Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Pomsta - Dokončeno + Bonus - Alternativní konec

SG: Pomsta - Dokončeno + Bonus - Alternativní konec

Příspěvek 05.6.2008 20:30:54
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Pořádné bitvy do mezihvězdné války patří jako kyslík do ohně, akorát jsem zvědavý, kolik by v reálu stálo natočit ty naše dílka o bitvách mezi stovkami lodí a o pozemní bitvy podobně :lol: :wink:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 05.6.2008 20:38:43
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Ice; tokrp; Vlad Dracul:
děkuji za příspěvek a jsem rád že se líbí :P

Ice:

Atlantis s celou posádkou vědců, mariňáků a podobně (Hlavně "náš" vlajkový tým) nemůžu nechat nevyužitou :D

Vlad Dracul:

myslím že by se takový díl či film zapsal do historie jako nejdražší v celé historii televize. Jakákoliv povídka tady by potřebovala neomezený rozpočet :D :lol:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 05.6.2008 20:45:01
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pokud jde o vlajkový tým tak nech Teylu na dovolené :wink:

to Vlad: Pošli mail do ILM a třeba se toho G. Lucas chytí a natočí

Příspěvek 05.6.2008 20:50:25
Edicius Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

cela povidka je bajecna, jenom tak pokracuj, tesim se na pokracovani.

k te cene: urcite by nebyl potreba neomezeny rozpocet, kdyz se budu vyrabet cele na pocitaci, tak muzes vyskrtat herce ( coz je hromada penez), potrebujes rezisera, spisovatele a dobry tym pres pocitace a mas to, nejdrazsi budu vypocetni cas. urcite drazsi jak matrix to nemuze byt.
Naposledy upravil Edicius dne 06.6.2008 10:40:16, celkově upraveno 1

Příspěvek 06.6.2008 09:25:51
anda Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

perfektní příběh,líbí se mi :P

Příspěvek 06.6.2008 13:44:33
leo124 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

k tej cene: tak ta by bola uuurcite velmi vysoka..pretoze ked si zoberete kolko stoji jeden diel SGA tak vesmirna bitka bude 10x drahsia..:D
Prior:"Sme majákmi na ceste k povzneseniu"
Mitchell:"Nie,ste temní medzigalagtický predávači encyklopedií, ale bohužial k vám váš zamestnávateľ nebol úprimný"
Jackson:"pekné prirovnanie":)

Příspěvek 06.6.2008 15:29:12
Huckllebery Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to jak to bude drahe by zalezelo na pouzitych lodich,pokud budou stejne a treba uz z drivejsich dilu dodanny 3D model,tak to nebude zas tak vysoke....
P.S: Ctrl+C,Ctrl+V
Radsi desetkrat spadnu nez abych jednou nevstal

Příspěvek 07.6.2008 14:38:04
Motr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jak už bylo psano další výborná část povídky a už se zase těšim na další jako malý kluk...

Příspěvek 07.6.2008 17:14:29
lord diablo Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No konecne som mal dostatok casu to precitat - inac pekne ako vzdy ja by tam dal este aj ze sa bojuje aj inde v galaxi a dal tam aj par novych ras ale inac super
Peace is beautiful and nox forever

Obrázek

Příspěvek 07.6.2008 17:21:48
Huckllebery Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ja se taky hlavne tesim na to ze v dalsi casti se uz masi zapojit samotne Atlantis... coz bude "smazba" :D
Radsi desetkrat spadnu nez abych jednou nevstal

Příspěvek 08.6.2008 15:54:57
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Edicius; anda; Motr; lord diablo:
I vám děkuji za příspěvky a jsem rád že se vám to líbilo :P

All:
jelikož hrozilo že spoilerem víš jsem vás mohl klamat, tak jsem tam upravil jedno slovo:
Toto je spoiler!!!:
Představena=použita

jen pro pořádek :wink:

co se dalšího dílu týče, tak jsem dostal pár nápadů, jak ho vylepšit, a navíc (aspoň doufám) od čtvrtka nastupuji do auto školy, tak bude možná delší pauza :wink:
děkuji za pochopení :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 09.6.2008 16:08:31
pako_02 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no tak dobra epka. Sa im, ale nejako skoro minuli tie drony nie? Ved taky dron dokaze vela a museli ich mat kopu. S tym Atlantisom sa fakt tesim, lebo doteraz si ho stale nejak velmi nezapajal - mohli by si pripravovat nejake vlastne protiopatrenia, pre pripad zlyhania obrany (co aj stalo = satelity).
Tak isto co sa tyh rozporov sciani=wraithi tyka, mohlo by sa to trochu popostrcit formou ako v jednej epke Sheppard prinutil strielat na seba spriatelene lode Wraithov. Myslim, ze teraz by to malo opodstatnenie kedze sa uz nemaju velmi v laske (nezabudol som na tu bombu ale, asi si Wraithi hned al. mozno vobec neuvedomia od koho bola ).

Příspěvek 09.6.2008 16:36:17
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

pako_02:
děkuji ti za příspěvek a jsem rád že se ti to líbilo. :P

co se vývoje vztahů mezi Wraithy a Sciany týče, tak chystám pár věcí (nerad bych spoileroval, ale máte se na co těšit :D )
Wraithové skutečně neví od koho ta bomba byla, ale....(a neb zašel bych do spoilerů, které se mohou změnit) :wink:

Huckllebery:

teď jsem si uvědomil že ten "ledoborec" by mohli použít jen rasy v Alianci, jen ty mají totiž dostatečně vyspělou transportní techniku a přístup k ZPM. tudíž jako nejlepší kandidáti by připadly Alteriané a na druhém místě Asgardi.

All:

Toto je spoiler!!!:
v příštím díle se objeví dvě rasy a obě byly již vyjmenovaný. jedna se přidá na stranu Aliance a ta druhá se přidá na stranu třetí (každý sám za sebe) bude dokonce vložen i tzv. "klín" do jednoho ze "S*********Í" nic méně to vyvrcholí až o něco později.

a ještě dodávám že na dalším díle se pracuje a možná to bude poslední díl Bitvy..., ale ne povídky :wink:
jdu psát, už mám cca 1,5-2 stránky napsáno, tak by to tu při trošce času mohlo do čtvrtka být .
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 11.6.2008 10:19:45
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Sakra teď jsem napnutej jak kšandy. Teď mi to bude všechno vrtat v hlavě. Nesmím číst spoilery, pak nemůžu spát

Příspěvek 11.6.2008 17:22:50
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:shock: Sledujete někdo počet otevření :)
já taky nemám nejlepší přehled, ale jen za tuto část, byla tato povídka otevřena cca 500x :shock: :lol:

jinak další část tu bude ve čtvrtek (čas záleží na tom v kolik se vrátím) a již teď vám můžu prozradit že to opravdu bude pokračovat do čtvrtý a možná i pátý části bitvy :D
nicméně po bitvě bude následovat konec (odhaduji maximálně dvě části)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky