Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM NEWS: První grafický koncept Stargate Universe

NEWS: První grafický koncept Stargate Universe

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ty obrázky vapadají docela zajímavě
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Určitě jsou velmi zajímavé. S podobným vzhledem lodi jsme se v SG nesetkali, takže to bude mnohem zajímavější. Jsem ráda, že Destiny nevypadá obdobně jako klasická pozemská nebo antická loď. Chtělo to změnu a tohle vypadá velice zajímavě. Koncepty jsou určitě propracované a já se velice těším :smile:
Obrázek

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Vzhledem k tomu, že to má být antická loď, vypadá to divně.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak souhlasím s Raynorem, že by to chtělo více antických prvků, ale na druhou stranu jsem rád, že ta lod není dělaná jako kopie jiné a nevypadá jako pozemské lodě nebo Aurora.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nevim jestli si tu někdo přečetl přesnější popis seriálu SGU ale je tam že tahle loď (loďe) je o mylióny let starší než Atlantis tak je jasný že nebude až tak technicky vyspělá jako systémy Atlantis a bud mít i postarší design. :D

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mno mě se zdá, že to jako antická technologie vypadá, vzpomeňte si jak vypadala ta antická loď ve filmu Ark of Truth, nebo to komunikační zařízení v prvním díle deváté řady, nebo knihovna vědomostí Antiků - je to velmi podobné ... a hlavně je třeba si uvědomit, že Destiny má být mnohem starší než Atlantis - několik milionů let, nějaký větší rozdíl by tam oproti Atlantis, Aurorám atd.. být rozhodně měl :wink:

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

souhlas s Harry256. Ta loď by měla být jiná. I antický design se vyvíjel a mě se tohle docela zamlouvá

Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mno ale najednu stranu neměla by ta loď mít trochu šmrnc ve stylu hvězdných bran, když je všude rozsévá po galaxiích? Je to jen můj názor, ale jedinej kdo se držel ve stylu hvězdných bran byli goauldi. Vím, že by to vypadalo asi dosti podobně kdyby se antici taky drželi toho směru, ale... sem tam by nějaký náznak mohl být. Doufám, že ty arty ještě maličko vylepšej :) ikdyž jako nápad to taky není zas tak zlý :)

cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

me se to moc nelibi

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No já nevim, ne že by se mi to nelíbilo, ale přijde mi to spíš jako protiatomovej kryt z nějaký gamesy (Fallout4ever :)) - Nápady s tlustejma pancéřovejma dveřma na vesmírný lodi jsem nikdy nechápal...
Krom toho mi to přijde, že některý věci tam jsou jak ze 30. let ... takovej trochu steam punk :)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Harry256 píše:
mno mě se zdá, že to jako antická technologie vypadá, vzpomeňte si jak vypadala ta antická loď ve filmu Ark of Truth, nebo to komunikační zařízení v prvním díle deváté řady, nebo knihovna vědomostí Antiků - je to velmi podobné ... a hlavně je třeba si uvědomit, že Destiny má být mnohem starší než Atlantis - několik milionů let, nějaký větší rozdíl by tam oproti Atlantis, Aurorám atd.. být rozhodně měl :wink:

To určitě měl, ale v Ark of Truth taky neměly kulatý pancéřový steampunk dveře.Tohle fakt vypadá spíše jako něco postavený na Zemi. Já jsem teda doufal, že to bude vypadat trochu nějak jako "létající hrad", nebo tak něco. Trochu možná jako V'Ger z ST I filmu. Prostě klasický design hvězdné brány nebo aspoň trochu mystický design.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mně se to taky moc nelíbí. Dost sem se těšil cjak tu lod vyreší a tohle mě prostě příde jak postaveny na Zemi. Snad to ještě trochu vylepší

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Rainor: mno hele je to jen koncept, hodně se ještě může změnit ;-) co sem jukal na pár konceptů SGA v průběhu natáčení čtvrté a páté sezóny, tak spousta věcí nebyla ani použita :wink: nevim jestli jsi viděl původní návrh Atlantis, ale to taky vypadlo dosti jinak :wink: a stejně návrh Destiny ještě ani nikde nebyl, pokud jsem to pochopil správně, tak tohle (můstek atd..) je nějaký člun podobný Puddle Jumperu, který bude tým používat při cestách z lodi na navštěvované planety :smile: je klidně možné, že člun a samotná Destiny nebudou tak stejné, ale nevim, je to jen má domněnka a zřejmě asi velmi nepravděpodobná ... nicméně já jsem spokojen, mě se to líbí :smile:

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak tohle se mi moc a moc líbí. Přece snad nikdo nečeká, že měli alterani pořád stejnej design lodí a technologií už od zařátku
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM