ale toho se vůbec nedržte...tam to prostě tak nějak směřovalo...tady jsem jen trošku poškádlil Zemi což by se stejně stalo...v seriálu to vůbec neřešili logickým způsobem...já to posunul do reálnější roviny...ergo nikde není řečeno, že když jsem ničil jednou, budu tak činit znovu... ale myslete si co chcete, I don't care
Tak fajn překvápko Aurora to asi nebude,super zbraň či technologie ne, super bitva ve vesmíru možná a co třeba 305 zase možná,že Země nalzne pár ZPM možná a teď už mi asi došli nápady a co se 305 a ZPM o tom fakt pochybuji.
Já si dělal pouze srandu. :-) Těším se co jsi pro nás nadále vymyslel. :-) Ať už je středa... :-) Nemá někdo stroj času? :-) Třeba opravdu Země porazí všechny nepřátele a budou žít několik miliard let v poklidu a míru. :-) PS: Jak už Daedalos ví, tak v mojí povídce, co píši, to tak opravdu nebude. :-D
Jestli má někdo zájem si přečíst mou povídku, tak tady je: Stargate Defence Atrins Calendar - Ve stádiu vývoje. :P
Jo to máš pravdu no ale překvapení je v každém díle i pokračování příběhu tak jakby to nikdo nečekal je dle mého názoru překvapení (např. jak lodě 304 vystoupili z hyperprostoru).
Spřetel mě se 601. SKSS a nebudem muset čekat ti jsou mistři na donucování a podobně a atomovka by taky nemusela být špatní .No jo ale onoje je nedosažitelné takže máš pravdu musíme čekat.No já se na další díl velmi těším.
Si dávej bacha na tu nesnášenlivost, může se stát, že se pak lidé budou k tobě obracet zády a nemusí ti již pak vůbec s ničím poradit či pomoct. Jinak se samozřejmně těším na další díl, aby to nebylo úplně offtopic.