Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Stargate - Nová aliance ( komplet )

Stargate - Nová aliance ( komplet )

Earman Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

dobrý...a jsem napnutej jak to dopadne :)
Víš jakej mám názor na čerstvou zeleninu. Ta je pro vegetariány, vitamínový paka, co cvičej! Red Dwarf

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Vážně skvělý :thumleft: a velmi se těším jak to dopadne :)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Je tu další krátké pokračování:

Alanis:
Jack sedí v křesle a je plně soustředěný. Podařilo se mu naplánovat útok s jumpery, zaměstná útočící lodě palbou ze Země, zatímco Jumpery budou útočit z druhé strany.
„Tady generál O’Neill, jsem připraven pálit.“
„Jumper 13 rozumím.“
Všechny tři sklady dron na Alanis se otevřou a vzhůru zamíří tři žluté proudy střel.

Jumper13:
Na obrazovce jumperu je vidět, že se letka nachází za útočícími loděmi a vyčkává. Náhle na obrazovce začne problikávat Země. Počátač jí přiblíží a objevují se antické nápisy. Ze Země přilétají stovky dron. Pierce se soustředí a stále vyčkává. Na obrazovce se zobrazí čas do nárazu dron.
“Jumper 13 letce, připravte se…“
Jumper spustí motory a dává se vpřed.
„…za mnou!“

Země:
Čtyři furlingské lodě stále ostřelují povrch planety, když jejich pozornost upoutá něco nového. Přibližuje se k nim proud žlutých světel. Lodě přestávají náhodně ostřelovat Zemi a pouští se do obrané palby. Daří se jim některé střely vyřadit, ale v proudu to není ani poznat. Jejich štíty se zviditelňují na přídi, tam kam drony směřují. Proud se rozděluje do čtyř menších proudů, každý z nich směřuje na jednu loď. Drony už jsou blízko a v zápětí narážejí na štít. V tu samou chvíli začnou lodě vybuchovat od zádi. Plán se zdařil. Záď byla nechráněná a jumpery splnily svou úlohu. Teď už je vidíme nemaskované prolétat mezi loděmi, jak pálí jednu dronu za druhou. Štíty dvou lodí ve středu selhaly a drony je trhají na kusy. Je jasné, že pokud se nepodaří lodě zničit teď potřetí na stejnou lest nenaletí. Proudy dron ze Země už slábnou a zbylé lodě stále odolávají.
„Tady jumper 13, soustřeďte palbu na loď blíž k Zemi!“
„Jumper 19, to je jaká?“
„Ta druhá!“
Zdá se, že plán zabral, i třetí loď je zničena, ale ještě jedna zbývá a zdá se, že ještě něco vydrží. Letka jumperů se obrací a vstřeluje na zbylou loď. Než však drony dorazí k cíly mizí loď v hyperprostoru.
„Jooooo.“
„Moc se neradujte…“
„Jumper 11 čeká na rzokazy.“
„Jumper 13, čekejte.“
„Jumper 13 generálu O’Neillovi.“
„Tady O’Neill.“
„Jaké jsou další rozkazy?“
„Vraťte se domů.“
„Rozumím pane.“
„Jumper 13, tak jste slyšely, zpátky domů.“

Jumper 1:
„Tak to by bylo, co dál Sam?“
„Už jsem přišla na to jak udělat štít kolem celý planety a ještě jsem něco objevila.“
„Já taky na něco přišel.“
„Nenechte mě čekat.“ Zareaguje John.
„Objevila jsem loď v které antikové přiletěli na Zemi, domjívali jsme se, že je někde na Dakaře, ale zjevně jsme se mílili. A ten štít spustím hned jak dorazíme na Alanis.“
„Já zjistil jak…“
„Ok na Alanis budeme do minuty, na co nám vlastně bude ten štít? Utekli! A k čemu nám je ta loď?“
„Nevím… Vrátí se, nenechají toho, dokud Země nezmizí z galaktické mapy.“
„Přišel…“
„Ona je nějaká galaktická mapa?“
„Jo je.“
„Necháte mě sakra domluvit?
„Promiň Rodney cos říkal?“
„Že jsem objevil způ…“
„Alanis, přistáváme.“ Opět ho přerušil John.

Pokračování příště...

Vidím to ještě tak na dvě části, pak už snad bude konec :)

Jako spoiler nabízím:

Toto je spoiler!!!:
Těšte se na původní antickou loď bude to mazec.
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tak stručné, krátké, ale přesto velmi pěkné. BTW chudák Rodney ani domluvit ho nenechají ( alespon pozná jaké to je :D )
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Earman Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

super krátká minipovídka :)
no a na tu loď jsem hoodně zvědavej..to bude určitě ňáký hrozněnabušený plavidlo :D
Víš jakej mám názor na čerstvou zeleninu. Ta je pro vegetariány, vitamínový paka, co cvičej! Red Dwarf

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No jak se to vezme, mohli jste ho vidět v Arše Pravdy, to to to samé v kterém Antikové odlétli z Galaxie Oriů.
Obrázek

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Krátké zoufalé pokračování:

Alanis
V řídící místnosti na Alanis se právě sešli všichni důležití, byl tu Generál O’Neill, Sam, John, Rodney i SG-1. Atmosféra byla velmi napjatí, snad na všech obrazovkách v centru blikala nějaká upozornění. Sam pracovala na hlavní konzoli, když se ozval podivný zvuk, zvuk nabíjení něčeho. Sam zastavila práci a otočila se k ostatním.
„Tak a je to.“
Na hlavní obrazovce se zobrazila antická města na Zemi propojená čárami, ve středu se objevil nápis v řeči antiků a mezitím se zvuk nabíjení změnil ve známí zvuk generování štítu. Obraz na hlavní obrazovce se změnil ukázal celou planetu, jak se okolo ní tvoří štít.
„Skvělá práce Sam.“ Řekli současně John a Jack.
Na chvilku v místnosti opět zavládlo ticho, když se na sebe Jack a John dívali, to přerušil až Rodney. Odkašlal si a spustil.
„Přišel jsem na to jak vyřešit náš problém, vlastně dva, možná tři..“
„O čem to mluvíš Rodney?“
„O Fénixovi.“
„Fénix není hotový.“
„Nepotřebujeme celou loď, stačí když se podaří zprovoznit senzory a transportní paprsek.“
„A to nám bude k čemu?“ Zeptal se Jack.
„Můžeme transportovat bránu do vesmíru.“
„Ne nemůžeme!“
„Já vím, způsobí to trhlinu v subpros…“
„A není už to jedno?“ Zeptal se Jack.
„Není.“ Odpověděla Sam
„Je“ Odsekl Rodney.
„Dobře Mckayi pusťte se do toho.“ Přikázal Jack.
„Ale pane…“
„Ne teď ne Carterová!“
„SG-1 vám bude krýt záda.“
„Hmm hned se cítím líp.“
Hangárové dveře na hlavní věži Alanis se opět otevřeli a vyletěla z nich letka tří jumperů.

Země
Na oběžné dráze se zatím objevila obrovská pozoruhodná flotila tvořená nejrůznějšími loděmi. Byli tu goauldské alkeshe, hataky, furligské lodě a dokonce i lodě doposud nespatřené. Všechny lodě naráz spustili palbu na Zemi, avšak všechny střely zachytil štít kolem planety. Ale lodě stejně nepřestávali pálit, žádný štít nevydrží věčně.

Nevada
Tou dobou už se Rodney nacházel v nevadské poušti v komplexu hangárů, kde se vyráběli nové pozemské lodě, jednou z nich byl i Fénix, který měl do služby nastoupit za rok. Rodney právě dokončil asgardské transportní zařízení, ale věděl, že na zprovoznění senzorů nemá dostatek času, proto použil jumper, který propojil s lodí a zároveň s hlavními senzory Alanis. Tentokrát bez proslovu a kontrol se pustil přímo na věc. Pomocí senzorů zaměřil bránu, přepsal několik bezpečnostních protokolů a zadal příkaz pro transportování. Brána zmizela z Atlantidy a objevila se uprostřed flotily nepřátelských lodí. Nedlouho po zhmotnění explodovala a vzala sebou i větší část lodí. Ale nikoliv všechny.

Chvíli potom se ve všech jumperech a veřejné komunikaci měst spustila zpráva...
„Tady generál Jack O’Neill, právě jsme zničili převážnou část flotily, zbytek je na vás ostatních, nepřestávejte bojovat, neustupujte, mi Zemi ochráníme! … Už to přestalo vysílat Carterová?

Asi dost zoufalé, po tomhle už bude následovat opravdu poslední část - epilog příběhu. Ten bude na celé povídce asi to nejzajímavější. Pokud jste to přetrpěli až sem, tak máte můj obdiv. Začíná to být pěkná slátanina.
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Podle mě to není slátanina :) A je to velmi dobré :) A ten závěrečný proslov O'Neilla
… Už to přestalo vysílat Carterová?
:rflmao:

Mé Povídky ZDE

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Napadlo mě to v buse a zdálo se mi to dobré :D
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Blahoslaveny budiž autobusy za takovéto myšlenky :D

Mé Povídky ZDE

tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

hodný to člověk, za další díl.. (bohužel mám pocit, že trochu upadá kvalita povídky).. :(
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Konečně objektivní názor! Nejsi sám kdo si toho všiml opravdu je to zoufalé po vydání epilogu ji celou přepracuju, ale to vidím reálná až tak někdy příští rok.
Obrázek

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Ahoj,
dočkáme se nějakého novéhé dílu??

Předem děkuji za odpověď.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Snad ano, díl už by měl být jen jeden poslední, pokusím se to dnes dopsat a dát to sem co možná nejdříve :wink:
Obrázek

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

To je super zpráva. Tak hodně štěstí :)
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky