Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Dr. Radek Zelenka

Dr. Radek Zelenka

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 24.12.2005 11:48:42
Mulligan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Petkuskaa píše:
No tak to teda budu muset přejít z5 k osvědčenému způsobu komunikace. :lol: Doufám, že to tam nepůjde 2 měsíce, páč když jsem byla na 14 dní na Kanárech a hned druhej den sem poslala pohled, tak došel až když jsem byla 3 týdny doma. :lol:
Díky za něj. :wink:

když bzdeš chtít aby ti odeslal, tak budeš muset řiložit i nějaký peníze :lol: .Zkus napsat Davidovi o mail na producenty :wink: :lol:

Příspěvek 24.12.2005 20:37:47
Jirka0015_cz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Příspěvek 26.12.2005 08:41:51
Petkuskaa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mulligan píše:
Petkuskaa píše:
No tak to teda budu muset přejít z5 k osvědčenému způsobu komunikace. :lol: Doufám, že to tam nepůjde 2 měsíce, páč když jsem byla na 14 dní na Kanárech a hned druhej den sem poslala pohled, tak došel až když jsem byla 3 týdny doma. :lol:
Díky za něj. :wink:

když bzdeš chtít aby ti odeslal, tak budeš muset řiložit i nějaký peníze :lol: .Zkus napsat Davidovi o mail na producenty :wink: :lol:

Co takhle někdy nespěchat a zkontrolovat si to, cosnapsala? Kdo to pak má po tobě luštit? Já nejsem žádnej Daniel Jackson. :whistle: :shock: :lol:

Edit by Marlboro : :offtopic:
Nai tiruvantel arvaryuvantel i Valar tielyanna nu vilya...

Příspěvek 26.12.2005 18:13:45
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tohle tady můžeš říkat pořád-kontrolujte si pravopis, čtěte to po sobě. Já to vzdala už dávno. Nemá to cenu.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 26.12.2005 21:09:24
CarterX Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

"A co takhle třeba dávat pozor při češtině?" (ne že bych dával) :lol:

Příspěvek 27.12.2005 11:30:19
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

ToMarlboro: Já bych ráda, ale tohle je školka, ne fórum :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.12.2005 14:15:24
Marxo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

A co takhle třeba dávat pozor při češtině?" (ne že bych dával) :lol:

Hlavne ja !!! :D

The Power is in My Hands !!!

Příspěvek 27.12.2005 14:33:38
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Napsala jsem DN do guestbooku na jeho oficiálních stránkách a on mi odepsal :D
Ptala jsem se, jestli by sebou příště nepřivezl Davida Hewletta a Paula Mcgillona a on mi odepsal, že se pokusí :D
Já bych se asi zbláznila radostí. Tři nejvíc sexy chlapi na planetě u nás v Chotěboři :lol: Škoda, že by nepřijel i Joe, ale ten na cony moc nejezdí.

Příspěvek 27.12.2005 20:11:57
Anubiss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ještě Carter a Teylu mu připiš, ale Hewlett mi stačí. Ne kvůli vzhledu, ale strašně se mi líbí jak rychle kecá a vidět "kolegu", omfg :c)

Příspěvek 27.12.2005 21:54:43
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Možná tu Rachel, je prý úplně jiná než její postava (a kdo by nebyl :wink: ), ale moc na cony nejezdí. A pochybuju, že by pøijeli všichni. Rozhodně jim tu nenabídnou takový komfort jako třeba v Austrálii.

Příspěvek 27.12.2005 21:57:04
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No to je pravda. Ale vidět zabíjačku na vlastní oči je zážitek nezapomenutelný :c)
Pak by to DH zpomínal v Atlantis, jak je česko šílená země :-D

Příspěvek 27.12.2005 22:05:24
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ale rozhodně by tu nebyl takový zástup fanoušků jako jinde.
Z DN jsou všichni na větvi. Na celý ten kolotoč conů a fanoušky si zatím zvyká, takže je prý mile překvapený a krásně zmatený. :D

Příspěvek 28.12.2005 18:39:01
Petkuskaa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Napsala jsem DN do guestbooku na jeho oficiálních stránkách a on mi odepsal :D
Ptala jsem se, jestli by sebou příště nepřivezl Davida Hewletta a Paula Mcgillona a on mi odepsal, že se pokusí :D
Já bych se asi zbláznila radostí. Tři nejvíc sexy chlapi na planetě u nás v Chotěboři :lol: Škoda, že by nepřijel i Joe, ale ten na cony moc nejezdí.

Kéž by se to povedlo... Paul je absolutně skvělej (oni jsou teda jako skvělí všichni, ale Paul trochu jiným způsobem... a ten jeho přízvuk :lol: ), DH ... no co dodat k tomu vědci, který má nejvíce vtipnejch hlášek v SGA a je tak děsně arogantní(v roli McKaye) no a DN.... no cement.... DN je prostě DN. :D Nevím, koho z nich mám nejradši... Ale asi Davida........Nykla :D .
Ale mně by stačilo i kdyby přijel jenom DN... ale ti dva by byli určitě ten nejlepší bonus mýho života. :D
Nai tiruvantel arvaryuvantel i Valar tielyanna nu vilya...

Příspěvek 28.12.2005 18:55:11
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jo, kdyby tak chtěli přijet. Jak jsem říkala, v SGA jsou snad ti nejvíc sexy chlapi na světě :D
A DN by mohl překládat. Jakpak by mu to asi šlo? :lol:

Příspěvek 28.12.2005 20:03:26
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nedokážu si představit sedě DH na českým conu a čumět na nás .-D

Příspěvek 28.12.2005 21:50:28
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

No, když přijel Robert Picardo nebo Ethan Phillips, tak lidi kladli dotazy v češtině a jim to překládali překladatelé. Jak myslíš, že to dělají v Německu?

Příspěvek 28.12.2005 23:04:13
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nemyslím překládání, ale prostě pohled DH na český fanoušky :-D

Příspěvek 28.12.2005 23:23:08
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Anubiss píše:
Nemyslím překládání, ale prostě pohled DH na český fanoušky :-D

No, popravdě, i Robert Picardo byl mile překvapen, že se může projít po ulici a nikdo na něj nezírá. Čeští fanoušci se mu líbili, protože nebyli tak vlezlí.
A hlavně se mu líbily fanynky :D Ty v Americe mají prý často hodně přes sto kilo :lol: Takže myslím, že DH by z nás byl taky docela na větvi.

Příspěvek 29.12.2005 00:23:16
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No mně k té stovce moc nechybí :c) Čas navštívit sarkofág. Já chci DN a DH pohromadě! :c)

Příspěvek 29.12.2005 00:49:11
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já taky. A ještě Paula k tomu a bylo by to perfektní. Ale to jsou spíš marné naděje.

Příspěvek 29.12.2005 09:44:58
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mně stačí DH nebo PM. Aspoň jeden z nich :c)

Příspěvek 29.12.2005 11:51:14
tRover Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

A nechcete udělat Avalcon v Kanadě, či kde se to točí?
Protože jinak by se věchno točilo okolo SG a SGA...

Příspěvek 29.12.2005 12:58:28
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já příští rok možná do Kanady pojedu. Mám zažádáno o stupendium na univerzitě v, teď nevím, je to nějaké malé město. Ale určitě bych si zajela na Vacouver con, kde určitě všichni budou, protože tam se to točí. Není to tam odtud naštěstí daleko. Letenka by se mi jinak asi dost prodražila.

Příspěvek 29.12.2005 18:28:50
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

My kteří aspoň máme nákladní loď :c)

Příspěvek 29.12.2005 18:28:51
tRover Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak ať ti to vyjde. A užij si to tam..

Možná by to bylo príma, aby se v Chotěboři ukázala půlka lidí od SGA, jenže co potom my trekkisti ? To by se potom z Avalconu stal 90% gatecon...

PředchozíDalší

Zpět na Postavy