Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SGA - nový řád -Díl 34: End = Povídka komplet

SGA - nový řád -Díl 34: End = Povídka komplet

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Naozaj dobre napísaná časť. :)
To rande bolo tiež dobré, ale mňa skôr zaujíma či ten čip na hlave nieje aj na určenie ich polohy. :hmmm: Teda, keby sa náhodou dostali do nepríjemností, príp. na Atlantis. :?:
Nevadí. Dočítame sa neskôr čo zistí Rodney.
Toto je spoiler!!!:
Alebo skôr čo si na nás pripravil Patas25. :scratchanym: :rflmao:

:write: :write: :arrow: :scratchanym: :bye: :D

DarkLive Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

skvělý díl, máš to docela dobře promyšlené :) už se nemůžu dočkat, až zjistím, co je ten čip zač a co zajímavého obsahuje a na bitvu se též těším :) jediné, co mi to trochu kazí jsou občasné chyby, ale hlavně šílené opakování slov :(

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No nejspíš to bude nějakej nadupanej čipešek od intelu :-D. Ty chybky mi nevadí ale kdyby to psal v office tak by to možná ty malý chybky opravilo samo. Jinak fajn díl těšim se na další.
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

díl super....už se těším na další....a hlavně na začátek bitvy...kterou jistě vyhrajeme a nebudeme mít žádný ztráty..xD

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dal jsem ti ve finale všude po 3 bodech tak doufam že vyhraješ :-D

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jj všiml jsem si a všem co hlasovali děkuji. A ti kdo ne, můžete se do soutěže zapojit tady. :-)

A jinak, přišel jsem na to jak získat Mp4, Flašky, mobyly, sluchátka, kabelky, trička, iPody, PS3, všelijaké PC hry a dokonce i notebooky.
Teďka se podržte je to zcela ZDARMA, sám jsem tomu nevěřil, ale nakonec jsem byl mile překvapen. A co jsem musel udělat? no řekněmě obětovat patnáct minut svého denního času a rozhodně se to vyplatilo. Kdo chce vědět víc ať mi napíše SZ.

P.S. Doufám, že neporušuji pravidla... pokud to adminům bude vadit, tak to smáznu :bounce: :bounce:
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

už by si sem mohl dát další díl :bounce:

Odpovědět s citací

Všem se moc omlouvám, bohužel jsem byl nějakej nachcípanej a u počítače jsem nevydržel sedět ani deset minut v kuse. Každopádně na díl se vrhnu za hodinku a půl a nejpozději zítra bych ho sem měl dát.

Edit: Tak nakonec jsem se rozhodl udělat takový dílek, na který příště ihned navážu bitvou. Je sice kratší ale snad vás naladí na Avatárský útok.

Díl 26: Přípravy

„Tak se měj brouku, a co nejdříve se mi ozvi.“ Řekl Mitchell.
„Neboj se. Ozvu se, jakmile se dozvíme co Avatáři už zjistili.“ Odpověděla mu Larrin a objala jej.

Mezitím pár metrů opodál stál John a povídal si s jedním mužem. Nebyl to nikdo jiný než Seeker, nejlepší agent cestovatelů.

„Ty dva jsou jako hrdličky.“ Řekl John a stále pozoroval objímající se dvojici.
„Na této lodi jsem je neviděl jeden bez druhého. Ať už šli do kantýny nebo do posilovny vždy byly spolu.“ Řekl Seeker.
„To věřím. No nic, už bychom měli jít.“ Řekl John a poté zavolal na Camerona. „Už konči, musíme jít.“
„No jó, už jdu.“ Odpověděl a nedobrovolně zamířil do jumperu. Tentokrát byl Cameron rychlejší a na místo pilota si sedl on. Start byl trochu neohrabaný, ale rozhodně zručnější než kdyby letěl Rodney.

Po pár minutách byl jumper na dohled od Atlantidy, když John a Cam najednou oslnil výbuch. Oba sebou cukli a Cameronovi se na neštěstí na chvíli vymkla kontrola letu. Jumper se přímo zřítil do oceánu. Dvojice vojáků zachovala chladnou hlavu, a když už byli pod vodou, zamířili si to do podvodního hangáru.

„Co myslíš, že to bylo za výbuch?“ Zeptal se Mitchell.
„No to nevím, ale mám dojem, že za něj může Rodney.“ Odpověděl mu John.

Před pěti minutami, Atlantis- cela s Avatárem

„Jen hezky lež a opovaž se hýbat!“ Řekl Rodney Avatárovi, který již ležel na pracovním stole omráčený. Arogantní vědec sice chvíli váhal, ale nakonec se pustil do zkoumání čipu. Netrvalo dlouho a podařilo se mu jej otevřít. Uvnitř bylo malé jádro a něco na způsob USB přípojky. Rodney si ihned vzal tablet a zkoušel se k čipu připojit. Naneštěstí pro něj jádro čipu začalo problikávat a interval mezi blikáním byl čím dál rychlejší.

„Ale no tak už zase?“ Řekl Rodney a poté zařval na celou místnost. „Všichni pryč, vybouchne to!“
Nikdo z přítomných neváhal a všichni se rozeběhli nejbližšími dveřmi pryč. Pár vojáků pro jistotu hodilo šipku z balkónu do vody a ti zbylí utíkali chodbami co nejdál od cel.
Netrvalo to ani tak dlouho a celé město ozářil jasný výbuch. Pár lidí, mezi nimi byl i Rodney, se nedostalo dost daleko a výbuch je, odmrštil několik metrů daleko.
Následně celá konstrukce věže nevydržela explozi a zřítila se do vody na nebohé vojáky.

O patnáct minut později

„Ví se, co způsobilo ten výbuch?“ Zeptal se John, který kvapně spěchal k nejbližšímu transportéru.
„Ano pane. Byl to ten avatárský voják. A pro jistotu byste se měl zastavit na ošetřovnu.“ Odpověděl mu Chuck z vysílačky.
„Jdu tam.“ Řekl John a rozeběhl se k transportéru.

Už za necelé dvě minuty byl na ošetřovně a jako první si všimnul Rodneyho, okolo něhož pobíhala Jennifer.

„Rodney si v pohodě?“ Zeptal se vyděšený John.
„Ale jo jde to. Akorát nemám ruku.“ Odpověděl klidně Rodney a skutečně ukázal, že mu chybí část ruky až po loket.
„A zrovna ty mi to říkáš v klidu a ještě se usmíváš jak praštěné dítě?“ Zeptal se John.
„Je v šoku a nadopovaný morfiem.“ Odpověděla za něj Jennifer, která měla rozmazaný make-up od slz.
„To vysvětluje jeho úsměv. Ale proč mu ji nepřišiješ zpátky, si ta nejlepší doktorka a ty bys to určitě zvládla.“ Řekl John.
„To sice ano, ale není už žádná ruka. Naštěstí pro Rodneyho jsou již na cestě Noxové, kteří prý umí pomoci.“ Vysvětlila Jennifer.
„Aspoň, že tak.“ Oddychl si John a poté zamířil zpátky za zraněným vědcem.

O tři hodiny později, Atlantis

„To není možné. Ten avatár bude dělat problémy i po smrti!“ Řekl Zelenka a nevěřícně se díval do svého počítače.
„Na co jsi přišel Radku?“ Zeptala se Sam, která seděla u vedlejšího počítače.
„Na hodně špatnou věc. Rodney se na pár vteřin naboural do operačního systému, ale bohužel aktivoval nějakou všeobecnou pojistku. Ta uzavřela jádro čipu, které později vybouchlo, ale také vyslala subprostorový signál.“ Řekl Radek.
„To znamená, že Avatáři nyní znají naší polohu a už možná jsou na cestě k nám.“ Doplnila si sama Sam.
„Půjdu to říct Woolseymu.“ Oznámil nakonec Radek a odešel z místnosti.

O pár minut později, Atlantis- řídící místnost

„Doktore Woolsey.“ Řval Radek a utíkal po schodech do místnosti.
„Ten tady není, ale naposledy byl v jídelně.“ Odpověděl mu Chuck.
Radek mu jenom poděkoval a poté se rozeběhl ke schodišti. Netrvalo dlouho a Zelenka vběhl do jídelny, kde konečně spatřil Woolseyho, který si nakládal vegetariánský oběd.

„Doktore Woolsey.“ Řekl zadýchaný Zelenka.
„Co se děje? Že za mnou tak utíkáte.“ Zeptal se Woolsey.
„Máme velký problém. S největší pravděpodobností Avatáři znají naší pozici a možná sem už dokonce letí.“ Odpověděl mu Zelenka.
„Děkuji, doktore.“ Řekl mu Woolsey a poté promluvil do své vysílačky.
„Plukovníku O´Neille, máme vážné podezření, že naše poloha byla vyzrazena. Navrhuji zvýšení bojové pohotovosti a také vydat rozkaz, aby všechny lodě zůstali nedaleko planety.“
„Souhlasím, doktore.“ Ozvalo se z vysílačky.

O hodinu později

Pro všechny na kolonii Terra Pegasus skončilo klidné období. Athosiané opouštěli své vesnice a stěhovali se do připravených ubikací několik desítek metrů pod povrchem země. Počet vojáků se téměř zdvojnásobil a po celém povrchu se stavěly pulzní zbraně od Noxů. Celkovou obranu kolonie nakonec tvořily tyto děla, Asgardské a lidské satelity. Poté se do boje mohly zapojit Asgardské lodě typu O´Neill, pozemské lodě třídy BC-304 a BC-305 a nakonec jedna ukořistěná antická loď třídy Aurora.

„Tak co?“ Zeptal se O´Neill, který stál v řídící místnosti na Atlantis.
„Přesně jak jsme očekávali. Naše dálkové senzory objevili asi třicítku Avatárských lodí v hyperprostoru. A pokud udrží rychlost a směr, budou v našem slunečním systému do dvou dnů.“ Řekl Chuck.

Omlouvám se za chyby, jedinou korekci provádí Word.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:bravo: Aj keď krátka, ale dobre napísaná časť. :)
(Chudák Rodney. Nedá a nedá si pokoj! :evil: Našťastie tentoraz to nebola slnečná sústava. :rflmao: :rflmao: :rflmao: )
Veľmi dobe si ma navnadil na pokračovanie. :) :) :)
P.S.:
Toto je spoiler!!!:
:hmmm: Neflákaj sa v posteli a píš! :palka: :rflmao:

:write: :write: :write: :arrow: :yahoo:
:D :bye:

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Patas25: Moc pěkný.

Dost si navnadil na další díl. Nejsi náhodou rybář??? Ptám se, protože víš přesně jakou hodit navnadu, aby si chytnul rybu.

Toto je spoiler!!!:
Ještě dotaz, máš i nějaké počty??
* Je jasné, že je tam 1x Aurora
* Kolik je pulzní zbraní Noxů?
* Kolik je Asgardských a lidských satelit?
(Satelity lidí mají co ASG parskové zbraně, štíty, railguny a rakety nebo něco jiného? U ASG je paprsek a štít jasný, ale u lidí nevím. :-) )
* Kolik je Asgardských lodí typu O´Neill, pozemské lodí třídy BC-304 a BC-305?

Je jasné, že proti nim letí 30 lodí Avatárů. Ty mají 2 základní typy lodí:
* Lehký křižník
- má tlustý pancíř a velmi vyspělé zbraně
* Mateřská loď
- má vyspělé štíty a stejné zbraně jako na křižníku

Tak bych rád věděl, zda budou mít Avataři převahu a bude tedy nějaký překvapivý zvrat a nebo zda budou síly tak nějak vyrovnané. :D

Nopiš jak drak (a nemyslím Dragona) ať je tu další díl co nejdříve.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Major General
Major General

Odpovědět s citací

jop tak jakop má pravdu chtělo by to trocha zpřesnit informace...třeba jenom napsat počet a co a jak...myslím že moc š¨času to nezabere

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Daedalos304: Díky, že souhlasíš. Patas psal pozemské lodě BC-305, ale zatím se zmínil jen o Zeusovi :).
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Odpovědět s citací

No tak přesný počet avatárských lodí jsem naschál neuvedl. I když jsou antické senzory účiné, řekněme, že nerozeznají avatárský křižník od mateřské lodi.

A přesné počty budou na začátku dalšího dílu + jedno malé překvapení.

Rybář? Nemám takovou trpělivost sedět u vody a pozorovat prut... :-)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
tak pokud jde o to překvapení tak mám menší typ a to ten v podobě další 305ky..:) ikdyž bez ZPM by jim byla docela na nic...teda pokud asgardé nevymysleli nějakej super generátorek..:)

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

oni nic vymýšlet nepotřebujou iontovej generátor který používaji ma 1/3 výkonu zpm. Proto staví ty svoje lodě tak velike, aby do nic nacpali ty generátory jsou totiž dost velké.

Odpovědět s citací

No ještě se rozhodnu, zda do boje zapojím druhou 305, nebo ne. A pro informaci, nikdo se ani nepřiblížil k překvapení, které bude znamenat vzrat boje.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
avatárům vypadne elektrika???...nebo doletí furlingové..nebo se do toho vloží antikové...nebo dokonce noxové pošlou pár lodí...nebo už mě nic nenapadá tak si prosím vyber jestli tady aspoň jedna zprávná.. :D

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
No konečně se někdo přiblížil. Ale nic víc neprozradím.

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No tak když jsi celý den doma tak by si to sem mohl dnes večer hodit ne ? :-).

Odpovědět s citací

No právě už nejsu..

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

rigix: Plně s tebou souhlasím :)
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Patas, nič im neprezraď! (Veď vieš, všetko čo povieš ((alebo napíšeš)) môže a bude použité proti TEBE!) :rflmao: :sunny: :flower: :faint: :biglol: :pivo:

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Puk: Mlč. :rflmao:

Patas25: Neposlouchej Puka :D
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:hmmm: Bingo!!!!! :rflmao: :rflmao: :rflmao:

P.S.: Potom to môžete zmazať. :rflmao:
:bye:

Odpovědět s citací

:-)

Jinak tu pro vás ještě něco mám. Já můžu říct jenom jedno: To je ale podoba.

http://www.youtube.com/watch?v=80kOBeMEm2I

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky