Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 14.3.2009 – Tak jak je to vlastně s tím SGA filmem?

14.3.2009 – Tak jak je to vlastně s tím SGA filmem?

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

no to by mě opravdu zajímalo kdy to bude :D (na 100%)
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Ach jo :roll:
Já bych prosil radči SGA filmY než SGU :roll:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Ať jdou do háje....já se nejvíts těším na to jak nakopaj wraithům zadky a ono zatím nic....

Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Rachel alebo Mallozzi zjavne nevedia o com rozpravaju, teda minimalne jedna osoba s tychto dvoch.
Nam ostava dufat, ze aspon jeden sga film bude.

Inak ten spominany rozhovor s Teylou bol celkom dobry, kto vie kde ma hladat, tak ho tam najde prelozeny. :) :arrow: (sg.sk)
Naposledy upravil Jonas dne 14.3.2009 23:57:50, celkově upraveno 1
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Me tak ani sga film zas tak nezajmá... tedy, rád se na něj kouknu, ale celkem se víc teším na Sg1 film s Jackem, btw viděli jste jeho Macgyvera v SNL a pepsi Macgrubera... to bylo fajn, a samozřejmě se tešim na SGU jejž herecky je solidně obsazeno a bude neco nového..... tak sga bude pozdeji no....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

ja fakt nevim uz .....nejdriv v lete ted na podzim a pak to bude na jare ne??!!!! :evil: :evil: :evil:
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ee vymyslí kvůli tomu nový roční období... :x

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já bych teda radši asi SGA film, RDA je až příliš viditelně v letech. Ale tak třeba něčím překvapí. Možná by nebylo od věci obě série uzavřít crossoverem.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
Ee vymyslí kvůli tomu nový roční období... :x

když se jednou neco rekne tak by xe to melo dodrzet!!! :evil: :evil: se ani nemusime divit jestli se na to lidi koukat nebudou kdyz to furt oddalujou
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

SGA film mě samozřejmě zajímá, ale není to něco, k čemu bych se nějak upínal. Až bude, tak bude. Mnohem víc jsem zvědavý na SGU.

Co se týčem SGA, tak mě tak daleko víc zaujala zpráva, že jak ma vyjít na Bluray ten výběr nej dílu, tak na něm bude Rising a Enemy At The Gate v nějaké rozšířené verzi. Pokud teda udělají delší sestřihy, tak by to zvlášť finále mohlo hodně pomoct. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno pokud bude rozšíření tak fakt jenom o pár sekund...víc bych tomu nedal....bude si to ubets někdo kupovat lidi???

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

S tým prostredným dieťaťom je to naozaj dober vystihnuté :smile:
A ja nepanikárim... ja sa hnevám! No čo už... :roll:
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Atari326 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Něco k SGA filmu
Já osobně jsem měl SGA dost rád (a stále mám) ale na SG1 jsem vyrost, takže se přirozeně těšim, poslední série SGA mně přišlo jakoby si wraithi dali pauzu a kromě posledního dílu nebyl žádný pořádný boj s nimi ( což je škoda :( ).Proto ani nejsem natěšenej jak wraithům nakope Atlantis zadek, v tadytom u mě vede SG1, kde doufam v zázraky (například oživení asgardů by bylo super, mám z toho už několik deprese :lol: ).
Pak je tu ještě otázka SGA film, nebo SGU seriál? Volím SGU, pač SGA když začínala přivedla do stargate univerza nové věci, nové neměnné pravdy, poznali jsme antiky atd... prostě jsme si rozšířili obzory... právě proto to samé očekávám od SGU doplnění vesmíru hvězdných bran. Není lepší poznávat další rasy, rozvíjet příběh než kouknout se na závěrečný film a říct si že všechno dobře dopadlo?

Takže u mně je to SG1 film (ASGARDI JEDOU!!!), SGU (nová dobrodružství) a SGA (ti malí šediví mužíčci z Pegasu tam někde číhaj :D )
Obrázek
http://www.stargate-worlds.cz Stránky věnované Stargate Worlds, MMORPG hře s tematikou Stargate.

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Atari326 píše:
SG1 film (ASGARDI JEDOU!!!)

podle me asgardi dojeli :D
Atari326 píše:
SGU (nová dobrodružství)

podle me to bude jako u atlantis rikal sem si.novy postavi.novy misto,novy pribeh,ale nakonec byla dobra tak v to doufam i u univers
Atari326 píše:
SGA (ti malí šediví mužíčci z Pegasu tam někde číhaj :D )
j a zase by mohli project mestkim stitem aby bylo vzruso :D (akorat obejit mckaye :) ) a taky doufam ze bude este par new superhivek a dalsi zpm na bitvi :D :D :D

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM