Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 27.1.2009 - Report Pegasus Four

27.1.2009 - Report Pegasus Four

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 27.1.2009 18:48:44
kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pěkný report. Škoda že tam nebyla žádná herečka jinak bych se asi přidal. Je mi líto že jsem přišel o vaše rozzářené úsměvy. :)
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Super čtení :), akorát teď po tom dlouhém zírání do monitoru vidím rozmazaně. :D
Budu muset začít šetřit, ať se taky jednou někam podívám a jen sprostě nezávidím :smile:

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

dobry pocteni
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dočteno, bezmocně poplakáno...
Závist, závist a nic než závist. Příště jedu na něco taky. Muhehe!
Co by za rok říkali na český zájezdní autobus?

Hlavně že jste si to užili :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak já to teprv budu číst, ale je mi jasné, že budu závidět. :lol:
Geser: O tom jsme si už dělali srandu, ale došli jsme dál. :lol: Koupíme rovnou letadlo. :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Achhhhh, na chvíli jsem se vrátila zpět.
Moc pěkný report, Klenotko :yes:
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tedy Klenotko...četba vyčerpávající :smile: ale skvělá.
No, opět (budu to dělat ještě hodně často :smile: ) musím moc a moc a moc poděkovat za ten nápad s telefonátem. Udělalo mi to ohromnou radost. :yahoo: A nebojte, infarkt se nekonal (ačkoli teda neměla jsem k němu daleko :lol: ). A konečně vím, co byla ta první Kavanova slova. Nějak jsem na ně nemohla přijít hned z několika důvodů. Prvním důvodem je mizerný signál u nás doma, druhým důvodem byl kravál v pozadí, kvůli kterému jsem skoro neslyšela, třetím důvodem byl šok, který přišel už vy chvíli, kdy mluvila Blanca...říkala jsem si "To není možné. To by je nenapadlo." a jak se ozval mužský hlas, tak mi hlavou proběhlo "Ty vole, napadlo" a už jsem byla v šoku a úplně jsem zapomněla, že umím mluvit, natož, že znám angličtinu. No, soustředění na na slova, abych porozuměla, byla hlavní věc, co mě udržela při vědomí. Když jsem pak slyšela jméno, tak ze mě vypadlo "Cože? Hi!" a pak něco ve smyslu, že jsem trochu v šoku, načež mě snad uklidňoval, že v šoku být nemám. A pak už jsem vnímala jen to "I´ll kick your ass!" :lol
Takže ještě jednou mooooooooc děkuju. Bylo to od vás moc hezký :bravo: *chybí mi tu smajlík, co skládá poklony*

Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Dost trefný a přesný report, jak jinak. 8)

Akorát dvě poznámky -

-
U vedlejšího stolu seděli Tar-ara, Nappy, Miss Tucker (+1, Lukáš, její přítel, milý kluk ;-)) a Božan (za případné komolení přezdívky se omlouvám ;-)), kteří se bavili nejspíš částečně tím, že herce učili česky. Neil nám tedy řekl „ahoj“ a Paul „krásný holky“. Nebo to bylo obráceně…?

Jakože seděl tam ještě jeden člověk :D :D ( :lol: )

- Škoda, že jsem měl to nízké číslo vstupenky, že jsem na ty podpisy tam byl sám, protože Chrisova reakce na litrovku Becherovky stála za shlédnutí :) Nasadil upřímně překvapený potěšený výraz, zazubil se, napsal mi poděkování, a ještě mu to nedalo, otevřel a loknul si na zdraví. Můj stručný popis Becherovky "One liter of doctor in bottle." si zjevně vzal k srdci :rflmao:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Moc pěkný report :) Jen si tu tiše závidím, nezbývá mi než doufat, že se mi taky jednou poštěstí na nějaký ten zahraniční con takhle vyrazit :)
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Výbornej report. Dobře jsem se u něj zasmála a konečně se mi povedlo víceméně odložit závist a jen si to všechno zasněně představovat. :D
Že bych se pokusila začít shánět peníze, abych se mohla podívat aspoň na Stargate Worlds...? :smile:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Fascinuje mě s jakým věcným klidem Klenotka píše o cestě do Londýna. Já bych asi tak ještě trefila na letiště do Prahy a dále by mne už jen ovládala panika z toho, jak jsem v cizí zemi nemožná. :roll:
After hard working I like hard playing

Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Super report! Takto tu slintám už nad tretím reportom! :D A začínam znovu, tentokrát vážnejšie uvažovať, že sa k vám tiež pridám!
Tak čo, pribrali by ste jedného od susedov? :wink:
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Super, super...ale dlouhéé :D :D Trvalo mi, než jsem to přečetl, ale přečetl.. CHápu, že kdyby to bylo kratší, nebylo by to všechno.
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zase tak dlouhý to nebylo a vsadím se, že ani takhle se tam nevešlo zdaleka všechno :D
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM