Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG Dynasty: Admirálovo dedičstvo

SG Dynasty: Admirálovo dedičstvo

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Žena
Odpovědět s citací

Ale jiný autor ano, není-liž pravda?

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

mnoooo, keď takého nájdeš, tak ti ho rád dožičím. Akurát by však mohol vyhrať SG-Barda... :D

to mi práve dalo do hlavy jeden zaujímavý námet na jednu kapitolu príbehu, respektíve nový príbeh... :write:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

A mně zase došlo, že je splněno zadání - 29. strana dosažena. :)

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

njn, zadanie bolo splnené a ja teda budem pridávať každý deň počas celého budúceho týždňa po jednej novej kapitole. Ešte, že ich mám napísaných dostatočne veľa v predstihu... :sorry:

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Juchů, čtenářský týden, čtenářský týden... :yahoo:

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

máte sa teda na čo tešiť...

keď si to tak čítam (myslím ten príbeh) tak zisťujem, že niektoré kapitoly sú prekvapivo kvalitné...

brrrr, chválim sám seba ako čitateľ autora. ťažká rozpoltenosť osobnosti... :wall: :wall: :wall:

andoriel Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Na hlavu padlá literární díla, BB20? Teď si tak trochu připadám jako potrefená husa, ale ... není to náhodou o mně? Nebo ano?
Pro Aiwendilla: BB20 zná také mé "paralelní zelené období" Aspoň částečně.
Jenom, jestli si o sobě moc nemyslím :D

Tak to si příští týden všichni užijeme Aničky. Už se těším.

:sunny:

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Andoriel: tak to jej pošli aj ten zvyšok, ktorý som dostal ja. :pst:

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Andoriel, není, opravdu ne. :)

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

ono tu tých naozaj trafených poviedok je vskutku dosť. stačí spomenúť moju slávnu Ascanis, kde ožratý zelenka nájde štyri ZPM...

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Náhodou, Ascanis jsem měla ráda, nechtěl bys ji předělat k obrazu svému, jak jsi to již dlouho plánoval?

andoriel Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

BB20 už má k dnešku všechno, co Aiwendill. Ale četla zatím jenom první kapitolu, tak ještě neví, co ji, chuděru, čeká :twisted:
BB - děkuju :)

:sunny:

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

BB20: remake Ascanisu je beh na veľmi dlhé trate a mne sa do toho nijako nechce... :oops:

Andoriel: tie ďalšie kapitoly boli lepšie... :bravo:

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Už jsem toho četla opravdu mnoho, myslím, že tvoje literární dílo bude stále normálem. :)

Ále no ták, Aiwendille, já sice běhy na dlouhou trať nenávidím, ale vždy se je snažím doběhnout, byť ne úplně s dobrým výsledkem.

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

áno, zabehnúť dvanásťminútovku za 11:55, však? :lol: :lol: :lol:

pustil som sa do prepisu už dávnejšie ale vyšlo mi z toho monštrum o vyše 500 stranách a to som nespracoval ani polovicu príbehu. Na tú druhú polovicu jednoducho nemám síl... :heat:

naproti Aničku píšem s elánom, ktorý som už dávno nemal (myslím v tej autorskej rovine) a divsasvete mám k nej neustále aj nápady. Síce už aj mne pripadá ako telenovela, ale plánujem ju niekedy medzi 90. a 100. kapitolou ukončiť a potom na ňu nadviažu ďalšie príbehy... :write:

predsa len, najviac kapitol na tomto fóre má The Last Ancient od Mackenzie a na ňu ja proste nemám...
teda vlastne aj mám, ale nemám potrebu s ňou v tomto súťažiť...
Naposledy upravil Aiwendill dne 19.9.2013 19:19:06, celkově upraveno 1

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Určitě jsi četl Stargate: Last Ancient od Mackenzie, ne? Ta její povídka měla zase přes 3000 stran. Pětistovka je stále nic oproti ní.

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

áno, čítal, ale keď mne sa do Ascanis tak strašne nechce... :scratchanym:

AD a príbehy z tejto série, ktoré vo svojom PC vediem pod pracovným označením ako Stargate Dynasty, tak mám radšej... :sorry:

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No koukám na tu tvoji teorii o cestování časem a teda nemůžu moc souhlasit s tím, že perspektiva pozorovatele je jediná neměnná. Všechno se mění, i ta perspektiva (a zrovna ta asi nejčastěji).
Těch teorií o cestování časem je několik a pomíchal si je dohromady.
1. vrátíš se časem, změníš nějakou minulou událost, vrátíš se do změněné budoucnosti (paralelní vesmír který je do bodu Změny úplně stejný a až pak, v závislosti na Změně, dojde k úpravám následujících událostí). V této časové lince bude nenávratně existovat tvé druhé/nové/pozměněné, odlišné já, které nemá důvod cestovat časem, ergo ti neuvolní místo ve svém (kdysi tvém životě).

2. vrátíš se časem, pokusíš se změnit minulost, zjistíš že to nejde, vrátíš se domů (aneb kauzalita je svině).

3. vrátíš se časem, změníš minulost, vrátíš se do budoucnosti která je kompletně stejná jako ta, kterou si opustil. Tvé akce v minulosti vytvořily paralelní vesmír, ale ty nejsi jeho součástí a nemůžeš se tedy vrátit do nového, ale musíš do původního vesmíru.

4. Pak je tady poslední, má nejoblíbenější. Můžeš cestovat časem jak chceš, můžeš dělat co chceš, ale nic nenaděláš. V době, kdy jsi začal cestovat časem byly již všechny skutky, které vykonáš během cestování časem, již vykonány, takže jsi nezměnil vůbec nic, jen jsi byl součástí nadčasového kauzality.

Ono je to všechno stejně jenom krásná teorie už kvůli tomu, že čas jako takový neexistuje a cestovat něčím co neexistuje se moc nedá.

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

kauzalita pri cestovaní časom je fakt sviňa. Už len preto, že v prípade, ak sa vrátiš do minulosti a niečo tam spravíš, napríklad zabiješ svojho praprapraprapraprapradeda, tak v tom okamihu by malo podľa kauzality dôjsť k fatálnemu zlyhaniu tvojej existencie, pretože by si mal prestať existovať z dôvodu, že ty a niekoľko generácií tvojich predkov by bolo vymazaných z časopriestoru, či presnejšie z času.

a tá perspektíva je práveže jediný pevný bod, pretože práve podľa svojej perspektívy si určuješ sústavu súradníc a jednotlivé rozmery, teda vlastne celý časopriestor. pokiaľ by si však mal pevne určenú sústavu, tak by sa perspektíva pozorovateľa stala dynamickou a úloha by sa obrátila.

to, že čas ako taký neexistuje, je pre kvantovú fyziku len na mávnutie rukou. V okamihu, keď pochopíš prečo je tá Schoedingerová mačka buď živá, alebo mrtvá alebo quasi-živá alebo quasi-mrtvá alebo aj všetko dohromady, tak prídeš na to, že fyzika je v stargate svete vyhodená na smetisko a pre istotu aj zakopaná, aby to scénaristom a autorom hralo do karát... :yeah:

endysek Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

pěkny díl ikdyž sjednbim okem zavazanym kvuli šponě voku co jsem si dneska přivezl z prace domu je to trošku zajímavější čtení

forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Co už ti to vydlabali u očního? mě když vytahovali šponu zabodlou do rohovky byla to bžunda sledovat jak to dlabou ven :D

endysek Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

forton píše:
Co už ti to vydlabali u očního? mě když vytahovali šponu zabodlou do rohovky byla to bžunda sledovat jak to dlabou ven :D

mala šponka , ikdyž člověk používá ochranný brýle tak ta mala mrška přes ně proklouzla a při mém štěstí to bylo zase do levého oka jako v předešlých dvou případech . dlabat ven za 3 minuty jsem byl pryč par kapaek do oka a pak 20 sekund než mi jí vyndali a pak trada domu a rychle jsem se běžel kouknout do emailu jestli tam nezavítalo Pdf a ani knížky co jsem obědnal v pondělí tak nedorazily Julius Ceasar zapisky o válce Galské atd ... ale s jednim okem bych to nemohl číst pry si to oko mam chranit tim jejich obvazem nebo co to je až do soboty tak bych stejnak z nich nic neměl a Total war Rome 2 stale blbne i po tom posledním patchi tak jsem tuplem nakrknutej

forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ta ochrana je hlavně kvůli rohovce po zásahu ať se narovná já ji měl týden + antibiotickou mast do oka.. To já teď pařím Saint´s Row 4 a případně Skyrim

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

fúúúúúúj, Skyrim, odsekávanie hlavičiek, taká krvavá hra... :evil: :evil: :evil:

ja mám radšej klasické stratégie, najlepšie budovateľské. Ako napríklad Caesar, Pharaoh a podobne. Občas sa to odráža aj na mojich príbehoch, keď napríklad Anička stále niečo buduje, stavia, opravuje a tak podobne... :write:

endysek Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no dovol Skyrim je fuuj tak to by sis měl pohovořit s mojim účtem na steamu kde je odehrano kolem 213 hodin bez Dlc

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky