Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Úvahy mrtvého

SG: Úvahy mrtvého

Příspěvek 13.10.2006 20:17:46
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

MaKovičák píše:
Miss_Atlantis píše:
není vůbec ovlivněný tím, že vážné povídky mi připadají nudné a profláklé skoro všechny (dokonce i moje) :wink:

Jak sama píšeš, vážné dílka jsou poměrně nudná a profláklá, ale většinou pouze do doby, než se do nich začteš. To, že podobné úvahy najdeš všude, je pravda, ale podle mě je každá originálem a na každé je něco zajímavého. A kdyby tě ani toto neuspokojilo, tak to ber tak, že toto dílko bylo napsáno v době, kdy jsem se potřeboval dostat ze špatný nálady a prostě to někam hodit. :wink: :)

Mně hlavně vadila ta fůra otázek, to mi připadá fakt jako takovej levnej způsob, jak napsat údernou povídku, a to rozhodně nemyslím jako útok na tebe, že jsi chtěl něco levně napsat :) Ale tak zas beru, že když se člověk vypisuje z nějakejch emocí, asi fakt nepřemýšlí, jestli to bude oblíbené u čtenářů :D Jo a taky mě nikdo nenutil to číst a navíc pak ještě kritizovat, to je taky pravda :wink: Na druhou stranu, kdyby to tady byla jen samá chvála a žádný rejpání, byla by to nuda... :lol: Ale já se teda přiznám, že povídky, kde se vypisuju z emocí nikdy v životě nedám nikomu přečíst, protože bych se za ně styděla... ale to je asi ryze jenom můj perfekcionalismus, nebo nevím co :)
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 20.9.2008 20:53:24
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No.... uz ani nemam nicim novym prispiet do hodnotenia, lebo ostatni to povedali za mna... naozaj uzasne napisane... :) :) :) takze by si mohol pisat castejsie nieco podobneho razu, nez parodie :D

a ohladne toho, ci kto vedel kto to je... ja som si myslela ze to bude John :D a utvrdilo ma to potom, ked sa tam objavilo meno kolya :D :twisted:
Naposledy upravil Widlička dne 21.9.2008 08:50:46, celkově upraveno 1

Příspěvek 20.9.2008 23:55:48
Earman Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

parádní myšlenková povídka....prostě supr.... :)
Víš jakej mám názor na čerstvou zeleninu. Ta je pro vegetariány, vitamínový paka, co cvičej! Red Dwarf

Příspěvek 21.9.2008 08:42:47
bananman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

um dobré, výborné, fantastické len sa mi moc nepozdava ta veta
Jsem John Sheppard a žiju dál.

aj ked ani neviem preco
a myslel som si ze to bude Sheppard
inak výborné
Online stargate hra:
Kliknite sem a zaregistrujte sa

Příspěvek 21.9.2008 08:49:17
Earman Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

tahle povídka má zobrazovat nebo postihnout to, co se člověku honí hlavou těsně předtím, než má umřít...nebo si to myslí....a bylo to psaný z pozice Shepparda...bych řekl... :)
Víš jakej mám názor na čerstvou zeleninu. Ta je pro vegetariány, vitamínový paka, co cvičej! Red Dwarf

Příspěvek 21.9.2008 11:46:52
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tak jsem se taky odhodlal to přečíst. Je to vážně skvěle napsané a má to podle mě i zajímavý námět. Vážně velmi pěkné
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Předchozí

Zpět na Dokončené povídky