Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Sedm Stran - Dokončeno

SG: Sedm Stran - Dokončeno

Příspěvek 22.11.2008 19:29:07
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ti replikátoři byli dobrý, chudáci křižáci, neměli šanci. Atlantis si samovolně překládá, jsem zvědav co z toho bude... :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 25.11.2008 19:50:48
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Je mi líto, ale jelikož nestíhám, tak budu muset asi tuto povídku do vánoc "zmrazit" :(
ale slibuji že jak mile bude příležitost (odhaduji že od 12.12.2008), tak se do psaní opět dám :)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 25.11.2008 20:46:38
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Omlouvám se, že jsem si na přečtení neudělal čas dřív, ale nějak poslední dobou nestíhám... :)
Jinak díl skvělý u konečně začíná docházet ke složitějším zápletkám a bojůvkám mezi všemi rasami, který tam máš... paráda... :wink:

Na závěr doufám, že další díl bude, co nejdřív a už se na něj těším... :yes:
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Příspěvek 25.11.2008 22:56:18
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

nevadí, že povídka bude dýl, hlavně že bude. Raději si počkám na kvalitu než mít kvantitu. hlavně aby to nedopadlo jako s Portmoliorem :!:

Příspěvek 26.11.2008 17:51:16
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Tak to opravdu doufám nehrozí :)
akorát budu nucen prohodit priority, které pro povídky panovaly do teď
1) Borealis
2) Sedm Stran
3) překvapení pro "všechny" :D
i když dvojka a trojka si budou rovnocenné :)

*Jack*:
Lepší nežli nikdy :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 09.12.2008 09:31:33
bananman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no ja mam pocit ze si dost podcenil silu prevorov podla mna ked prevor dokazal vytvorit silove pole okolo celej planety (za mensej pomoci bomby) neverim ze by si nedokazal poradit s replikatormi (aspom pokial ide o ich nicenie by ich znicil viac ako par skôr ako by sa stihli dostat nad neho) a nikdy som nepocul o tom, ze by sa rozpadnuti replikatori dokazali dat sami do kopy podla serialu to neni mozne (co som videl)

inak to bolo super a uz sa tesim na dalsie diely len ma mrzi ze si to zmrazil ale chapem ta lebo ani ja v poslednej dobe nestiham
Online stargate hra:
Kliknite sem a zaregistrujte sa

Příspěvek 09.12.2008 10:18:38
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Replikátor se určitě může dát zase dohromady, ne všichni, ale několikrát bylo i ve filmu vidět, jak se zase složil. Nwm, je otázka kolik by toho převor proti replikátorovi vydržel, ale dejme tomu, že něco takového viděl poprvé v životě, tak je mohl podcenit...
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 09.12.2008 10:19:55
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no to je mozne ale podla mna by ich znicil minimalne par desiatok (aj ked si nemyslim ze by to replikov moc trapilo)
Online stargate hra:

Příspěvek 09.12.2008 10:24:42
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, jestli je jenom odhazoval, tak tim jich moc nezničí. V tomhle ohledu myslim, že jsou dost pevný... :wink:

Příspěvek 09.12.2008 19:38:26
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Po dlouhé době se přihlásím na dýl něž pár minut a co nevidím :D moje povídka ožila :)

no u replikátorů vs. převor jsem opravdu u sil obou stran váhal, ale po zamyšlení mi vyšlo že by replikátoři měli vyhrát, tedy alespoň dokud převoři nenajdou způsob jak na ně. Jak již mikey napsal, tak převoři repliky viděli poprvé. A jak řekl Thor... no už nevím jak to bylo :D , ale bylo to něco ve smyslu že by nikdy nepřišli na naše zbraně :)
A replikátoři se složit dohromady opět můžou, tedy pokud je "někdo" nevezme distribuční vlnou :D

A co se zmrazení týče.
Pokud se učitelka nezblázní a já nebudu nucen dopsat několik stránek dějin umění za den, tak se již budete moc těšit na pozvolné rozmrazení :D , ale nic neslibuji, protože i tak toho mám moc, ale přeci jen se to bude, alespoň pohybovat :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 09.12.2008 20:14:15
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Příspěvek 10.12.2008 17:00:19
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Souhlasím s oponujícími, že jich převor mohl pár sundat, je to ale fuk, protože i to, co jsem tam viděl mi přišlo celkem reálné a odpovídající... :)
Jinak řekl bych, že ta vlna by měla být DISRUBČNÍ, od slova Disrubtor, jak se myslím jmenuje ten antireplikátorskej stroj... :wink:

A nakonec ke zmrazení, ber to s klidem, protože třeba já absolutně nestíhám a už mám u své povídky vyšlápnuto k další dvojnásobně dlouhé prodlevě, než bych chtěl, protože mi učitelé snad naschvál dávají věci a úkoly navíc... :wall: a zase já nejsem z těch, co by se furt jen učili, zvlášť když mi včera přišla nová airsoftka... :twisted: 8)
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Příspěvek 12.12.2008 09:31:03
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Po dlouhé době se přihlásím na dýl něž pár minut a co nevidím :D moje povídka ožila :)

no u replikátorů vs. převor jsem opravdu u sil obou stran váhal, ale po zamyšlení mi vyšlo že by replikátoři měli vyhrát, tedy alespoň dokud převoři nenajdou způsob jak na ně. Jak již mikey napsal, tak převoři repliky viděli poprvé. A jak řekl Thor... no už nevím jak to bylo :D , ale bylo to něco ve smyslu že by nikdy nepřišli na naše zbraně :)
A replikátoři se složit dohromady opět můžou, tedy pokud je "někdo" nevezme distribuční vlnou :D

A co se zmrazení týče.
Pokud se učitelka nezblázní a já nebudu nucen dopsat několik stránek dějin umění za den, tak se již budete moc těšit na pozvolné rozmrazení :D , ale nic neslibuji, protože i tak toho mám moc, ale přeci jen se to bude, alespoň pohybovat :)

No to uznavam ze na prvy raz to prevori ubojovali dobre aj ze replici mali vyhrat len ja osobne (nechcem tym nic naznacit) by som bol radsej keby nie tak lahko
a este som si vsimol, ze ich lodi zasach ori wc lúča moc neuskodil podla mna ked ashgardske bojove lode sostrelili loď bez stitov neverim, ze by wc shipka na nich nespravila viac skody (aj ked v niektorych sg dieloch ten ori luc vyzeral ze by ho mohlo cosi vstrebat a replikom by asi nejaka skoda na ich lodi nevadila ked sa tak rychlo replikuju)

inak sa mi to velmi pacilo

aeste k tomu zmrazeniu: mne osobne to az tak neprekaza a chapem ta (aj ked sa vzdy velmi tesim na dalsi diel) lebo aj ja som teraz asi mesiac nedal do svojej poviedky dalsiu cast (ale prave dnes som to napravil)
No, jestli je jenom odhazoval, tak tim jich moc nezničí. V tomhle ohledu myslim, že jsou dost pevný... :wink:

tak to hej ale neverim ze by prevori nemali v repertoari dost nicivych schopnosti (ale ako tu uz bolo napisane, bolo to prve stretnutie)!
Online stargate hra:

Příspěvek 13.12.2008 21:42:38
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

ok Máte pravdu mohl Převor být "silnější",..alespoň vím co příště udělat jinak :wink:
a s kvantitou zatím opravdu nepočítejte, budu rád že se rozepíšu, ale nejdříve si musím přečíst to co jsem již napsal. A ačkoliv to nerad říkám, tak Borealis má v tomhle kvůli pevnému datu vydání přednost, zvlášť když musím dohánět resty...

Jo a všem čtenářům na Fóru je povídková soutěž, momentálně probíhají nominace, tak pokud jste se již nezúčastnily, tak se prosím zúčastněte, je totiž až žalostně málo těch co nominují
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=6508
jménem všech autorů děkuji za vaší účast (ať už patří váš hlas komukoliv) :)
Naposledy upravil Dragon dne 17.12.2008 14:38:17, celkově upraveno 1
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 13.12.2008 22:05:08
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak mě to nějak zvlášť nevadilo. Převor a Ori vůbec neměli s repliky nikdy dřív co dočinění, takže chápu že je mohli podcenit a replikátoři je velmi překvapily. Každopádně v dalším střetnutí by to mělo být dost na ostří nože :wink:

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky