Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: směs povídek - Vítejte doma, majore.

SG: směs povídek - Vítejte doma, majore.

Příspěvek 17.3.2009 19:40:15
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:rflmao:
spíš oni by ničily naše a naše by z posledních sil letěli k nim a spustily Autodestrukci, nebo přímej náraz a autodestrukci k tomu :lol:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 17.3.2009 19:49:34
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Takže chybí jen pozemská japonská loď. to by pak to kamikadze bylo pochopitelný :D

Příspěvek 17.3.2009 19:54:46
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Při tom co dělali za druhé světové by to vypadalo zajímavě :smile:

Příspěvek 18.3.2009 18:15:25
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Lidi, trochu klid :-D a neprozrazujte spiolery :rflmao: Ted si dělám stranu, na to, aby Eolané zaútočili na Zemi si za a) zatím netroufám, za b) mám v plánu trochu jiný projekt :-) a hlavně za c) Eolany Země absolutně nezajímá, jejich jediným motorem ke zničení byla dávná pomsta a po jejím zničení nemají proč pokračovat v útoku...a lidé zase nejsou tak blbí aby provokovali tak silného oupeře, když je nechává na pokoji.... :D

EDIT: ale na druhou stranu až nebude inspirace :write: Ale vážně asi ne....to by...nebudu nic prozrazovat, co když to jednou použiju :-D

EDIT 2: tak vám oznamuji, že jsem začal psát další povídku, ale, bohužel pro mě i pro vás to jde mnohem složitěji, než jsem si původně myslel....takže to bude trvat :(
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 18.3.2009 18:20:41
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nevadí hlavně si dej záležet! Ale tvé nápady jsou zárukou kvality, takže pevně věřím že se dočkáme od tebe další velmi povedené povídky :ok:

Příspěvek 18.3.2009 18:51:39
Mackenzie Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Dark Angel: Na jak dlouho to vidíš? :)

Příspěvek 18.3.2009 18:59:49
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Z důvodu přehodnocení pořadí psaní, musím o víkendu dělat seminárku, takže tento padá a jestli mi to nepůjde, nebo jestli mi to půjde tak dobře jako ted...nevím, nejdřív bych si to všechno chtěl napsat, abych poté nezdržoval vydávání....ale takový týden minimálně, spíš 2
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 18.3.2009 20:31:27
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak to mi počkáme...a sry že to sem pletu ale todle je pro Ice kdy zasejc něco s dragonem splácnete dohromady a vydáte???

Příspěvek 18.3.2009 20:44:07
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

to je dobré, jen to sem pleť :-D mě to taky zajímá :-D
Jinak děkuji za projevenou volnost :-D

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 18.3.2009 20:46:54
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ok tak se sem taky připletu a vpletu :D
Prioritou je pro mě Destiny of Pegasus na které mi pomáhá i Dragon. Jinak více v mém podpisu v odkazech na povídky :write:

Příspěvek 28.3.2009 11:46:22
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Takže aktuálně - mám to promyšlené, značnou část mám i sepsanou, ale nemoc a písemné maturitní zkoušky mi na náladě moc nepřidávají. Abych se ale dostal k tomu, proč sem píšu. S dovolením Dragona a Iceho jsem si do své povídky vypůjčil jeden "prvek" z jejich skvělé spolupráce na povídce Poslední naděje (k přečtení zde, který ve své povídce nejspíše nebudu blíže popisovat, proto pokud to někdo nečetl bych chtěl doporučit přečtení - není to tak dlouhá povídka (3 části) :-)

A abych vám případně udělal radost - jeden malinký spoiler
Toto je spoiler!!!:
příští povídka se bude jmenovat Rozhodnutí, to je být či nebýt a bude se částečně odvíjet od toho, co si zvolíte

EDIT: prosím všechny, aby sem případně nepsali, jaký prvek mám asi na mysli - já to vím, vy to jistě také budete vědět, tak se tu nemusí na toto téma rozhořet diskuse :-D děkuji :-)

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 28.3.2009 11:50:20
Major General
Major General

Odpovědět s citací

sry ale nedá mi to pokoj...nechceš to nějak víc specifikovat???? :)

Příspěvek 28.3.2009 12:55:15
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

nechci, v každém případě pokud si přečteš povídku, na kterou jsem dával odkaz, tak ti to musí být okamžitě jasné :-)

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 28.3.2009 15:52:46
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak zní to velmi zajímavě, ale musím říct že jako název pro povídku se mi líbí víc to být či nebýt :D

Příspěvek 28.3.2009 16:52:33
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak jsem dočetl tyto 3 části a námět je to zajímavý. Už se těším, jak bude děj pokračovat.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky