citron a perník dostal od GCTeamu, ale to není pravda... Přece mu nechceš připisovat další zásluhy, ne? :lol:
BTW: Ten citron je naše práce... Mulli napsala věnování lihovkou za 11 Kč :lol: a já tu Davídkovi předala. :lol:

Příspěvek 30.12.2005 11:07:27
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mně taky přišla zatím jen mailem. Myslím si, že si tam GCT pěkně namastil kapsy. Stovku za fotku. Kamarádka ji mám podepsanou a já ne. Měli to nějak zamteně zorganizovaný. Sice je hezký, že jsme s Davidem mohli mluvit v pátek i v sobotu, ale tu sobotu to měli dost pomatené.

Ta básnička je super :D Jo a btw, já jsem se ptala na ten pitomý dotaz, jak si říká, jestli David nebo Dejvid. Smůla, že tu otázku nepochopil :lol:

Příspěvek 30.12.2005 11:07:43
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tu lihovku ještě někde mám :lol: , ael nivím kde, páč jsem ji musela schovat před bráchou :?

Klenotka:zajímavej dotaz :D : Já měla nutkání se ho zeptat, co si myslí o té ludře Teyle :lol:

http://im.lide.cz//photo/big/59/4428459-2573682.jpg
grupe fotka
Naposledy upravil Mulligan dne 30.12.2005 11:11:33, celkově upraveno 1

Příspěvek 30.12.2005 11:08:42
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Petkuskaa píše:
No na mail jo, ale poštou ne.... my sme byly myslím 83, 84 a 85...
Ale to taky GCT trochu zvoral v tom, že my jsme si pak nechali udělat jednu gruppe fotku http://email.seznam.cz/getAttachment?se ... mentId=798
a oni ji nechali vyvolat jenom jednou a podepsaníá je taky jenom ta jedna... hlavně, že jak si dělali oni společnou fotku, tak tu určitě vyvolali tolikrát, kolik jich tam bylo. :evil:

ta fotka nejde obrazit, chce to heslo

Příspěvek 30.12.2005 11:11:02
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Petkuskaa píše:
Jo a jenom taková maličká prosbička... jak máš na svejch www přeloženej ten Avalcon by hypo... no tak ty tam máš And the previous day we gave him already gingbread and Lemon for David Hewlett with plea for his arrival(we love him, you know). no a Hypo to měl napsaný takhle: už včera dostal David perníček a do Kanady si odvezl taktéž velký citron(puvodně prostírání) s podpisy ve dvou sloupečcích s prosbou o předání DH alias Rodneymu McKayovi.
Tak jaks to přeložila to vypadá, jakoby ten citron a perník dostal od GCTeamu, ale to není pravda... Přece mu nechceš připisovat další zásluhy, ne? :lol:
BTW: Ten citron je naše práce... Mulli napsala věnování lihovkou za 11 Kč :lol: a já tu Davídkovi předala. :lol:

No, já jsem to půovdně dala na lovingdavidhewlettforum a tak jsem to překládala trochu volně. Vím, že ten citrón bylo prostírání a o tom perníku jsem tam myslím nepsala vůbec. Něco jsem taky vynechala, třeba jména a tak. Takže to vyznělo asi jinak než původně, ale lidem z druhého konce světa je to stejně jedno. :wink:

Příspěvek 30.12.2005 11:12:53
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Překvapivě :-D
Ste si měli vzít vlastní foťáky a blísknůt sa s ním :c)

Příspěvek 30.12.2005 11:14:43
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Moje je tady:

http://www.livejournal.com/users/klenotka/

Je ale dost zmenšená, tak tam máme trochu divný obličeje.

Příspěvek 30.12.2005 11:16:32
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Napiš mu, ať si příště veme uniformu Atlantis :c)

Příspěvek 30.12.2005 11:21:10
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

DN má dneska svátek :P

Příspěvek 30.12.2005 11:21:49
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Náhodou, v tomhle vypadal hodně dobře. A uniformu měla ta jeho papírová podobizna, která tam stála někde poblíž. :D

Příspěvek 30.12.2005 11:22:04
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Anubiss píše:
Napiš mu, ať si příště veme uniformu Atlantis :c)

to je dobrej nápad :D

PředchozíDalší

Zpět na Postavy