Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 27.08.2008 – Tři nominace na cenu Gemini

27.08.2008 – Tři nominace na cenu Gemini

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

sardasdarn Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Za pátou serii bych určitě nominoval Davida Hewletta na cenu za nejlepší herecký výkon v dílu 5x06 The Shrine. Zde skutečně dokázal, že je to nejlepší herec, který se kdy v Hvězdné bráně, ať už SG1 nebo Atlantis, objevil.

Davide... Prostě tě miluju.... :oops: :D
Nebyl jsem skromný.
Nyní už jsem dokonalý.

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

sardasdarn: naprosto s tebou souhlasím, v 5x06 předvedl excelentní herecký výkon :smile:

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak co se páté série týče, tak tu hereckou pro Davida rozhodně. V díle "Shrine" opravdu zazářil.

Jinak doufám, že z těch nominací, co mají teď, nějaké promění. Minimálně ta za scénář by si to zasloužila, díl "Tabula Rasa" se mi líbil. Minimálně nápad tam byl dobrý.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Co se týče letošních nominací 4.série, v podstatě s nimi souhlasím. Snad jen bych nominaci za vizuální efekty prohodil a nominoval díl 4x11 Be All My Sins Remember’d.
Ten byl, dle mého názoru, nejpovedenějším na vizuální efekty i částečné uzavření příběhu s Replikátory. Vesmírná bitva byla naprosto uchvacující. Uznávám, že i Adrift byl jistě náročný na efekty, ale po stránce nějaké akce docela ubohý.
Nebyl jsem skromný.
Nyní už jsem dokonalý.

Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

To jsem zvědav co budou dělat u pátý série.
Je vidět že grafiky svoje práve baví.
3D modely v 5. sérii zdá se mi, že úplně přesvětlili. Jsou teď takový eště reálnější.
A v 5x06 ... nevim jestli jsem si toho předtim jen nevšiml, ale zdá se mi že v 5x06 měli nějak kvalitnějš naklíčovaný postavy před modrym plátnem.

Co do hereckejch výkonů ... máte naprostou pravdu. David ukázal, že je opravdu skvělý herec.

Jen ať sbíraj ceny ... ať to ty parchanty co je zrušili mrzí pořádně. :-D
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

pako_02 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Noo tak vsetky tieto nominacie a tiez ocenenia za 4. seriu + ak budud aj za piatu by mohlo prispiet k tomu aby sa potom neskor po tom filme aspon ta 6. seria natocila :roll:

šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Pochybju o tom ze by obnovili serial ob rok, uz jenom protoz ese jim herci po ukonceni rozutecou za jinymi projekty a sejdou se jen na natoceni filmu.... a navic jsem rad ze SGA usekli v jakz takz tom nejlepsim a nenechali ji rozmelnit jako SG-1....
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

StarFunXXX Airman
Airman

Odpovědět s citací

nominace za patou radu bude za to, ze se nasel nekdo s dostatkem rozumu to utnout.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je pravda, že v nejlepším se má přestat. Jenže to by museli Atlantis zrušit na konci druhé sezony. Teď, když znovu nabral správný směr i dramatičnost, je trochu pozdě říkat: V tom nejlepším přestat.
To bych říkal zase až v 6.sezoně. :?
Nebyl jsem skromný.
Nyní už jsem dokonalý.

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Přeji SG úspěch a hlavně ať přivezou všechny ceny :lol:
Obrázek

pako_02 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ja neviem co stale hovorite ze "v najlepsom je treba prestat" :x . Ved herci su kvalitni(aj Teyla - hra to tak ako to po nej chcu) a ked budu napady a dobry scenar, tak by to mohlo mat etse aj dalsich 10 serii, pretoze Atlantis ma obrovsky potencial. Posledne 2 serie su fakt vysoko kvalitne a aj co sa pestrosti epizod tyka, tak si medzi nimi najde svoje rozny divak. Vsetko zavisi len od scenaristov.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

pako_02 píše:
ja neviem co stale hovorite ze "v najlepsom je treba prestat" :x . Ved herci su kvalitni(aj Teyla - hra to tak ako to po nej chcu) a ked budu napady a dobry scenar, tak by to mohlo mat etse aj dalsich 10 serii, pretoze Atlantis ma obrovsky potencial. Posledne 2 serie su fakt vysoko kvalitne a aj co sa pestrosti epizod tyka, tak si medzi nimi najde svoje rozny divak. Vsetko zavisi len od scenaristov.

Kdyby tomu bylo tak, že vše závisí na scénáristech. Teď už tomu tak není. Producenti rozhodli a nikdo s tím nic nenadělá.
Nebyl jsem skromný.
Nyní už jsem dokonalý.

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

pako_02 píše:

kdyby měla SGA skončit v nejlepším, tak skončí po první řadě, ve kterej byl ještě nějak děj.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Na tom se právě neshodneme, kde je ten vrchol, od kterého kvalita klesá.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Zpět na SGA-PROJECT.COM