Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Tabula rosa - dokončeno

SG: Tabula rosa - dokončeno

Příspěvek 28.11.2007 13:24:54
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Toto bol tak trošku horor :). Najskôr som bola v rozpore s poviedkou a hnevala som sa na to, ako si opísala Johnov postoj k veci. Hovorila som si, že on by sa na Rodneyho len tak nevykašlal len preto, že by bol hlúpy, a už vôbec by o ňom len tak bez výčitiek nerozpával, že je idiot. Ale potom som to pochopila. To, prečo sa takto John správal - bol na seba, ale aj Rodneyho nahnevaný, že sa nechal prinútiť súhlasiť s tým sľubom. :(. Ale chudák Rodney - to musí byť strašné takto zblbnúť zo dňa na deň a vedieť o tom. Ja,.... Asi som až do poslednej chvílky slepo verila, že máš Rodneyho príliš rada než aby si to ukončila takto. Chýbal mi tam ten šťastný koniec Atlantisu :)
Inak :thumleft:
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 28.11.2007 14:36:56
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Přečetla jsem to celou dobu se zatajeným dechem. Tohle vidět natočený...to by byla opravdu dobrá epizoda. Na začátku jsem čekala, že přeci jen Rodneyho vrátíš nějak na konci do normálu a když jsem byla v polovině, tak už jsem čekala to nejhorší, ale to se (naštěstí) nevyplnilo. Tahle povídka je parádně temná a já psycha takového rázu ráda. :)
Ani mě nepřekvapilo, že celkový a finální "happy end" se nekonal, u tvých povídek člověk prostě neví, jak to bude pokračovat, natož aby věděl, jak to skončí.
Jedním slovem - paráda :thumleft:
A ten Radek.. :D

Příspěvek 01.12.2007 14:04:50
Josika Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Aaaaaaaaaach, nové komentáře. Děkuju.

Zizi, víš co je zvláštní? Když jsem psala první kapitolu nevěděla jsem, co přesně se na Stixu stalo. Každopádně to nebyl jen vztek - byla v tom i vina, bolest ze ztráty přítele...

Shial, jo psycha, to je moje:-)

Ale máte pravdu, málem jsem Rodneyho zachránila. Každopádně jsem nechala dveře otevřené :)

Poznámka na okraj, dokážete si představit, jak nadšená jsem byla, když se v Tabule Rase objevila zmínka o pí?

Příspěvek 01.12.2007 22:19:34
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Josiko, zrovna jsem si tuhle na tu podobnost pí s tvou povídkou a epizodou vzpomněla a říkala jsem si, že to snad ani není možný...třeba tu scénáristi vzali inspiraci :lol:

Předchozí

Zpět na Dokončené povídky