Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 1.9.2008 - Petice pro Atlantis

1.9.2008 - Petice pro Atlantis

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 01.9.2008 15:36:52
kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

sardasdarn Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ano... 10.000 lidí... mám číslo 1.997...... :D
Nebyl jsem skromný.
Nyní už jsem dokonalý.

HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nepodepíšu. Je to ubohé a stejně tím nic nezmění. SGA přece nekončí tak ať sakra nevyšilujou...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Aelon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

sardasdarn píše:
ano... 10.000 lidí... mám číslo 1.997...... :D

You are signature number #10265.takze uz to je;-)

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

no taky to asi nepodepisu , pet krasnych sezon si vychutnam do konce a pak uz se tesim na Universe, stejne ta petice nic nezmuze....
" IMMORTALITY "

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

nepodepíšu, navíc 10000 lidí je sakra málo,. na to, jak je to údajně populární na celym světě
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Neuvažuji o podpisu...
Obrázek

sardasdarn Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No... je pravda, že ne každý o tom ví a ne každý je ochoten něco podpořit. Ačkoliv to třeba nic nezmění, možná se producenti, pokud se jim to dostane dorukou, zamyslí nad tím, že přijdou o hodně diváků. Ač přeji SG Universe hodně štěstí a osobně se budu dívat, pochybuji, že přitáhne dostatečný počet diváků. I těch nových.
Toto je spoiler!!!:
Téma ztracené lodi není nové. Viz. třeba ST Voyager. Scénaristé budou mít velice hodně práce přijít s něčím novým, co by diváka upoutalo. To, že Destiny nemůže zastavit a kdo se zpozdí má smůlu je sice zajímavý prvek, ale v konečném důsledku se tak posádka akorát bude zmenšovat. A tím pádem budou větší problémy udržet loď v provozuschopném stavu. Napravovat případné škody a podobně.
Nebyl jsem skromný.
Nyní už jsem dokonalý.

Petroit Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jsem zvedavej jestli se poctem podpisu dostanou alespon k polovine podpisu petice SG-1. Ted jsou trosku za petinou :-)
Tu jsem mimochodem podepsal...tusim nejak 315. bo kolikatej. Uz si to nepamatuju. Podepsat tohle v planu zatim opravdu nemam. Uvidim podle pate sezony. :-)

Zatim se velmi tesim na SGU a treti SG-1 film.
Well,we´ll just have to cross that bridge when we come to it...

Lian Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ačkoliv to třeba nic nezmění, možná se producenti, pokud se jim to dostane dorukou, zamyslí nad tím, že přijdou o hodně diváků.
Nekteri lide nepochopili o co tady jde. Tak znovu nikoho nezajima kolik lidi se na serial vlastne diva, dulezite jsou statistiky z vysilani. Vysilani ktere bezi na jednom stupidnim kanalu v televizi, kterou si 95% divaku na celem svete, zrejme neni schopno popr nechce naladit. Nikomu nebudou chybet nejake 2 miliony (obrazny odhad) divaku, kteri si stahujou serial z webu a cuci na nej zadarmo. Ani nevim jak se bezny uzivatel muze dostat k licenci na sledovani. Ale jedno je jiste, petice je naprosta zbytecnost, nikdo se na ni ani nebude divat. Pokud se divate na vysilaci kanal tak uz vas maji v cislech. Petice v tomto pripade slouzi jako podpis, ze si stahujete serial z webu coz je nelegalni tudiz spatne pro produkci SG nemyslite?

JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Nebýt toho stáhování, tak o SGA atd. nikdo neví a nikdo na něj nekouká, akorát pár vyvolených jedinců, co mají sci-fi channel nebo jiný, kde se to vysílá :wink:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Stahovani SG neni nezakone, zakon zakazuje sireni ilegalnich kopii, ne jejich prijimani a u TV serialu si nejsem ani jisty ze to nelegalni kopie je.
Lian: Tim ze se divas na kanal se nezapocitas do statistiky, je to jako unas,smesne maly pocet lidi (v CR 10 000) ma peoplemetry,takove cerne krabicky pripojene k televizi a z tech 10 000 se pocita cela republika. V USA maji to same,jenom ma people metry vic lidi.

Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

v USA stahování nelegální je, ať už se jedná o soft, gamesky nebo filmy a seriály :wink: u nás pro vlastní potřeby si můžeš stahovat hudbu, filmy a seriály bez toho aniž by tě čekla nějaký postih ... každopádně k tématu, já osobně se nepřipojim k podepsání petice, je to myslím naprosto zbytečné ...

henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

to storm: Peoplemetry má jenom cca 2000 domacností, a dle určitého rozdělení. viz:
http://www.ato.cz/

Až těch podpisů přibude víc, možná se podepíšu taky, zatím váhám.

Conanek Airman
Airman

Odpovědět s citací

No zatim nepodepisu, z pate serie mam pocit , ze je lepsi skoncit nez to timhle zpusobem prodluzovat.

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM