Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Galaxy At War [Aktuálně 10.Díl, Skončeno]

Galaxy At War [Aktuálně 10.Díl, Skončeno]

Vanguard Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Když je to ten závěr, čekal bych něco velkolepého a ne tohle. Bylo to slabé. Jde ale vidět velký pokrok oproti tomu, co jsi předváděl na začátku.

D.Dušek: neměla by se korekce týkat i opravám gramatických chyb? Čte se to až hrůza. :roll:

Vašek-Daygles Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jak vás poslouchám ,přemýšlím že až budu mít novej nett tak skusim napsat k tomuhle příběhu ještě něco, něco jako v BSG The Plan.
Obrázek
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také.
Albert Einstein

D.Dušek

Odpovědět s citací

Mám vás od Vaška všechny pozdravovat a že se na vás těší. Brzy mu zapojí nový internet a ve volném čase toho prý hodně napsal.

Vanguard: Korekci jeho gramatiky dělat nebudu, potom by tu povídku nepsal on, ale já, jestli chápeš, jak to myslím ;).

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Korekci jeho gramatiky dělat nebudu, potom by tu povídku nepsal on, ale já, jestli chápeš, jak to myslím

Já se hlásím, že pokud to chápe Vanguard, tak já ne...a docela bych stál o vysvětlení, co to vlastně korekce podle Tebe je. Stačí klidně i přes SZ jestli se Ti to tady nechce vypisovat.
Podle mě je korekce právě o tom hledání a opravování gramatických chyb, stejně tak samozřejmě i jako dějových.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak net je takže se můžu někdy pustit do nějakého dalšího příběhu.
Obrázek
Albert Einstein

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dobrá ještě jednou děkuju, zrovna moc času nemám kůli škole atd. ale snad se brzo zase do něčeho pustím. Mě napadlo udělat to třeba jako v seriál, napsat první třeba dva díly a ty sem rychle vložit, sledovat sledovanost a podle toho dále postupovat.
Obrázek
Albert Einstein

Předchozí

Zpět na Dokončené povídky