Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 19.5.08 - Potvrzena premiéra 5. řady a zprávy o Jasonovi

19.5.08 - Potvrzena premiéra 5. řady a zprávy o Jasonovi

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

kucix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Příspěvek 20.5.2008 06:15:49
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ronon a odejít :cry: :cry: To nééé.Proč neodejde ta protivná Teyla :roll:

Příspěvek 20.5.2008 06:52:07
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

chrastenka píše:
Ronon a odejít :cry: :cry: To nééé.Proč neodejde ta protivná Teyla :roll:

Přesně tak. Nejlepší, co se odehrálo ve čtvrté sérii byl únos Teyly. Tak ať nám to štěstí vydrží. :twisted:
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 20.5.2008 07:42:34
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Taky nechápu. Ronon tomu dává šťávu tak možná odejde a otravná Teyla pořád zůstává. To je k zbláznění :palka:

Příspěvek 20.5.2008 08:18:22
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Absolutně souhlasím Ronona jsem si oblíbila :( doufám že si to rozmyslí. Proč nemůže odejít Teyla ta by nikomu moc nechyběla :twisted:
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 20.5.2008 08:25:53
Neonag Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ronona by byla rozhodně škoda, ale proč tady tak nadáváte na Teylu? ... no dobře, tak já se přiznám - je neuvěřitelně podobná jedné slečně, kterou znám a nemůžu mít... :D
McKay: "Oh, great. She´s back...."

Příspěvek 20.5.2008 08:26:27
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Teyla je tam vážně hodně platná. :evil: Z mýho pohledu, se navíc na Ronona na rozdíl od ní dobře kouká...
Mrzí mě, že se v Altantis střídaj postavy jak na běžícím páse.

Příspěvek 20.5.2008 08:29:13
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Je úžasné jak se z novinky o možném odchody Momoyi v šesté nebo sedmé sérii(které jsou tak daleko,že mi to zatím nevadí) udělala další pobočka společnosti killteyla.com

Kdyby odešel v nedohledné budoucnosti nějakým způsobem sobě vlastním(Obětování se za životy druhých atp),tak si všichni pobrečíme a bude.A vzhledem k informacím o novém teamu žen to konečně vypadá,že město prochází vývojovou změnou jako kdysi SGC(kromě Silera).Je to prostě moc daleko na nějaký ten nářek.Bylo by to jako kdyby Richard Dean Anderson v roce 97 řekl,že bude hrát maximálně v deseti sériích :D
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 20.5.2008 09:40:59
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

no ale kdyby Teyla říkala , že v SGA nemá budoucnost, tak to pořád zní lépe než když to řekne Jason
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 20.5.2008 09:44:13
Neonag Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak s tím se dá souhlasit. Ono kdo kdy předtím slyšel o Jasonu Momoa? Já myslím, že tady má budoucnost a to velkou. Vždyť SGA ho může protáhnout obrazovkama po celém světě.
McKay: "Oh, great. She´s back...."

Příspěvek 20.5.2008 12:42:46
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak k tomuhle jsem se včera vyjadřovala v myšlenkách, či kde. Jasonův odchod beru tak, jak to je. Zpočátku mi Ronon lezl na nervy, ale v posledních dílech už je docela v poho. Ale z jeho odchodu těžkou hlavu mít rozhodně nebudu.
Záleží na tom, jak ho nahradí. Já osobně bych nejraději viděla následující dvě varianty.
1) Vrátí se Ford
2) Nahradí ho Lorne
Hlavně ne další amazonku stylu Teyla. Pokud by měla do týmu příbýt další žena, tak třeba Cadmanová nebo někdo jí podobný (hlavně aby jí hrál někdo, kdo umí hrát). Ale stejně bych raději Forda nebo Lorna. Ještě mě napadá jedna možnost, které by se mohli vyhnout - žádný další Žvejkal :roll: Nevím jestli bych vydržela další tři sezóny, než by se trochu očlověčil

Příspěvek 20.5.2008 14:00:06
sonkad Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, dúfam, že Ronon ostane.. Je to dobrá postava, rozhodne lepšia ako Teyla (čím je jasné, ku ktorému Teyla-táboru patrím :D ).
Ale len nech tam nedajú Forda :shock: Toho som neznášala od začiatku a jeho zmiznutie bolo najlepším posunom vpred v SGA.
Ale pravda je, že ďalšia zmena v obsadení hlavných postáv SGA veľmi nepomôže, skôr naopak..

Příspěvek 20.5.2008 14:05:49
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já si myslím, že na to nedojde, přesně jak jsem napsala v té novince. :wink: Musel by dostat jinou nabídku a tady z toho má pravidelnou práci a příjem. Navíc není ani jisté, jestli bude nějaká další série, natožpak nějaká sedmá.
A návratu Forda se myslím bát nemusíme, protože nad tím se určitě zavřela voda definitivně.
A co se Teyly týče - ta tam zůstane jako poslední, i kdyby to ostatní dávno vzdali. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.5.2008 14:13:26
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

A co se Teyly týče - ta tam zůstane jako poslední, i kdyby to ostatní dávno vzdali.

:lol: :D To bude způsobeno tím, že tak mizernou herečku by si racionálně myslící člověk do seriálu nepustil. Tvůrce Atlantis omlouvá to, že oni jsou ti první :lol:

Taky si myslím, že ten Jasonův odchod je trochu předčasná zpráva. V tuhle chvíli můžeme vyhlížet maximálně na sledovanost páté série a přemýšlet, jestli bude šestá. Myslím, že je předčasné říkat "Hele, v sedmé sérii už asi nebude Ronon", když nad sedmou sérii ještě nikdo nestačil ten otazník ani namalovat.

Návrat Forda by mě opravdu potěšil. Jako postava mohl být skvělý, jen kdyby dostal víc prostoru. Takhle zůstal jen dobrý. Ale prostor pro postavy ve Stargate je věčné téma. Ale myslím, že když už Rainbow jednou ze seriálu odešel, a pokud se nepletu, tak to bylo kvůli nějaké hudbě nebo nějakým jiným projektům, tak se tam už asi vracet nebude, přestože vrátka by tam na to pootevřená byla.
No, nechme se překvapit tím, co bude za nějaké dva roky :wink:

Příspěvek 20.5.2008 16:54:49
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Tak kdyby měl Ronon vymizet, tak by ho měli nahradit jen jedním člověkem: Backettem.

Klenotka píše:
A co se Teyly týče - ta tam zůstane jako poslední, i kdyby to ostatní dávno vzdali.

Se nedivím, kde by jinde vzala práci? :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 20.5.2008 17:44:14
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ronon musí zůstat! Už by měli přestat s tím měněním regular castu. :-(
Nenadávejte furt na tu Teylu! :-D

Příspěvek 20.5.2008 18:46:17
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
Tak kdyby měl Ronon vymizet, tak by ho měli nahradit jen jedním člověkem: Backettem.

Klenotka píše:

Se nedivím, kde by jinde vzala práci? :lol:

Možná tak v nějakém filmu pro dospělé.

Jinak k novince. Ronon neodejde, pevně v to věřím.:-)

Příspěvek 20.5.2008 18:52:49
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Doufám, že Ronon (pakliže nějaké další série vůbec budou)zůstane, je to podle mě jedna z nejlepších postav.
Klenotka píše:

Já osobně na Teylu tak vyhrazený názor nemám, ale je fakt, že by mi nevadilo, kdyby odešla.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 21.5.2008 15:37:16
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ronon je jeden z nej postav co tam sou :D tak doufám že tam bude ;)

Příspěvek 21.5.2008 16:45:05
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Rononův odchod bych docela uvítala. Sice teď ve čtvrté sérii byl lepší (víc než "Wraith!" - bum bum), ale ne zas tak o moc. Jen ta náhrada by mohla být ještě horší (i když by se IMO museli docela snažit). Nicméně uvažovat o tomto mi přijde nejen předčasné, ale i...mno, tak úplně nevěřím, že bude další série...nebo...nejsem si tím tak jista... :dontknow:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Zpět na SGA-PROJECT.COM