Na názorou ukázku jak by mesto vipadalo se můžete podívat na díl věž ale myslim že by možná ustřelil pár věčí ale né uplně všechny o tom pochybuju ale jen pár lidí on a bůh vědí jak to dopadne.
No jak tak koukam tak toto jsem opravdu psát neměl jestli je tu někdo u koho bych se tomu nedivil jsi to ty.Protože v enemies měla země vždy tragický konec.
No jak řikam u této povídky bych se nedvil no ale to je způsobeno autorem. ale zdá se mi že u této povídky nás čeké spíš několik menších trgédijí ale né moc vážných. no dobře 7 milionů je velká tragédie ale ne jako dobití země třeba.
já vám nevím...moemntálně si nedokážu představit jak by mohla být Země s takovou technologií a početní převahou jakýmkoli způsobem obsazena...momentálně mi to prostě nepříjde reálné...
mě napadá mnohem víc cest, kterými by se Země dala obsadit, vyhladit..
Jo, například poslat atomovku přímo do jádra planety a o zbytek je postaráno. Nebo se někdo rozhodne ve velkém napadnou Zemi. A další možnost, že je napadnou přímo na vlastní půdě, jestli tam jsou špehové... Jak to bylo u sg-1 NID byla pod nadvládou goa'uldů, jestli se teda nepletu.... Je toho strašně moc
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo