Připomínky k bitvě? No když už se ptáš , tak by mě zajímalo, jak mohl Fénix přežít ten zásah? (očekávám jinou odpověď než že kombinací asg. a ant. štítů vyrobili odolnější, tohle by bylo myslím i na ně moc)
Tři MEM ti dávají v součtu výkon jednoho ZPM. Deadalos s ním ustál sluneční erupci a to se technologií nemohl rovnat Phoenixu. Na Phoenixově palubě je i záchod pevnější než Deadalosův trup
Záchod toho vydrží veľa , ale niektorí (tiež) čitatelia menej. P.S.: Nepočúvaj jakop-a a píš ako kamarát. P.S.: Ak by tu bol aj Dragon a Ice, asi predám Pí Cé.
Storm je stejný jako Jakop. Ani jeden mi na icq nenapsal, kdo je tou záhadnou na konci dílu!!!
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.
Patas25: Jak jsme ti říkal na ICQ. Kdyby třeba St0rm chtěl něco o tvé povídce, co by si mi případně řekl na ICQ, tak bych mu to taky neřekl, protože tyto informace beru jako
TOP SECRET
Puk: Nechápu tu tvojí narážku na mou maličkost, můžeš to nějak vysvětlit??
Jakop: Já tě chápu a souhlasím stebou. Ale to držkování si nemůžu odpustit. xD
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.
Planetární zbraň očividně potřebovala obrovské množství energie a štíty byly v důsledku oslabeny. Dost na to, aby si pár dronů našlo cestu skrz a zasáhly loď.
Takže drony prošli a pokud myslíš to, že neprošli všechny, tak je možná tím, že Anubis neměl všechny Oka vládců a taky možná má tady lepší štíty a generátory, ale to je ve hvězdách a ve St0rmově hlavě.
Ve hvězdách a St0rmově hlavě říkají, že díky očím vládců soustavy je Anubisova mateřská loď nabouchanější než v seriálu, tam mu je zničili než si jich užil... A abych nespoileroval
Hezký akční díl. Ohledně té ženy na konci je pravděpodobně jasno a pokud jde o sílu lodí tak to je prostě alternativní realita ne? Vše není stejné, jen podobné