Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Soutěže Povídková soutěž 2009

Povídková soutěž 2009

Zde probíhají soutěže Povídkové sekce a jejích podsekcí.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Příspěvek 15.12.2009 17:59:22
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž

ještě bych do kategorie přidal autora...a možná by stálo za to soutěžit i s originalitou názvu díla... :)

Příspěvek 15.12.2009 18:06:42
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Tak já dal hlavně ty o čemž je tady největší debata :)
jinak s Autorem a námětem zpracováním, postavou a s dalšími souhlasím a počítám s nimi :), ale pokud nebudou, tak nebudou, nicméně Autor by tam měl býti ;)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 15.12.2009 18:45:58
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

*Jack* píše:

:twisted: !!! Jinak ostatní by taky mohli s něčím přispět do mlýna !!! :evil:

kromě prostituky jako hlavní výhru, nemůžu nabídnout více :D :D
Obrázek

Příspěvek 15.12.2009 19:25:30
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Zajímavé, a když vyhraje někdo z něžnějšího pohlaví ?

Každopádně, vítám dělení na delší/kratší povídky a to u dopsaných i rozepsaných. Jsem pro u dopsaných třeba 40 stran, jak navrhuje Dragon, a u rozepsaných, co třeba polovinu ?
Jsem i pro autora a celkem bych zkusil i námět, na to by se ještě mohlo snad najít dost hlasujícíh čtenářů, ale u postav a podobně nevím, moc se nepamatuju jak to vypadalo s nominacemi minulý rok, ale aby to nedopadlo jako s hláškou, ty byly pokud se nepletu asi dvě a půl..
Nicméně, ať vymyslíte cokoliv, kdyby bylo potřeba, nabízím svou omezenou trošku volného času co mi zbývá ku pomoci.. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 15.12.2009 19:39:12
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

No, jsem sice námět a zpracování chtěla vynechat, ale budiž, když je tolik chcete, budou.
Bude i autor a postava...asi jenom nepůvodní.
Dělení nedokončených povídek na krátké a dlouhé mi přijde poněkud mimo rámec. Já bych nejraději nedokončené povídky vyřadila úplně, ale je mi jasné, že tím bych eliminovala polovinu zdejší tvorby. Ale asi bude jen kategorie "nedokončené" bez podkategorií. Prostě nedokončená je nedokončená, tak u ní nemůžeme posuzovat délku, když délku neznáme.
Dokončené by se mohly rozdělit. Jen se těžko posuzuje ten počet stran. Ne každý si to stahuje do textového editoru. A ne každý na to má náladu, aby to ověřoval. Ale jestli chceme omezit délku, jinak to zřejmě nepůjde. Napadlo mě sice ještě omezení podle částí, ale to je hloupé z toho důvodu, že někdo píše části o třech stranách a někdo o deseti. Je to pak taky rozdíl.

Příspěvek 15.12.2009 19:56:30
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

takže jsem si to tu vcelku snad celé pročetl a musím uveřejnit svůj názor na kategorie:
určitě jsem pro kategorii námět a také pro nová postava (myslím že na těch původních se toho dá vymyslet hodně ale neokoukaná nová postava je ohledně děje a také hlasování čtenářů zajímavější)
dále souhlasím s kategoriemi dokončená / nedokončená a samozřejmě autor a určitě by to chtělo také uveřejnění nějakých nominací aby pak to množství povídek co tu je nedostalo vždy po 1 hlase od svého autora :D

Příspěvek 15.12.2009 19:59:20
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Malý nápad. Co požádat autory povídek, ať u svých děl zveřejní v komentářích počet stran. Nedělám si iluze, že to udělají všichni, ale možná by to mohlo snížit četnost nominací do špatných kategorií. Chápu, že to předpokládá akci autorů, ale snad to není tak moc.. :sorry:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 15.12.2009 20:21:38
Kocourr Senior Airman
Senior Airman

mikey: Není to moc, já to klidně u své nedokončené povídky zveřením když na to přijde :)
Až bude soutěž vyhlášena, tak se mile rád přihlásím, alespoň uvidím, jak na tom s v porovnání s ostatními jsem, i když nedělám si iluze, že bych mohl skončit mezi prvními, na to má moje povídka až moc much :)

Příspěvek 15.12.2009 20:27:18
First Lieutenant
First Lieutenant

Počet stran je zveřejněný u povídek autorů, kteří se zapojili do seznamu, co vytvořila Miss_Atlantis.

Příspěvek 15.12.2009 20:32:08
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Taky pravda, což mi připomíná, že údaj u mě je silně neaktuální.. :oops: Nicméně některé nejnovější povídky tam nejsou, tak myslím že není nad dvojí jištění.. :wink:

Příspěvek 15.12.2009 20:32:29
Mackenzie Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Žena

ok, tak abych se taky vyjádřila
jsem pro další soutěž (ještě aby ne, že? :D ...dobrý, konec blbostí :) )

mikey: já to tam klidně hodím počet stran...ale bude jich hodně...co si pamatuju, tak jakop říkal, že ve Wordu jich je něco lehce přes 900 :D
jo a když vyhraje někdo z něžnějšího pohlaví, může dostat gigola :wink: ....v tom bych problém neviděla :D

Příspěvek 15.12.2009 21:00:36
Mooony Uživatelský avatar

No, myslím, že dlouhá a krátká povídka ještě bude problém a dokončená a nedokončená, jak kde se to dá tak brát. Tohle je hodně zapeklité :D

Příspěvek 15.12.2009 21:53:56
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

No pokud jde o počty stran, tam mám dost povídek v PDF, tak to mohu posoudit.

Zde je seznam povídek, které mám ma v PDF:
http://leteckaposta.cz/240325197

A není problém pro mě udělat PDF dalších povídek, stačí mi jen říct názvy.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 15.12.2009 23:04:25
First Lieutenant
First Lieutenant

Hele, není nutné stahovat nějaké pdf či co. Úplně postačí, když naši grafomanové napíší ke svým povídkám počet stran. Tak když to píšete, tak snad počet stran vidíte ne?

Mac: A je nutné Last Ancient posuzovat jako jednu povídku? Mně totiž přijde, že jednotlivé části by se daly brát jako samostatné povídky. Ale tak samozřejmě je to na tobě. Neptám se ani tak kvůli soutěži, jako spíš z čisté zvědavosti.

Příspěvek 15.12.2009 23:22:34
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Eleira Já si povídky dávám do PDF, protže se mi to tam líp čte.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
PředchozíDalší

Zpět na Soutěže