Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Pomsta - Dokončeno + Bonus - Alternativní konec

SG: Pomsta - Dokončeno + Bonus - Alternativní konec

Příspěvek 24.6.2008 15:24:40
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Dark Angel:
děkuji ti za příspěvek a jsem rád že se ti to líbilo :)

co se počtu dílů týče, tak to možná bude tím že se "bojím" konce :lol:
Ale psaní (prozatím) tří bitevních polí (Asuras, pevnina, orbita Atlantidy) se mi nějak rozepisuje :D .
a možná ti zkazím překvapení, ale těch částí možná bude i sedm :D
když nebudu spoilerovat, tak musím dostat Sheppyho z pevniny(nebo ho zabít), poradit si s předmostím, vrátit Alianční jednotky k Atlantis, buď zničit Destructor, nebo Asuras, vyhrát/ prohrát bitvu nad planetou (v případě prohry i zničit Atlantis)... :D :lol: :lol:

Ale je to opravdu bez spoilerů. tam kde jsou dvě možnosti, určitě tušíte, jak se to vyvine, vždyť mě už za těch 23dílů znáte :lol:

se spoilery
Toto je spoiler!!!:
slíbil jsem vám přeci ještě jednu rasu a otřes Atlantidy. :wink:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 24.6.2008 15:47:24
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Hlavně to nenatahuj jako trenky :) Go go go! :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 24.6.2008 20:01:29
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pár dílů navíc mi nevadí, ale nemusíme z to ho mít nekonečný seriál. Jinak díl jako vždy dobrý až na malé chybičky, které zajisté odstraníš. Už se těším na snipera v akci 8)

Příspěvek 24.6.2008 22:10:09
Motr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

výborné jako vždycky už se zase těšim na dalši,i když to bude asi trvat :(

Příspěvek 25.6.2008 12:41:45
tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

také musím přidat svůj hlas. Ano, velmi dobrý díl i když některé věci byli tak trochu nelogické (např: Jsi psal že šel Shepperd s detektorem a přesto si nevšimli v blízkosti Forda). Nekončící seriály mi nevadí, ale přece by bylo dobré se propracovat k nějakému konci (aspoň pro uzavření Scianů, Asuranů...atd) Jinak se velmi těším na další díl.. 8)
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

Příspěvek 25.6.2008 15:20:53
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Vlad Dracul; Ice; Motr; tokrp:
všem vám děkuji za pozitivní ohlasy a jsem rád že se vám to líbilo :)

co se délky týče tak se nebojte sedm částí bitvy jsem si dal jako strop. (kdyby to mělo být víc tak bych musel spáchat harakiri :D

po bitvě bude ještě pár částí
Toto je spoiler!!!:
buďto krátká část útěk a ještě pokračování (předpokládám max 1 + 2 části)
nebo najdi a znič (předpokládám max. 2 části)
ale názvy dílů se můžou velmi snadno změnit

a tím to bude končit

v příští části bych chtěl
Toto je spoiler!!!:
uzavřít linii Asuranů, nebo její konec velmi drasticky přiblížit.
představit slíbenou rasu
předhodit osud spojený s předmostím a možná i zatřást s Atlantis
a jak jinak než zapojit noví druh jednotky (ale jen MOŽNÁ)

co se nestihne bude v další části a i s pokračováním, které se do první části na 90% nevejde

:D

K tomu detektoru a Fordovi můžu říc jen jedno.
Velmi dobrý postřeh. já sám jsem si to neuvědomil :oops: s své chyby lituji :oops:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 26.6.2008 09:29:55
tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no což stane se. Kdyby jsi moc přemýšlel nad vším, tak by jsme se možná nedočkali dalšího dílu....... :D
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

Příspěvek 28.6.2008 09:33:46
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

No když se sejdou činitelé. čas a možnost a k tomu aspoň jeden z činitelů inspirace, nebo chuť. tak by tu další díl mohl být už v úterý :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 07.7.2008 11:49:24
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

nejprve bych se chtěl omluvit za zdržení, ale v pondělí jsem nestíhal dopsat a v úterý jsem byl už odříznutý a tak vám to sem dávám až teď snad si to užijete. :)

24 - Bitva o Atlantis - část pátá

Mezi ustupujícími loděmi byl samozřejmě i Scipio a Daedallos, který měl na krajíčku. Jeho štíty byly totiž jedny z nejslabších ve flotila a drželi už jen na deseti procentech.

Lidské lodě udržovaly kontakt s Atlantis a o strategickém ústupu samozřejmě informovaly.

Na bodu delta se shromáždil jen zlomek z původní flotily. Více jak polovina lodí byla zničená a čtvrtina ze zbylých měla vážné problémy a poškození.

Lodě Wraithů a Scianů se okamžitě zaměřily na zbylé lodě Asuranů a ti se naopak zaměřily na ně.

„Spojte mě se zástupci všech zúčastněných“ Vydal rozkaz Alterianský Admirál
Komunikační důstojník okamžitě začal obvolávat spojence a velká obrazovka na můstku se rozdělila na čtyři části.
Na první se zobrazila Lya, na druhé Thor, místo podoby Furlinga rozmazané čáry kroužící v kruhu a na čtvrté plukovník Lee Smith jako velitel nejsilnější lidské lodě Scipia.

„Díky replikátorům máme krátký čas si udělat jasno.“ Admirál se na chvíli odmlčel a po chvíli pokračoval. „Musíme vědět s kolika loděmi můžeme ještě počítat.“ Admirál spíš přemýšlel na hlas, než se ptal, ale i přesto všichni nahlásily počet lodí, který by měl ještě dorazit.

„My očekáváme nanejvýš deset lodí.“ Oznámila Lya a tvářila se přitom nanejvýš omluvně.
„Já očekávám třicet našich lodí, bohužel to budou starší lodě s pomalejším HP.“ Řekl Thor, který se tvářil neutrálně, jako vždy.
„Dobře od nás přiletí až padesát lodí, ale nejspíš ve dvou vlnách“ informoval Admirál, který si už myslel že to bude celý na nich. Ale z omylu ho vytrhl Hlas Furlinga.
„Od nás přiletí ještě sto lodí.“
Admirál téměř okamžitě ztuhl a málem i pootevřel pusu, ale pak Furling dodal
„Ale většina bude nejspíš až po bitvě.“ To Admirála a všechny ostatní probudilo.

Asuranské lodě nad planetou byly doslova trhány na kusy a dokonce ani ZPM-ka na palubách jim příliš nepomáhaly. Tlak na jejich štíty byl nesmírný a Asuranům pomalu docházela munice, proto střílely už jen po pár dronech a raději dvakrát než hodně na jednou.
Tato taktika měla pozitivní důsledky na stav munice, ale negativní na počet nepřátelských lodí. V důsledku pomalého střílení Nepřátelé ubývali pomaleji.

Admirál si vše během okamžiku dal do hromady

„Jedna loď, nejlépe loď Noxů“ přitom se významně podíval na Lyu „musí letět k Asurasu a…“ Dál ani nemusel nic říkat, protože Lya přikývla a jedna z jejich lodí skočila do HP
Admirál všem nadále vysvětlil co se bude dít. Jak a hlavně kdy mají skočit a vystoupit z HP.

Na planetě se Ford vrhl na Sciana s úmyslem zlomit mu vaz, ale Scian si ho všimnul a otočil svojí zbraň na něj. Ford mu ovšem ruku se zbraní strhnul a Scian tak vystřelil do země.
Výstřel připoutal pozornost všech, kromě Snipera, ten totiž spoléhal na krytí a dál sám kryl záda týmům, které rozmisťovaly bomby.
Ale výstřel si též vyžádal pozornosti ostatních Scianů, a zvedl množství zeminy. Sheppard se snažil množství prachu prohlédnout a zjistit co se děje.

Ostatní Sciani chvíli hledali zdroj výstřelu. Po chvíli jeden z nich, ale spatřil siluetu Johna, který z lehu přešel do přikrčení. Scian neváhal ani okamžik a začal šahat po své zbrani.
Snipr byl, ale rychlejší. Dřív než Scian zvedl ruku tak Sniper vystřelil.
Kulka o průměru půl palce zasáhla Sciana tam kde by měl mít srdce. Scian odletěl několik čísel do zadu a Sniper si v klidu vyhlížel další cíl.

Když prach konečně začal opadat tak se všem vyskytl pohled na Sciana klečícího na nohou jak se drží za krk a na nerozeznatelnou osobu, které z ruky kapala krev.
Sheppard už neměl čas si osobu prohlížet a otočil se zas k předmostí. Rukou se dotkl náhlavní soupravy a vydal rozkaz k ústupu.
Svůj rozkaz nemusel dvakrát opakovat týmy se totiž dostaly taky pod palbu a tak Sheppard se sniperem začal s podpůrnou palbou.

Nad planetou byly už jen tři Asurácké lodě.
Alianční lodě, tedy skočily do HP a během okamžiku se z něj vynořily nad planetou.
Jejich lodě vystoupily z HP ve skupinách a na různých místech, tak aby k nim nepřátelské lodě byly zády. Jediné Fortalitium nebylo v žádné skupině. Vlajková loď Alterianů se vynořila před dvojicí nepřátelských vlajkových lodí.
Vlajkové lodě se i nadále neúčastnily bitvy a udržovaly si mezi sebou odstup. Fortalitium vystoupilo z HP hned před nimi, tak aby se stihli aktivovat zbraňové systémy.

Fortalitium vlétlo mezi překvapené lodě a zahájilo palbu, ale nepřátelé se vzpamatovali rychle.
Během okamžiku na štít Fortalitia dopadaly nebezpečné a silné střely.

Ostatní lodě, ale měli při využívání momentu překvapení větší štěstí. Než se totiž nepřátelé stačily otočit, tak aby je dostali do palebného pole, tak měli buďto po zbraních, nebo byly úplně zničený.

Mezitím na odlehlém místě kdosi oznamoval
„Jsme v tom sami, nikdo jiný do toho nejde.“ Všichni na onu postavu strnule koukaly a tak musela vydat přímý rozkaz.
„Aktivujte HP“
jejich loď vletěla do HP okna. Její odlet sledovalo přes dvacet lodí, které odmítly se účastnit Atlantického masakru.
HP okno, ale normálně nezmizelo, místo toho se jeho částečky zformulovali do nápisu
„POMOC“ tak aby to všichni mohly vidět

Na planetě se všichni až na jeden tým dostaly do relativního bezpečí, ale tým s Rononem zůstal pozadu.
Jeho Tým už byl jenom o třech členech a on sám byl raněný, Sciani ho obklíčily

Ford, který se předtím náhle objevil, držel nyní v ruce čtyři a čtyřicítku.

Sniper vyměnil zásobník a začal si zpívat náborovou píseň a vystřelil, nato další Scian odletěl a spadnul na zem mrtev.
Sniper ještě párkrát vystřelil a když vystřílel zásobník, tak ho odhodil na zem, kde se už tři prázdný válely.
Pohotově nabil a začal dál střílet a přitom si dál prozpěvoval.
Jeho aktivita samozřejmě přilákala víc pozornosti než skoro zajmutý tým a tak se Sciani zaměřily hlavně na ně.

Kolem jejich hlav začaly lítat, ale i větší výstřely z lodí, které doteď byly nasměrovaný na Hvězdnou Bránu.

Všichni se snažily krýt uvězněný tým při pomalém ústupu, ale rychle jim docházely náboje.

Dva mariňáci podpíraly raněného Rononna, ale ten sotva čel a navíc byly pod neustálou palbou.

Když už se zdálo že to horší být nemůže tak Ford vylezl na vrchol a zařval
„POSÍLÁ MĚ BASALAK!!!!“ a přitom namířil svojí zbraň na Shepprovu hlavu.
Nato Scianské zbraně postupně utichly, ale dál na ně mířily.

Nad Asuranskou planetou se z HP vynořila loď Noxů a když její velitel viděl zdevastovaný Destructor tak jeho, ale i svou loď nechal skrýt.

Když byl velitel seznámen se situací tak svojí lodí začal táhnou Destructor ke slunci, ale to už z Asurasu vylétlo několik desítek Jumprů, které je měli najít a zničit.

Bitva nad Atlantis se zdála jako vyhraná, ale Nepřátelé se rychle vzpamatovaly a začaly spojencům vše vracet. V té chvíli z HP vylétla další Aurora, ale tentokrát vypustila všechny drony co měla na jednou. Drony, ale letěly jen na Wraitské lodě, které trhaly na kusy. Netrvalo dlouho a z HP vyletěly další lodě, které se rozestavěly kolem Aurory a též zahájily palbu na Wraitské lodě a na vše co po nich střílelo.

„Podle senzorů se shodují s loděmi, které byly zaznamenáni při hledání Shepparda.---Jsou to cestovatelé“ řekl s hlasem plným nadějí operátor po Cadwellově levici na palubě Daedala.

Destructor byl nezpozorovaně dotáhnut k Asuranskému Slunci.
Loď Noxů i Destructor se tedy odmaskovaly, aby Destructor mohl nabít svou zbraň a odpálit jejich slunce.

Jumpry, vyslané z planety si jich ale rychle všimly a letěli k nim.

„Mám to!!!!“ zařval jeden Alterian mimo můstek.
Alterian se ihned zvedl ze své židle na které dosuď seděl ve skaldu dronů v němž se nacházel a začal urychleně cosi mačkat na konzoly. Přitom se spojil s Kapitánem.
„Pane už se mi podařilo se napojit na ty jejich vyřazené drony!!“
Kapitán na nic nečekal a okamžitě se pokusil několik Dronů aktivovat.

Drony se najednou rozzářily a daly se do pohybu, směrem k Jumprům, ale dřív než k nim doletěly tak zkolabovali.
Technik ještě něco namačkal na konzoly a drony se opět rozzářily a letěli opět proti Jumprům.

Jumpry byl během okamžiku zničený a zbraň téměř připravená.

Na pevnině si Sciani prohlíželi Forda.

Ronon a mariňáci, ale dál šli k ostatním

Ford vypadal odhodlaně, ale z ničeho nic se mezi Sciany objevil i Wraitský pěšák a vystřelil na Forda.
Střela ho zasáhla přímo do hrudi, ale Ford se jen oklepal a zvednul svojí zbraň a vystřelil na Wraitha. I přes tu vzdálenost ho trefil do Ruky, ale Wraithovy se rána zacelila a byl připravený vystřelit znovu, ale to se mu už nepovedlo.

Ronon se s mariňáky konečně dostal k ostatním, jeho noha byla ošklivě popálená a zlomená.

Přímo pod nohama Wraitha se objevila jakási koule. Byl to Scianský granát.
Výbuch granátu Wraitha odhodil několik metrů stranou, ale i přesto se ještě pokoušel zvednout.

„tak to by stačilo.“ Řekl potichu Sheppard a začal se stahovat spolu s ostatníma k Jumprům.

K Wraithovy přistoupil jeden Scian a nelítostně mu vystřelil mozek.
Ostatní Sciani se na mrtvého Wraitha pohrdavě podívali a následně se otočily k vrcholku kde stál Ford, ale ten tam už nebyl.
Jeden se Scianů zlostně zařval a jednou rukou naznačil aby je šli hledat, a sám přitom zmizel.

Když už byli všichni u tunelu, tak jim kolem hlav prolítl výstřel.
Sheppard se otočil a spatřil několik Scianů, jak se z ničeho nic objevují na dostřel.

Ford už natahoval svojí zbraň, když.
„Zdržím je běžte!“
Sheppard se podíval na Snipera, který stál vedle něj
„To už jsem slyšel.“
Ale Sniper ho nevnímal a zatím co ostatní ustupovali do tunelu, tak on sám si začal lehat.
„Tak běžte už!!“
Zařval Sniper, když kolem nich začalo lítat větší množství střel.

Zbraň na Destructoru, který se nacházel v soustavě Asuras, byla konečně připravena.
Z lodi se vyšlehl dlouhý žlutočervený paprsek. Paprsek během okamžiku narazil na povrch slunce a to se rychle stávalo nestabilní.

Destructor se pokusil otevřít HP okno, ale to hned po aktivaci zkolabovalo.

K lodím u slunce se nyní řítili tisíce dronů, které vylétly z částečně opraveného Asurasu.
Kapitán Destructoru na prázdno polkl.
„Byla mi…“ víc ale už neřekl.
Loď Noxů urychleně skočila do HP a vyhnula se tak své vlastní zkáze, ale Destructor zůstal nehybně na místě.

První drony prolétávaly poškozeným trupem, a vybuchovaly až uvnitř lodě, ale v ní už nebilo živáčka.

Mohutné zbraně Fortalitia se nelítostně dál zahryzávaly do obou mateřských lodí, ale štít Scianské lodě byl mnohem výdržnější, než admirál předpokládal.
Na štít všech Aliančních lodí na jednou začalo dopadat jen minimum střel. Lodě cestovatelů dokonce přestali i střílet a jejich posádka s zájmem pozorovala co se dělo.

Sheppardovi se nechtělo, ale nakonec do toho tunelu vběhnul.
Sniper si mezitím udělal pohodlí a začal zaměřovat jednotlivé Sciany.

Jakmile všichni, kromě Snipera byly v Jumprech, tak vzlétli a rozletěli se směrem k Atlantis.

Sniper pomalu a v klidu zaměřil prvního Sciana a zmáčkl spoušť.
Kululka letěla pět-set metrů a zasáhla Sciana mezi oči.
Scian odletěl dozadu, ale kulka dál pokračovala ve své smrtící cestě, při které trefila další dva Sciany, ale jejich zranění nebylo tak vážná a rychle se hojila.

Sniper nyní již rychleji zaměřil dalšího Sciana a opět zmáčkl spoušť, ale nic se nestalo. Okamžitě tedy vyhodil zásobník a šáhl pro další, jeho poslední zásobník.

Sniperovi střely lítali nebezpečně blízko hlavy a nepřátelé se dál blížily

Sheppard mlčky seděl v Jumpru a přemýšlel co se právě stalo, ale po chvílí toho nechal a podíval se na Forda, ten mu pohled opětoval.
„To je dlouhá historie.“
John ale jen zavrtěl hlavou
„Tak povídej.“
Fordovi se očividně nechtělo, ale přeci jen začal.
„Na té Hive, kde jsi mě viděl naposled, jsem kryl váš ústup. Po chvíli jsem se rozeběhl za vámi k hangáru, ale vy jste už byly pryč. Stál jsem tam nějakou chvíli, ale pak po sobě ty lodě začaly střílet. A mě někdo zezadu srazil na zem. Pak jsem se probudil v nějaké cele Exp….“ Ford se odmlčel a přitom se porozhlédl po Jumpru, pak teprve pokračoval. „Teprve před několika hodinami mě pustily a dali mi i loď s nějakou bombou…“
Sheppard se nečekaně postavil a Ford přestal vyprávět, bylo na něm vidět že neví co si má myslet, ale naštěstí pro oba dva se už blížili k Atlantis.

Když dosedly na Atlantis, tak k Ford jako gesto dobré vůle dobrovolně odevzdal svou zbraň a nechal se odvést k Weirové, kde všechno podrobně dovyprávěl.

Ale zatím co Ford vyprávěl, tak se dosud uspořádaná a v rámci možností přehledná bitva vrhla do chaosu.
Spojenecké lodě vůbec netušily co se stalo na planetě, a tak nevěřícně sledovaly jak si Sciani a Wraithové jdou navzájem po krku.
Wraithové byli, ale v početní nevýhodě a tak jejich ztráty byly už ze začátku děsivé, ale i přesto dál bojovali se Sciany a jiných lodí si vůbec nevšímaly.
Po několika minutách bojů se poslední Wraitské lodě začaly stahovat do HP, Ale i tak Sciani zničily velkou část jejich flotily.
Do HP se dostala jen jejich mateřská loď s vážným poškozením a pětice Hive Ships s dvaceti křižníky.

Po ústupu Wraithů, ale Sciani opět začali střílet na Alianční Jednotky, ale tentokrát byly v početní nevýhodě oni.

Lodě všech ras se daly do nemilosrdného ničení Scianské flotily, která byla znatelně prořídlá.

Sniper se držel celou dobu statečně, ale jeden ze scianů se objevil z ničeho nic přímo za nim.
Sniper okamžitě pustil pušku a šáhl po své čtyři a čtyřicítce, ale Scian byl rychlejší.
Dříve, než Sniper stačil vytáhnout svou pistol z pouzdra, tak do něj Scian kopnul a on udělal několik sudů. Poté ho Scian chytil a začal ho táhnout, za sebou do jejich tábora.

Ford ve svém vyprávění nezapomněl zmínit, také že zná přístupoví kód, pro otevření, jejich brány. Toho se okamžitě chytla Elizabet a vyběhla ze své kanceláře, aby mohla onu skutečnost oznámit celé Alianci.

Nad planetou se objevila a následně i zapojila do bitvy loď Noxů, která se vrátila ze své cesty.

Krátce potom se z HP vynořily očekávané posily.

Ze dvou směrů se na Shluk odporujících Scianských lodí vrhly čerstvé lodě. Asgardů a Alterianů.

Přesto že Scianské lodě neměly šanci na vítězství, tak dál bojovali.

Na Atlantis se Elzabeth vrátila do své kanceláře, kde byl Ford Sheppard a McKay.
„Alteriané vyšlou bránou pozemní jednotky…“ ale dřív než stačila dokončit větu, tak jí přerušil Sheppard.
„Mají jí dobře střeženou. Budeme muset, nějak odlákat pozornost.“
McKay se posměšně uchechtl.
„A máš snad nějaký nápad?“
V místnosti zavládlo hrobové ticho.

Nad planetou mezitím Alianční lodě spolu s cestovateli zničily Vlajkovou loď Scianů, která byla zároveň poslední nepřátelskou lodí v systému.

Sheppardovi se najednou zablesklo v očích a v hlavě zaslechl jemný hlásek.
„Jo něco bych měl.“ Řekl z nenadání John a okamžitě vystartoval pryč z místnosti.

nadále doufám že se vám to líbilo a opět bych se chtěl omluvit, tentokrát všem, které jsem tím Sinperem zklamal. => :P
Toto je spoiler!!!:
Sniper není mrtví a ve čtvrtek jsem dostal nápad jak ho viužít, tak snad se mi to povede. (v příští části)
a Atlantis se nám zatřese již brzy
Naposledy upravil Dragon dne 28.8.2008 13:26:53, celkově upraveno 1
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 07.7.2008 13:50:17
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Výborná část, ještě se vypořádat s pozemním výsadkem a vypadá to na vítězství :) . Těším se na další část (ani nemusíš pospíchat, stejně tu nebudu :D )
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 07.7.2008 16:24:50
Motr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

zase velmi zajímavé a už se těšim na pokračování,ale spěchat nemusíš dej si taky menší praázdniny :D :lol:

Příspěvek 09.7.2008 12:03:53
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Příspěvek 10.7.2008 09:06:37
pako_02 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nice nice... Cinikajuca epka, ten sniper ma dojal. S tymi Cestovatelmi si ma tiez potesil a predpokadam ze Ausuras je uz v hajzlu, nie?
Len tak dalej, ide ti to! :wink:

Příspěvek 10.7.2008 09:12:12
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pardon, že zasahuju mimo téma, ale neví někdo jak se jmenuje ten film co natáčel David Nykl, lovej tam prej nějakou příšeru Hogo Pogo. Mluvil o tom v rozhovoru, kterej byl natočenej už před nějakou dobou. Předem dík za nějakou odpověď.

Příspěvek 11.7.2008 17:00:42
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Dark Angel; Motr; Ice; pako_02:
Jsem rád že se vám část líbila :smile: další díl bude (mám jí zatím rozepsanou na papíře takže snad) příští pondělí což je tuším jedna a dvacátého.

pako_02:
Toto je spoiler!!!:
Pokud náhle nezešílím a nerozhodnu se povídku prodloužit, nebo nedostanu nějaký též šílený nápad, tak ano je už v pryč

a pokud se divíte, proč jsem takovou informaci dal do spoileru tak je to protože člověk nikdy neví kdy zešílí, nebo změní názor :D

CZ:
co se tvého dotazu mimo týče, tak nevím co myslíš, ale na CSFD jsem ti našel jeho filmotéku, ale jestli je ta vše, tak to opravdu nevím
http://www.csfd.cz/herec/20938-nykl-david/
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky