Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 22.08.2008 - SGU má zelenou, stejně jako SGA film

22.08.2008 - SGU má zelenou, stejně jako SGA film

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Saix Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Doufám že scénáře nešijí horkou jehlou a myslí dopředu. Chci aby SGU vydržela alespoň stejně dlouho jako SGA. A byla stejně dobrá nebo lepší než SG-1 nebo SGA.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To chceme asi všichni. :) Já z SGU nějak nemám moc dobrej dojem. Nechci být moc skeptická, nebo to dopředu odsuzovat. Je to čistě můj osobní pocit, třeba se to vážně povede. Ale zatím se na to prostě nijak moc netěšim. :dontknow:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, já se tedy těším jako malé děcko. Jak dlouho jsme čekali na vysvětlení 9. chevronu? Konečně to máme na dosah ruky. Akorát mi vadí, že nechtějí obsadit nikoho z herců, které známe z SG-1 nebo SGA. Rozhodně se mi líbilo, že např. v SGA se objevil nám už známý Dr. McKay jako hlavní hrdina. Tady by mohl být třeba zase Jonas (toho totiž mohli využít v dřívějšku víc).
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Po tom, co předváděli, zůstávám v odstupu, ale těším a přál bych si, aby to byl velký come back ;-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

elf Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já myslim,že dokud nebudou mít spojení se zemí a nebude je hlídat apollo nebo jiná loď tak by to mohlo vypadat jako SGA v první řadě .... což by bylo super.
Jinak Jonase je škoda, doufal jsem, že ho ještě někdy uvidim.

CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No mohlo by to být zajímavé, nejspíš příjdou na tu loď stejně jako na Atlantis akorát že s ní budou lítat vesmírem. Jenom mi vrtá hlavou jak tam chtěj používat bránu když maj loď?
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jestli to chtějí vyloženě založit na tom, že se se Zemí nemůžou spojit, tak ať to vydrží co nejdéle. Maximálně by se tam mohla objevit nějaká záchranná mise, která skončí v pasti s nimi. :wink:

CZ: Vždyť o tom je právě 9. chevron. Ta loď byla podle mě v pohybu i předtím, než na ni vkročila (vkročí) lidská noha. Právě díky tomuto symbolu, který nás nenavádí k určitému bodu v prostoru, ale na tu antickou loď, se budou cesty uskutečňovat. Ne?

Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Spíš bych řekl že se asi ocitnou v úplně nový neznámý galaxii :lol:

Evelas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jenom aby z toho nebyl druhý Voyager-loď ztracená ve vesmíru,bez možnosti spojit se se Zemí.

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Toho se nebojím, pokud nezapomenou na bránu samotnou, která to celé ozvláštňuje a spestřuje.

Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pokud to nebude o tom 9. chevronu jen v tom pilot díle, tak se taky nebojim že napodobovali ST a že by to bylo jen o lodi.

WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak tedy moje teorie se nepotvrdila a jak z obsahu vyplývá tak se taky nepotvrdilo že to bude zaměřený na mladší generaci :yahoo: taky nevím jak to bude s bránou páč jak je zřejmé na lodi se brána používat nemůže(leda že by to antici neak vymyslelli) každopádně bych byl pro obsazení nějaké alespon trochu známé tváře co třeba takle "cheveronmana" waltera nebo silera...myslim že jeden z nich dělal co-pilota na prometheouvi v SG....a pilotnímu dílu by vůbec neuškodil o'neill nebo alespon neaka znamejsi tvar z SG1 nebo SGA...
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Mart9in9 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

doufám že se alespoň v pilotu objeví herci ze SGA nebo z SG-1.(třeba by se mohl zase mihnout O'Neill jako v pilotu Atlantis).
Nikdy nedej stejnou šanci blbovi. -svatý František z Assisi (1181-1226)

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

To, že v té novince není nic o "mladším publiku" neznamená, že to není pravda :D Jenom jsem to tam nechtěla celé vypisovat :D Na GW to samozřejmě píšou. Koncept pořádně rozepíšu, až se bude vědět víc a nebude to jen citace jednoho z autorů.
Výborné by bylo, kdyby začali úplně nanovo, bez jakékoliv postavy z SG1 a SGA. Jestli tam zase budou cpát Daniela či Sam, tak, nic proti hercům osobně, ale to už by bylo moc.
Hledají herce do pilotního filmu, který by přitáhli i ne-SG diváky. Něco jako byl RDA v původní SG1.
Podle mě by byl Scott Bakula výbornou volbou :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM