Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 30.05.2008 - Promo fotky 5x01

30.05.2008 - Promo fotky 5x01

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 30.5.2008 17:02:51
kucix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Příspěvek 30.5.2008 17:13:10
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No to je nadělení :roll: teylin hybridní milenec a tatínek dítete,teyla ,michael a tak dále :roll: celá rodinka pohromadě a nástup další zničené série jakou byla 4.série :roll: nebo tahle bude snad už konečně lepší :lol: :lol:

Příspěvek 30.5.2008 18:43:44
Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hele na těch fotkach ta Alice Vega je s tou M4 že jo. hehe nebo se mylím :roll:
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

Příspěvek 30.5.2008 18:51:19
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

nic proti ale 4 seria byla dobra !

Příspěvek 30.5.2008 19:16:53
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Koneckne naky poradny fotky.

to Lord_of_war1: No já bych spis soudil že je to M 15 páč u M4 ta pažby vypada trochu jinak.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 30.5.2008 20:28:48
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pěkné fotky:-).
Když už, tak je to M-16, ale na obrázku ta slečna má M-4 na 100%. Naopak ta pažba na obrázku je naprosto typická pro M-4.

[img][images/thumbs/Apple_M16a1m16a2m4m16a45wi.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b8/M16a1m16a2m4m16a45wi.jpg[/img]

M-16a1
M-16a2
M-4
M-16a4
:-)

Příspěvek 30.5.2008 23:53:05
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Musim souhlasi -> konečně fotky - Ale jinak nevim s4 se mi zdála docela dobrá teda až na tu Teylu a ty hybridy.... Tak doufám že s5 bude o něco lepší....
Apple: takovejhle arzenál by se hodil :D

Příspěvek 31.5.2008 00:19:42
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlasím:-D. Bych vybíral podle nálady :lol: .

//EDIT by kucix: necituj příspěvek nad tvým...

Příspěvek 31.5.2008 07:32:47
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ono celkově kdyby SGA byla bez Teyly, hned bychom měli lepší pocit ze všech řad :D

Jináč už by v seriálu nemuseli lézt někam americké zbrojní lobby, a dát tam nějaké kvalitní zbraně. :roll:

Onehdá se dost lidí hádalo kvůli Berette, kdyz Glocky i SiG-Sauery jsou mnohem odolnější a praktičtější zbraně, než ta jejich slavná "devítka" (zajímavé, jak se v USA začaly najednou ve velkém skupovat i ČZ75 :lol: hned jak se tam objevily), i ve filmech si už z toho lpění na Berettach dělají srandu ("Tak to zahoď a pořiď si Glocka")
Než začne znovu duchaplný technický dialog mezi militaristy, je fakt, že když se tam objevily MP5, MP7, G36(německé) a P90 (belgická), nevidím důvod, proč by měli všude cpát nekvalitnější americké zbraně (kromě přesnosti a příslušenství jsou k ničemu - ale spojenci USA na ně dostávají tak tvrde dotace, že na to kaslou)

Nebo by to bylo k fanouškům moc drzé, kdyby americké zbraně úplně zanedbali? G36, jak jimi Ronon s Teal´cem cistili Midway a SGC, jsou designově i vlastnostmi mnohem lepší zbraně než M4 :thumleft:

A co navymýšlet rovnou pro naše SG týmy nějaké fúzní děla, plazmovky, nebo asgardský ruční paprskomet? :twisted: :) To že by nikoho nenapadlo?

Nebo tank ve tvaru Jumperu, se zapuštěným těžkým railgunem, a s antigravitačními motory by se taky hodil.

Ale udělat z SGA válečné scifi se asi lidem nechce :lol: :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 31.5.2008 08:40:50
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tohle mě také hodně mrzí,oni od dílu s unasama používají P-90.A v atlantis se také opičí s P-90.Proč nenosí i jiné zbraně :( chce to nějakou inovaci. :cry:

Příspěvek 31.5.2008 09:31:20
Mdeadalus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jo na P90 koukame uz hodne dlouho jak v SG1 tak v SGA :) ale furt je to stylova zbran libi se mi ale taky bych ocenil kdby tam byli i jine zbrane...
Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem

Příspěvek 31.5.2008 09:42:06
Jelda Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dívám se.. Rodney zase v akci :) + nová důstojnice.. no, uvidíme :wink:
http://jelda.deviantart.com/gallery

Příspěvek 31.5.2008 11:31:22
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Jojo, vypadá to dobře... ale Woolsye :cry:

Vlad: Podle mě je devítka celkem slušná zbran a co jsem četl, tak tvrdili pravej opak, že Glock je k ničemu :lol: . Ale udělat z toho něco podobnýho jako BSG, kde by jsme se bránili, tak by určitě výstavba takových "tanků", jak si psal, proběhla :lol:

Btw to co drží ta nová slečna :lol: je 100% M4 :wink:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 31.5.2008 11:37:07
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
Jojo, vypadá to dobře... ale Woolsye :cry:

Já nevím měl Woolsey nikdy nevadi PAcardo jeskvělej herec a dost jse na něj těším ,co předvede.Sam byla dobrá v SG-1 a vždy mi seděla hlavně ,když vedle ní stál Jack,jako leader Atlantis mě nějak moc neohromila ,ale jinak ji mám rád.
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 31.5.2008 16:36:45
Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

štve mě to že se už nevrátí Elizabeth W. škoda ale Wolsey tam třeba bude pasovat jako leader no uvidime. Ale líbilo by se mi kdyby tam zase vratily starý dobry MP5. :D
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

Příspěvek 31.5.2008 17:36:48
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:
Ono celkově kdyby SGA byla bez Teyly, hned bychom měli lepší pocit ze všech řad :D

Jináč už by v seriálu nemuseli lézt někam americké zbrojní lobby, a dát tam nějaké kvalitní zbraně. :roll:

Onehdá se dost lidí hádalo kvůli Berette, kdyz Glocky i SiG-Sauery jsou mnohem odolnější a praktičtější zbraně, než ta jejich slavná "devítka" (zajímavé, jak se v USA začaly najednou ve velkém skupovat i ČZ75 :lol: hned jak se tam objevily), i ve filmech si už z toho lpění na Berettach dělají srandu ("Tak to zahoď a pořiď si Glocka")
Než začne znovu duchaplný technický dialog mezi militaristy, je fakt, že když se tam objevily MP5, MP7, G36(německé) a P90 (belgická), nevidím důvod, proč by měli všude cpát nekvalitnější americké zbraně (kromě přesnosti a příslušenství jsou k ničemu - ale spojenci USA na ně dostávají tak tvrde dotace, že na to kaslou)

Nebo by to bylo k fanouškům moc drzé, kdyby americké zbraně úplně zanedbali? G36, jak jimi Ronon s Teal´cem cistili Midway a SGC, jsou designově i vlastnostmi mnohem lepší zbraně než M4 :thumleft:

A co navymýšlet rovnou pro naše SG týmy nějaké fúzní děla, plazmovky, nebo asgardský ruční paprskomet? :twisted: :) To že by nikoho nenapadlo?

Nebo tank ve tvaru Jumperu, se zapuštěným těžkým railgunem, a s antigravitačními motory by se taky hodil.

muhehe, to jsem se pobavil :D M4 je dobrá zbraň, jinak by nebyla tak rozšířená. Nevim co se ti nezdá. M9 je standartně zavedená zbraň u US forces. To, že US SOF Cjednotky používaj Sig P228 a jiný, je věc jiná.

Tohle neni žádnej lobbing US firem. Kdyby ano, tak používaj akorát M4 (ta se v seriálu objevuje hodně sporadicky).

---

ty kožený uniformy jsou něco strašnýho. Ještě jim chyběj biče

Příspěvek 31.5.2008 17:51:27
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Uz ty cerne uniformy jsou docela děs, když můžou mít skvělé digitální ACU maskáče. :)
Přitom tam měli digitální maskáče už v první řadě, nevím kam se poděly :)

A u M4 - dám příklad u Izraele, proč jej zavedl - Americká vláda dává na zbraně svým spojencům úlevy, a i u výroby lodí a letounů rozhoduje především lobby, kde mají volnou výrobní linku nebo loděnice, to, že je nějaký typ vhodnější neznamená, že jej vyberou (v případě F-15K - F-16X lépe vyhovoval podmínkám tendru, a byl výkonnější, ale "dodavatelé" potřebovali udržet výrobu F-15, než se najde nový odbyt v zahraničí)
- Puška M4 Izrael přišla na 50 USD za kus (skoro symbolická cena), kdežto u zcela nové nedotované pušky, třeba vlastní soukromé konstrukce byť i izraelske společnosti, by pěkně natvrdo přišla třeba na 12000 USD za kus, nehledě na jiné extra dotace od "velkého bratra" tak proč by nekoupili (zvlášť do pouště :roll: ) M4ky, ktereé jsou za pakatel

To jen tak na vysvětlenou, ať si někdo nedělá úplné iluze o supersilné US Army, USAF a US Navy :lol: a o dokonalé a vybrané úrovní techniky a výcviku :D

[img][images/thumbs/Vlad%20Dracul_g36_cqb_sling_1_medium.jpg]http://www.houtsenterprises.org/g36_cqb_sling_1_medium.jpg[/img]

Ještě že měli rozum, a dali tam i skutečně kvalitní zbraň - Heckler a Koch vyrábí jen kvalitní zbraně (zvláštní, že i u tankových děl se Amíci 40 roků spoléhali nejdřív na Brity(105mm dělo v M-60 a M-1), a posléze na Němce(120mm v M1A1 a M1A2 :wink: )
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 31.5.2008 19:21:32
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

nechápu jak tyhle bláboly souvisí s promo fotkami 5. série. jestli chceš mít topic o zbraních tak si ho založ a nespamuj :wink:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 31.5.2008 19:35:31
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Spamování nevidím v tom, že rozebírám dle promofotek, čím tvůrci vybavují a vyzbrojují SG týmy v 5. řadě, a naši Terru vůbec. :)

S těmi černými uniformami je to největší nesmysl, protože černá za bílého dne v použití na uniformách je z půlky sebevražda :wink:

A ta Alicia Vega s M4 mě teda dostala, už jsem věřil, že na ně zapomněli, a nechají jen G36 (ktere se převedly ve vší kráse v Midway), a staré dobré FN P90 :D

Invaze - 41. část

Příspěvek 31.5.2008 19:46:32
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

já si iluze nedělám, jen mi připomínáš toho jednoho "experta" z ÚRN, kterej ve střepinách tvrdil, jak amíce masově zahazujou v Iráku M4 a nosej AK-47

ta černá je naprosto příšerná. V lese je to to nejhorší, co může mít člověk na sobě. Je vidět na strašnou vzdálenost, když má na sobě černou. černou akorát na CQB. Jinak maskáče. Jsou přece od toho. Mohli jim dát multicamy, když chtěj, aby vypadali cool :roll:

Příspěvek 31.5.2008 20:00:12
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jenže to s těma M-16 a M-4 je tak nějak pravda :lol: Už ve Vietnamu bys viděl víc AK než M-16 v rukou "mírochranců".

Jak v pouštním písku, tak v bahně džungle řady M-16 a M-4 selhávají, a AK i naše Sa-58, i přes horší (ale ne mizernou - zvlášť u AK když je kvalitní dílenské zpracování, ten rozdíl je HODNĚ malý) přesnost ti střílí v mrazu i v horzném vlhku nebo suchu, aniž by jsi je musel v kuse pucovat, a vytahovat zaseklé náboje.

Ale u těch černých uniforem, a žádné pokrývky hlavy (nemluvě o maskovacích barvách a "hejkalech" když jdou na primárně útočné mise) - to je prostě i na SG svět neuvěřitelná blbost. (až do dob magoření s Ori byly maskáče a vybavení na jakés takés realné úrovni)

U těch kožených uniforem by se to mohlo vykecat, že to jsou nějaké "samosvorné" látky, které fungují jako samouzdravovací, a trochu jako neprůstřelné vesty :D :lol: jako bychom nebyli v SG

Invaze - 41. část

Příspěvek 31.5.2008 23:02:49
mi. Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:

Hm tak je opravdu, pravda co tu uz napsal nejaky clovicek predemnou, ze M4A1 je opravdu solidni takticka zbran pouzivana dodnes ve spouste armadach sveta.. Nadruhou stranu jsem naklonen inovacim "ne jak tomu probehlo v SG-1 Tealca jeho double P90, nebo double neco divnyho :P " Ale spis neco jako ze serialu "Future weapons" co bezi na Discovery.. jsou tam dost casto ukazovany novy zbrane a vetsina vychazi s konceptu M4,M16 a dalsich. Jen jsou ruzne upraveny napr. v tom, ze dokazou strilet veskerou konvekcni munici a moznosti ruznych uprav zbrani.. jakozto problem M4A1 s levorukymi strelici atp.. Po strance desginu jsou urcite take mnohem vic "moderni".

A k tem kratkym rucnim zbranim.. Proc striet nesmyslny kulky, kdyz to na Wraithy casto po celem zasobniku v hrudi nema zadny efekt, volil bych spis Zaty, nebo ty jejich stunnery.. :wink:

Jeste k te poruchovosti, jo urcite. M-16 ve Vietnamu se tam chudakum hezky vym**, jednim z nastupcu Ak-47 a M-16 je asi Israelsky IMI Galil, ktery docela slusne popracoval na prednostech obou zbrani. Myslim, ze spatnej neni ani francouzskej Famas.
[img][images/thumbs/mi._famas2.jpg]http://www.airsoft.cz/Images/zbrane/famas2.jpg[/img]
- Famas
[img][images/thumbs/mi._Galil.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fb/Galil.jpg[/img]
- IMI Galil
Tílk: Když jsem byl jeste malým Žafátkem .... nařídil Hownocus mému otci zútočit na golfáka, který byl mocnější

Příspěvek 31.5.2008 23:22:26
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tohle je topic o nových promo fotkách k první epizodě, ne o zbraních. Pokud se chcete na tohle téma bavit, jděte do technologií, kde určitě najdete pěkné, teplé místečko a můžete si tam povídat, jak je libo. Obrázky zbraní sem rozhodně nepatří, protože je to veliký OT. Takže se laskavě vraťte k tématu (ne, to, že tam někdo na fotce drží zbraň není důvod k téhle debatě).
Další obrázek zbraně nebo pípnutí o tom, že tahle zbraň má držadlo a tahle ne a podobně, bez upozornění SMAŽU.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.6.2008 10:24:34
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Moje řeč, to je tak od někoho nízké, cpát spamy do jakéhokoli topicu... :roll: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Invaze - 41. část

Příspěvek 01.6.2008 14:19:26
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

OK. Takže pokus o návrat k tématu.

Můžu se samozřejmě jen přidat k obecnýmu názoru na kožený uniformy. Docela mě znechutily, ale už jsem toho v SGA překousla víc. :)
Nejvíc mě dostala fotka Alicie Vegy (skloňuju to dobře???). Nemůžu si pomoct, ale silně mi připomněla panenku Barbie ve vojenskym vydání... :roll:
Pohled na Woolseyho mě taky moc nenadchnul, ale to už je věc mýho názoru na něj jako velitele Atlantis.
Co mě opravdu zaujalo je zaprášenej Rodney s ránou na čele. :) Už aby tu ta epizoda byla... i když k ní budu zřejmě mít dost výhrad.

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM