Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Stargate:Last Ancient - New Age, part 4

Stargate:Last Ancient - New Age, part 4

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Žena
Odpovědět s citací

Vážně nádhera. Jen škoda, že už nebude pokračování(nějak jsem se na tom stala závisla :sorry: )
Jinak Všem přeji krásný nový rok 2011. :)

Pacoz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak zazvonil zvonec a mé závislosti a nervákům je konec.
povídka byla vééééééééélmi dlouhá objevil sem jí asi když si byla v polovině a od té doby nastalo mé zavislostní období (ještě spolu s některými povídkami).Ale kdybych mohl tušit jak dobrá tato povídka bude tak ji nečtu.Přečetl bych si ji celou najednou tak jako sem to udělal s první polovinou.Upřímně nechápu jak si dokázala napsat 184 částí....

Vím že si psala že jestli vyjde ještě něco tak to bude zázrak ale nemohla by ses aspoň pokusit ..........Prosííííííííím :write:

Na závěr :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :heat:
A taky ten Čech jak se menuje....no....
Doktor Zelenka?
Jo,ten....

Mackenzie Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pro všechny: Jestli chcete, abych ještě něco napsala, navrhněte jakýkoliv nápad a já se to pokusím dát do kupy, ale mohlo by to být leda tak o prázdninách nebo po prázdninách (velkých) kvůli maturitě, protože se veřejně přiznávám, že jsem strašná lemra dělat v tomhle období ještě něco jiného :D

Pacoz: s těma 184 díly taky nechápu :D a to jsem si u 30. říkala, že jako už nevím, co dál, že skončím...pak tohle nastalo ještě u 80., 120, 140, 160 a pak teda u 180 s tím, že si nechám otevřený konec a někdy to dopíšu :)
a přiznám se, že do povídky číslo 50 jsem si je všechny pamatovala :D

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

nebude nejake volne pokracovanie? napriklad z pohladu Carol, tej vnucky, co si ju spominala v uplnom zavere?

Len dufam, ze to nebude epilog o tom, ako Mac zomrela na starobu a jej pohreb... :palka:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Odpovědět s citací

Aiwendill: Ne, to nebude :D ... já už nápady nemám, ale jak jsem psala o příspěvek nad tebou, tak jestli má nějaký nápad, tak sem s ním a já to nějak napíšu :)

ešus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mac hambím se ani nevím jak :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:
Jsem nějak vysadil na pravidelný checking, jako již dříve někdy od 120/140 dílu, pravda bylo tu mezi 180-181 mrtvo... Když jsem dneska po mesící otevřel tenhle firefox a zjistil, že nadpis se změnil, přilepil jsem oči na monitor jako dlouho ne.
Jak to říct. Konec nemohl být asi lepší. Říká se nic není nekonečné, přestože je to tu trošku paradoxní. Povídka nám tu končí ,ale Mac a její přátelé (patří tam i Woolsey a Jack - vím že Jack na Atlantis nebyl, odpovídat nemusíš, ale třebas ho tam taky zahrnula do toho - nelze představit bez nich) jsou "nesmrtelní".
4 díly se mi tentokrát líbilo a za nic bych neměnil. Oživení vzpomínek bylov mém případě NA MÍSTĚ a děj měl krásně vychatný, stupňující se ráz.
Nebuu mít žádné výhrady k k zničení boha/ů ani podobných věcem. Tentokrát mi v hlavě jen vrtá ten Wiliam.... Ty zatrolené společné díly, tam to začalo (to je otázka) ne? Chyběla mi tam do-uzavírací scénka s Shepem někam vpašovat, nad rámec zminěné zlaté destičky :-) Jediná věc co bych doplnil, aby to pro mě nebylo jako v 10x20 Unending ;-)
A víš co? Už si vlastně vůbec nepamatuju jak jsme narazili na Delroye, kdy jsme se přestali potkávat s Wraithy, jak jsme přitáhly Bohy do naší galaxie, jak jsme se dostali kamsi do pekla do společné povídky, bylo toho moc. Ale mám pocit že právě proto si to celé necham vytisknout....
Vždycky po čase jsme si tam našel slabší dílko, s mými oblíbenými techno-blbůstkami nebo prostě romantický oblbovák, v už tak "okurkové" sezóně. Jako celek to však nemohu než obdivovat :bravo: :bravo: . a 100 :arrow: x stejně
----
Co kdybych se tu víc rozkecal, vadilo by to? Zkusil bych pár ano/ne otázek abych vykoumal námět na díl...?
----
1:30 ráno, dočteno, dopsáno, oslněno, unaveno. Jdu se umejt :heat:
Ještě jednou - vynikající
1:55 Muj genialni firefox si zapamatoval vše co jsem napsal když mi počítač upadl do BSOD... ! dobrou noc
aka kotouč@FF
na FF2011 30.6. -> 5.7

Odpovědět s citací

ešus: klidně se rozkecej, anebo napiš na icq :) ... a děkuju za komentář a pochvalu :)

ešus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno.... to mi to trvalo :palka:
Neb nakonec povídky se už přídavat tak moc nehodí, napadlo mě tehdy dokreslit některé scény z minulosti. Přece jenom, možností by bylo dost.... bohové jsou s námy někdo od 80dílu, přitom do 80 jsme se párali s Delroiem a Wraithy a všim možnym. Co třeba, kdyby se Delroy s Mac sešel na "kafíčko" a vyprávěli si jaké to tehdy bylo, v jedné "konrétní epizodě/bitvě/období", třeba každý ze svého úhlu pohledu?

BTW ješte otázka na tebe/jakopa, ta PDF/DOC verze obsahuje i případný zpětný úpravy? (Mám pocit že jsem se někde něco po 170.tce upravovalo)
aka kotouč@FF
na FF2011 30.6. -> 5.7

Odpovědět s citací

ešus: no mohla by to Mac vykládat vnučce:)...a jo, to by šlo :)...ale dřív jak o prázdninách to nebude a to budu doufat, že si občas najdu čas, protože to vypadá na další víkendové ježdění do Chorvatska, za což jsem moc ráda :) , ale taky to znamená jenom 3 dny v týdnu volné (pátek - neděle jsem pryč a v pondělí to dospávám:D), k tomu jsme si pořídili malou šelmičku, která zabírá veškerý volný čas :oops: :heat: :quiote: :D , ale vůbec bych neměnila, i když to je kříženec mezi psem, kočkou, veverkou, jelenem a gumídkem :D
ale na pláži a po cestě se pokusím něco napsat, popřípadě po maturitě :D

ešus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Který prázdniny myslíš :twisted: °-) Ale oni asi měli jarní prázdniny už všichni, co.
Ale super zprávy.
Sakra, ale teď už nebude dát skoro na nic z SG těšit .... Sem zvědavej na letošní FF Gatecon, jestli se ponese v nějakým pesimističtějším stylu atd.
aka kotouč@FF
na FF2011 30.6. -> 5.7

mynymony Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Povídka je skvělá teď jsem ji akorát dočetl. Mohu všem jen doporučit. A také si myslím že by měla být někde na začátku, protože by si jí měl přečíst každý. Sice je to trochu hard jelikož v pdf má dohromady přes 1000stran, ale stojí to za to. :D

jinak mám otázku ohledně některých výrazů v povídce a to například: něco jako slovenština pak se tam občas vyskytovalo "chcou" pak zase ne atd. To je nějaké nářečí nebo to tam dáváš jen tak???

Dále sem si všiml, že "shepp" je tu na fóru hodně oblíbený, našel sem tu povídku kde je shepp z divnou antičkou co je snad nesmrtelná, teď nějaká napůl antička, pak tu máme sheppa s vreitkou, nevím ale to je snad vše. Už nám chybí jen goaldka a replikátorka :D

Odpovědět s citací

mynymony: díky za pochvalu :) ... chcou atd. - no co k tomu říct, ona ta ostravština se cpe úúúplně všude :) ...ale možná to tam je i schválně, pokud to je v uvozovkách, protože přece nikdo, když se dva lidi baví mezi sebou, nemluví pořád spisovně, ne :wink: ...no a pokud to je mimo uvozovky, tak mi to semo tamo ujelo :sorry:

a kdybych měla nápady, tak píšu klidně dál, jenže já žádné nemám, tak proto se mi moje skomná povídečka přesouvá na konec seznamu tady na foru :box2:

mynymony Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No skromná určitě není jak už sem psal velikostí by se dala přirovnat k bibli. :D Jinak to chcou tam nevadí a to ,že nejsou nápady neznamená že sice starší povídku by ji měli všici hledat nikde na třetí straně. Já osobně sem si ji přečetl radši než sgh nebo sg odyssey.

Dr. Daniel Jackson Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Hele, mohl bych vás požádat o reupload pdf a doc? Obávám se, že megaupload už asi nepojede :D :)
- That would be virtually limitless power. What happened?
- A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field.
- He destroyed a solar system.
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

Nové Stargate SG-1 & Atlantis video
http://cz.youtube.com/watch?v=JE6JvkmkD3k

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

ja sa tiež pripájam k tej žiadosti o reupload... :palka:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky