Potom nadškrtla svoje plány na nasledujúce obdobie. Prestavba a generálne opravy bolo niečo, čo po náročnej kampani (brali, považovali ) všetci ako prirodzenú vec. Carterovú však viacej nadchlo niečo iné.
potom budem robiť na istom projekte, ktorý ma(á) pre neho veľký osobný význam. Do tej doby
veľké plavidlo zaparkovalo na orbite cieľovej planéty. a Anna nechala replikátorov, aby začali nakladať zásobovacie lode, ktoré mal Torden vo výbave, materiálom, ktorý priviezla. Atlantis
Časť materiálu sa do mesta transportovala aj pomocou teleportu. Anna, obidva páry a Ginniná(a) rodina však cestovali nadol pomocou Anninho osobného admirálskeho člnu. Pohodlné
Kým si Ginniná(a) rodina budovala novú farmu, mladí snúbenci riešili svadbu a spoločný život.
z neho plochu(ú) drevenú škatuľu so znakom klenotníctva Fjodorov v Moskve a keď ju otvorila,
a lavice s jedlami a nápojmi a pódium obtiahnuté bielou látkou. Baldachýn, ktorý je často vidieť na amerických svadbách, nebol súčasťou luciánskych zvykov a tak ho nepostavili ani tu.
----------------------
menšia debnička s objímkou na ZPM a "káblikmi" do hlavnej rozvodnej skrine), tak neverím, žeby
Zem má vo v službe aj ťažké multifunkčné krížniky triedy 305:
----------------------------
Asi toľko som našiel.
A príbeh som čítal o trošku pozornejšie, ale určite nielen kvôli prekepom.

Nepamätám si, či tieto chyby som Ti posielal, alebo nie.
Aj napriek tomu veľmi kvalitná časť.