Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Stargate Vendetta III Epilog.

Stargate Vendetta III Epilog.

Prostě a jednoduše.

Líbí
72
90%
Nelíbí
2
3%
Ještě nevím
6
8%

Celkem hlasů : 80

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Proč si nevymyslely během sekund naprosto noví typ těžce ozbrorojený, kromě dornů třeba i něčim jako byl ten zelený parpsek a tak. ?

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Takové lodě, jsou náročné na popis a osobně zastávám názor, že když není možnost řádně to popsat, nebo jinak ztvárnit, tak je dobré se co nejvíce držet reality nám vše dobře známé. A navíc, antikové by nic nevymýšleli, to by padlo na mne. A v takovém závěru povídky, promiň to ne. :-)
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Žena
Odpovědět s citací

Tak Antiky jsem ještě pochopila, ale zbytek bitvy už ne. Asi si to budu muset pročíst ještě jednou. :D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dobře chápu, tak jsi mohl říci aurory které mají ty zelené paprosky, pak třba nějaké děla jako na měly na destiny jen vilepšené, a tak přeci jen drony jsou málo a ty energetické žluté energetické zbraně co měly replikátoři (takže asi i antikové).
Takže žádnej náročenj popis a antikové by mohly udělat daleko více.

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

sice jsem nic nenapsal o dílech... ale čtu je a líbí se mi... je škoda, že to dospělo do stádia, že si neměl čas a ani tě to nebavilo, mě to číst bavilo, konec konců proto jsem ti dal také hodnocení v SG Bardu... Už se těším na další dílo, a jestli je opravdu stejně dobré jako intervention, tak Daedalos304 bude mít prvního konkurenta z povídek, které jsem četl... :)

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

deadalos píše:
Dobře chápu, tak jsi mohl říci aurory které mají ty zelené paprosky, pak třba nějaké děla jako na měly na destiny jen vilepšené, a tak přeci jen drony jsou málo a ty energetické žluté energetické zbraně co měly replikátoři (takže asi i antikové).
Takže žádnej náročenj popis a antikové by mohly udělat daleko více.

Ty lasery, které vystřelují zelené paprsky, byly pouze na obranných satelitech. O tom, že by byly namontované i na samotné Aurory, o tom by se dalo už jenom polemizovat. Kdyby byly, tak všechno jde dolů... ostatně ani ve SGA nebyla zmínka o tom, že by takovou zbraň měly Aurory nainstalovanou. Spíš sis to asi spletl s povídkami od Aiwendilla, kde jsou takovéto zbraně na jejich palubách dostupné. :)
Má povídka: BSG: Bohemiorum

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Né já říkal že je mohl vilepšit ty aurory přeci jen furlingové vyvíjely techno,ogii minimálně 10 000 let a aurory už jsou staré minimálně 50 000 let.
Krom toho od Aiwendilla povídky nečtu.

Odpovědět s citací

Mohl jsem, ale i nemusel. :-) V dobách vrcholu antické civilizace, byly přece aurory nejmodernější plavidla. Plné sklady střel, štíty napájené ZPM, co víc si do boje přát? Aurora, která není tak velká jako samotná Atlantis s tímoto zdrojem vydrží hodně dlouho, ještě k tomu, když není samotná. :-)

Jinak Soreno: Za tvůj hlas ti děkuji, ale prostě nebudu to psát na silu. Při psaní Vendetty, jsem se hodně nechával ovlivňovat náladami, čehož ve spětném čtení sám lituji. :-) Prostě Vendetta byla mím kokonem, který teď musím odhodit abych se vyvinul dál.. :-D
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Odpovědět s citací

Epilog

Po boji v Sluneční soustavě se Furlingské jednotky stáhly, přeskupily, aby snesly další tvrdý útok od anticko-pozemské flotily. Tato flotila pak osvobodila miliony pozemských otroků, aby těmto lidem bylo umožněno vrátit se do své domoviny.
S osvobozením se lidem dostala plná kapitulace Aschenské konfederace. Antikové jim jako trest udělili lidské emoce, aby si dobře uvědomovali svá jednání a činy a od té doby, již nehrozily masité útoky v neprospěch Země. Země, opět začala rozkvétat potom, co se na ní usadily dvě evoluce jedné rasy.

Neznámo kdy, neznámo kde se na jedné lodi přehrál audio záznam.

Ten kdo rozluští tuto zprávu, je s největší pravděpodobností na palubě antické průzkumné lodi. Lidstvo je s vesmírem propojeno už od počátku, to jsme si uvědomili, když jsme zjistili, kde jsme. Většina posádky, opustila loď jen pár chvil před vstupem do červí díry. Od toho okamžiku určitě uplynulo tisíce let, ale pro nás to byly pouze minuty. V první chvíli jsme mysleli na záchranu, že ještě máme šanci na přežití. Ale náš zdroj energie se stal nestabilní, pulzuje a od ničivé exploze nás dělí jen okamžiky. Chtěli jsme tomu zabránit, ale nyní již víme, že nesmíme nic udělat. V okolí není vesmír, tak jak jej známe, v okolí je pouze nicota. My na svém konci, jsme nový začátek. Nový úsvit, nová epocha. Je to náš osud skončit zde a tak vysílám tuto zprávu, abych na ni zahájil hon! Plukovník Jan Pospíšil, velitel lodi Sanctuary.

Jakmile byl tento audio záznam přehrán, poslouchající osoba vypnula antické konzole.

Tímto berte povídku za ukončenou. Vím, že by v tom sečtělý čtenář našel otevřená vrátka, ale ty vrátka zavírám a těším se na vás, u dalšího příběhu. Do té doby, žijte dlouho a blaze, přátelé.

endysek Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

pěkny epilog

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Žena

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:scratchanym: :cry: , ale aj napriek " :jako: mierne :jako: " zhustenému záveru poviedky, :yahoo: . :ok: :bravo: :yes:
:idea: Držím Ti palce s novou poviedkou. :wink: :)
:bye: :drink2: :pivo:

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Čumím jako Puk. Každopádně je škoda, že Vendetta skončila.. :)
Má povídka: BSG: Bohemiorum

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

počátek:-) hezkýýý

PředchozíDalší