Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 6.12.2008 - II. ročník souboje seriálů

6.12.2008 - II. ročník souboje seriálů

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nevidim smysl v reprizovani sveho casu urcite originalniho a zajimaveho projektu. Kdyz uz maji tvurci tendenci projekt restartovat, tak bych doporucil nejakou inovaci: Nejoblibenejsi serialova postava, filmova serie etc. Nevim cokoliv, jen ne to same ...
Pravdepodobne budu nominovat opet Stargate :) .
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Dr. Daniel Jackson Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já budu hlasovat pro SG určo :) Ale ještě, že nerozlišují SG-1 a Atlantis, to bych nevěděl, koho mám vybrat :sorry:
- That would be virtually limitless power. What happened?
- A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field.
- He destroyed a solar system.
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

Nové Stargate SG-1 & Atlantis video
http://cz.youtube.com/watch?v=JE6JvkmkD3k

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To by bolo fakt blbe keby sa to rozlisovalo, asi by som sa rozhodovala dlho, ale asi viem co by som bola vybrala :sorry: :) Kazdopadne super projekt, o tom prvom rocniku som ani nevedela, takze dufam ze po minulorocnom piatom mieste to bude este krajsie umiestnenie :) :ok:

JardaR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teda nic ve zlém. Už loni jsem se na těchto stránkách těžko orientoval a letos teda nevím. To už se hlasuje? Podle datumu ano, ale kde? Zkrátka je to nepřehledné. :cry:

Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hm, to mi neříkejte, že to není fingovaný, když Alias kterej skončil v mominaci na 38. místě tak tam je a seriály co byli před ním tak tam nejsou, např 24 hodin. Nejspíš to tak bude i s dalšíma seriálama.
Barney: It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nominace začínají 19.12., máte to napsané v novince ;) A jo, ten jejich web mi přišel vždycky takovej zmatenej :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to je tam sice napsaný, hned na hlavní stránce máš 2.kolo a pod tím výsledky nomiance :lol: :lol: tak fakt nevim :lol: :lol:
Barney: It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Lodhart Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Stejne podle me to mela vyhrat Stargate, kdyz jsi vezmete proti cemu stala!. Jasne neberu v uvahu Simpsons, ale ostatni. Vsechno same nove serialy, ktere podle me ted maji velky ohlas, ale na moc dlouho to podle me nebude jak Stargate. Napriklad Losti, prvni byl velky bum a ted co jsem slysel od plno lidi uz je to prestalo bavit. A Stargate ? Byla, je a bude.
Nechci tim rict, ze ostatni serialy jsou spatne, taky cumim na vsechno.
Ale House, super serial, porad me bavi. Ale pokud si pustim par dilu za sebou. Jde tam videt jedno a to same deni, co se tyce leceni pacientu. Proste se snazim rict, ze v tom meritku pusobnosti, kam se az dostala Stargate u me jednoznacne vyhrala. :bravo:

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ono jde o to, kdo hlasuje a kolik má seriál fanoušků všeobecně, co chodí na internet a hledají stránky, kde by měli po svůj oblíbený seriál hlasovat.
Lost jsem měla vždycky ráda a ještě mě to nepřešlo, ale souhlasím, že podobé seriály bývají hity jenom chvíli. Jde o to, co člověk zrovna sleduje a kolik lidí na to dokáže zlákat...
Obrázek

Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tahle anketa je minimálně pro mne divná...
Jako proč jsou tam ty souboje ve skupině? Proč ten "pavouk"? Co když mám všechny oblíbené seriály v jedné skupině? A vůbec...
Když už tak by to mohlo být v absolutních číslech to pořadí...
A taky udělat nějaké kategorie - komediální, dramatické, sci-fi aspoň.
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Londo Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mně nejvíc u podobných soutěží schází základní rozlišení na dvě kategorie, pracovně "aktuální seriály" a "neaktuální seriály". Nominovat proti sobě - dejme tomu - Atlantis s Babylonem 5, který skončil před deseti lety, je na hlavu, IMHO.

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No podle me to dopadlo minule správně, když vezmete že House MD je schopnej nahnat 34 000 000 diváků tak to strčí SG do kapsy, a pak de taky o to že třeba takový seriály tipu BSG, ktreý sou podle většiny lidí co znám, nejlepší sou málo známý.

A k tomu opakování, nemyslim si že je to špatnej nápad, některý seriály se zhoršily (viz. SGA) a některý zlepšily (viz. BSG)
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak nominácie v plnom prúde :) Štve ma že tam nie sú niektoré seriály za ktoré by som rada hlasovala, a guestbook im nejako rapľuje :evil:

EDIIIIIIIIT!!!!!!: Stargate nepostúpilo cez skupinové súboje... Je to veľká škoda, myslela som že po minulom roku bude fandov viac, ale akosi ich je asi menej... :(

Zpět na SGA-PROJECT.COM