Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 24.6.2007 - Mallozzi & Mullie interview

24.6.2007 - Mallozzi & Mullie interview

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 24.6.2007 17:49:08
puffy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Uvidime vyvoj v postavach. To slubovali uz v tretej serii.
Najskor sa znova nieco stane nejakej postave a na zaciatku dalsieho dielu sa to vynuluje akokeby sa nic nestalo.
Carterova bude mat vtipne vymeny nazorou s Mckeyom. Hm, nejak mi to nahana hrozu. Chapem, ze niekomu pripada Amanda sexi, ale rozhodne nieje dobra herecka.

Příspěvek 24.6.2007 20:09:27
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Každý střípek informací o SGA - 4. serie je vítán. Škoda, že scénaristi nebyli trochu konkrétnější v popisu epizod a novinek , které nás čekají :roll:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 24.6.2007 20:48:02
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

puffy píše:
Carterova bude mat vtipne vymeny nazorou s Mckeyom. Hm, nejak mi to nahana hrozu. Chapem, ze niekomu pripada Amanda sexi, ale rozhodne nieje dobra herecka.

Prostě musím reagovat. Tvůj názor na Sam nebo Amandu, to už je jedno, ti neberu. Netajím se tím, že je to moje oblíbená herečka, taky mi to může trochu zastřít úsudek, ale ted trochu objektivně: měl by ses podívat třeba na Reckoning nebo Meobius a pak třeba Submersion a porovnat výkony Rachel a Amandy. Myslím, že je v tom totální rozdíl (ve prospěch Amandy), třeba je to tím, že je Teyla blbě napsaná nebo nedostala tolik prostoru pro "vývoj", ale co už... :wink: Sry za OT, ale já to ze sebe musel dostat. :o
Ted k rozhovoru: Tenhle rozhovor mě ještě víc navnadil na další sezonu, musím říct, že takhle jsem se na září ještě nikdy netěšil. Mohli být trochu konkrétnější, ale mělo to za úkol navnadit - účel to splnilo. Jsem celkem zvědavý na po třech letech začínající Teylinu linii a hlavně také na Kellerové, snad udělají pokrok i s jinými postavami.
Snad to nejsou jen plané řeči.

Jinak dík Klenotce a autorovi za interwiev... :thumbsup:

Příspěvek 24.6.2007 21:11:02
puffy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vojta: evidentne je Amanda tvoja oblubena herecka takze sa s tebou nechcem velmi hadat o jej hereckych kvalitach. Akurat mi prijde dost divne argumentovat aka je podla teba Amanda skvela tym, ze ju zrovnavas s Rachell, ktorej herecke kvality su absolutne nulove. Ale v tomto sa zhodneme. Amanda je o nieco lepsia herecka ako Rachell.

Příspěvek 24.6.2007 21:33:28
Zahon Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jen se bojím, aby nám neomezili výměny názorů mezi Mckayem a Zelenkou kvůli Sam... To by mě opravdu mrzelo. Jinak nová série bude asi hodně zajímavá, začátek nového školního roku kvůli ní bude o něco snesitelnější :)

Příspěvek 25.6.2007 10:33:15
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Doufám, že vtipné výměny názorů Carter s Rodneym, budou vtipné a inteligentní a ne trapné a dementní, jako to bylo zatím téměř u všech takových "vtipných výměn názorů".
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 25.6.2007 17:54:58
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Díky za rozhovor Klenotko.
Jsem na to velmi zvědav sice ot píše všude ,ale no :D .
Jinak doclea síla že přebíraj celou Atlantis a vůbec jsem nevěděl ,že tam jsou teprve od 4 serie.
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 25.6.2007 18:21:24
stranger Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No Amanda neni výborná herečka jak se tam psalo nikdo tam neni zas tak úžasný Akorát Hewlett by se v poho prosadil u filmu ale k Atlantis. Doufám že to z těma postavama myslí vážně jelikož zatím sou plochý jako hrudník Keiry Knightley

Příspěvek 25.6.2007 18:52:21
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Vojta@ píše:
třeba je to tím, že je Teyla blbě napsaná nebo nedostala tolik prostoru pro "vývoj", ale co už... :wink:

No nevim, dobře zahrát se dá i špatně napsaná postava, ale Rachel je...emm, prostě není moc dobrá herečka. Amanda mi vždycky přišla spíš jako průměr, ale oproti ní bude dobrá. Kromě toho, Teila mi začla lézt na nervy zhruba ve chvíli, kdy se v prvním díle představovala :(
Jinak-pokud to všechno bude tak jak říkali, už mě od kompu nikdo nedostane :wink:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 25.6.2007 19:48:08
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Taky myslím, že Tyela není moc dobrá herečka. Měl jsem možnost ji vidět v jednom filmu. Už nevím, jak se jmenoval. Ale i tam její výkon stál za pytel... Amanda je o dost lepší...

Příspěvek 25.6.2007 21:06:34
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nejsem teda fanda ani jedné z nich, ale je pravda, že když Amanda dostane šanci, tak ze sebe něco dostane. V Moebiusu byla moc super, i jako Replicarter se mi líbila a myslím, že role nějaké "mrchy" by jí padla na míru, protože je vidět, že si tu replicarter dost užívala. Neříkám, že je nějaká megasuper, to asi záleží na každém, kdo má koho rád a herci v SG jsou prostě SG herci. Hrají jenom to, co jim autoři napíšou a sama jsem měla možnost vidět některé z nich v jiných rolích, kde byli naprosto odlišní a skvělí ...David H, Ben Browder, Claudia...třeba Joe Flanigan umí zahrát toho pohodáře, co se mu ho neúspěšně snaží v SGA napsat.
Rachel jsem jinde neviděla, a věřím, že jako člověk může být super, ale herečka to myslím není ani náhodou. Neměla moc prostoru, teď, ve 3. sérii. Ale i tam, kde šanci dostala, třeba v The Gift nebo i ty kousky v Critical mass....tam sice krásně zpívala, ale pořád tak nějak kroutí hlavou a neustále vypadá jako když se usmívá či co. Neumím to nějak popsat. A je pravda, že dobrý herec si dokáže poradit i se špatně napsanou rolí, aspoň částečně. Její role JE špatně napsaná, snad nejhůř ze všech postav v SG, ale prostě si myslím, že na tom má Rachel velký podíl.

OT, promiňte.
K tomu rozhovoru. Tenhle překlad není tak kvalitní jako předchozí, neměla jsem na to moc čas, ale snad jsem to trefila. Ten rozhovor dělali ještě někdy v březnu, takže toho moc říct nemohli. Ale zaujala mě ta část o Weir....mám teorii, že se možná nějak obětuje Asuranům, že se nechá zajmout nebo "vymění sebe" za Atlantis...rozhodně je zajímavé, co v rozhovorou říkají a je to snad první rozhovor, kde o tom něco řekli, protože až dosud se vlastně neví, proč Torri odešla nebo proč ji poslali pryč. Ale v blogu Joe Mallozziho jsem si (mezi řádky) trochu dala dohromady, že Torri chtěla odejít, protože nebyla spokojená s rolí=chtěla víc prostoru. Čistá spekulace ovšem. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.6.2007 21:22:35
puffy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka: niekde som cita, ze ani Hewlett nie je spokojny s vyvojom Atlantis, tak aby po stvrtej serii neodisiel aj on.

Příspěvek 25.6.2007 21:46:14
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Není spokojený, to je pravda. Navíc David popravdě nemá moc důvodu v seriálu zůstávat. I když je pravda, že Atlantis miluje, miluje sci-fi a tu SG zvlášť. Jenže je taky pravda, že jako jeden z mála měl jméno (aspoň v Kanadě a US) už dávno před SG a účinkování v SGA mu umožnilo ještě navíc nastartovat kariéru scénáristy a režiséra, kdy si už může dovolit produkovat vlastní filmy, přičemž jeho první film už sesbíral pár cen. A navíc chystá další, píše pro MGM seriál...takže ano, nepřekvapilo by mě, kdyby chtěl odejít.
On a Joe si dokonce došlápli na TPTB. Jenže on a Flanigan ten seriál táhnou, mají největší základny fanoušků a nevím, nevím, jestli by si dovolili ztratit byť jednoho z nich. Navíc, když jsou ostatní postavy tam zanedbané a těžko na nich můžou stavět příběh (i když ve 4. sérii, kdoví). Joe Flanigan na nějakém conu dokonce říkal, že se šli přimluvit za Rachel, aby ji dali víc prostoru. Myslím, že oni dva si můžou dovolit si trošku dupnout. U Torri opravdu nevím. Ta *měla* být jednou z hlavních postav, ale neřekla bych, že její základna fanoušků byla tak velká, aby to odvedlo nějaké velké množství diváků...co se Davida a Joea týče...tam už bych tomu i věřila. Slýchávám to dost často "kdyby David odešel..." nebo "kdyby Joe odešel...". Podle mě to trochu vypovídá i o smutném stavu dalších postav v seriálu. Nemají zdaleka tolik prostoru, a autoři nechtěně způsobili, že spousta fandů teď třetí sérii říká "Sheppard/McKay" show. Což mně osobně nevadí, ale ne každý je na to zvědavý a nedostatek jedné postavy může způsobit přesycení jinou (což se vlastně taky děje).
Tak snad se to ve 4. sérii změní.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.6.2007 22:29:52
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no kdyby DH náhodou odešel, tak podle mě už můžem SGA odepsat definitivně. Sice McKaye moc nemusim, ale SGA si bez něj představit nedokážu

Příspěvek 26.6.2007 07:57:52
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak tohle mě dost děsí.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 26.6.2007 11:56:41
Draxus Airman
Airman

Odpovědět s citací

Neděste :shock: :(
[img][images/thumbs/Draxus_podpis.jpg]http://www.bva.tym.cz/podpis.jpg[/img]

Hallowed are the Ori
"As he lay there, dying in the sun, the sands of the desert all around him, Petris spoke to the rock. Not with his lips, but with his mind. And the rock wept tears of fresh water and his thirst was quenched."

Stargate is best serial

Příspěvek 26.6.2007 17:18:22
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Musíme věřit, že neodejde. Má přeci nějákej citovej vztah k SG. Fanoušci by s jeho odchodem nesouhlasili. Myslím si, že sám od sebe neodejde. Jen si bude snažit prosadit něco svého...

Příspěvek 26.6.2007 17:21:36
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Klííd, on ten seriál miluje :wink: Jenom si trochu otevřel pusu loni na conu v Austrálii. Říkal, že je potřeba udělat nějaké změny, protože by se jim mohl brzo "rozpadnout cast"...hmm, věděl něco, co my ne (Torri, Paul...?)?
Každopádně hlavní a nejvýraznější herci si vždycky můžou trochu něco prosadit. I když mi opravdu někdy připadá, jako by si tptb do toho moc mluvit nenechali a neradi mezi sebe někoho pouštěli.

Příspěvek 26.6.2007 19:52:24
Scud Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Není spokojený, to je pravda. Navíc David popravdě nemá moc důvodu v seriálu zůstávat. I když je pravda, že Atlantis miluje, miluje sci-fi a tu SG zvlášť. Jenže je taky pravda, že jako jeden z mála měl jméno (aspoň v Kanadě a US) už dávno před SG a účinkování v SGA mu umožnilo ještě navíc nastartovat kariéru scénáristy a režiséra, kdy si už může dovolit produkovat vlastní filmy, přičemž jeho první film už sesbíral pár cen. A navíc chystá další, píše pro MGM seriál...takže ano, nepřekvapilo by mě, kdyby chtěl odejít.
On a Joe si dokonce došlápli na TPTB. Jenže on a Flanigan ten seriál táhnou, mají největší základny fanoušků a nevím, nevím, jestli by si dovolili ztratit byť jednoho z nich. Navíc, když jsou ostatní postavy tam zanedbané a těžko na nich můžou stavět příběh (i když ve 4. sérii, kdoví). Joe Flanigan na nějakém conu dokonce říkal, že se šli přimluvit za Rachel, aby ji dali víc prostoru. Myslím, že oni dva si můžou dovolit si trošku dupnout. U Torri opravdu nevím. Ta *měla* být jednou z hlavních postav, ale neřekla bych, že její základna fanoušků byla tak velká, aby to odvedlo nějaké velké množství diváků...co se Davida a Joea týče...tam už bych tomu i věřila. Slýchávám to dost často "kdyby David odešel..." nebo "kdyby Joe odešel...". Podle mě to trochu vypovídá i o smutném stavu dalších postav v seriálu. Nemají zdaleka tolik prostoru, a autoři nechtěně způsobili, že spousta fandů teď třetí sérii říká "Sheppard/McKay" show. Což mně osobně nevadí, ale ne každý je na to zvědavý a nedostatek jedné postavy může způsobit přesycení jinou (což se vlastně taky děje).
Tak snad se to ve 4. sérii změní.

Nezapomínat na Paula kterej má/měl velikou základnu fandů... (safe carson beckett apod.)... I když je samozřejmě pravda že do té akce se mohlo zapojit hodně fanoušků i jiných postav

Příspěvek 26.6.2007 20:25:11
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no já žádnej velkej fanda Becketta nebyl, ale nějakou tu petici jsem podepstal. Ono to nezáleží jen na fanoušcích daný postavy, ale často tam jsou i lidi, kterejm se jenom nelíbí změny autorů

Příspěvek 26.6.2007 21:44:15
Scud Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Každopádně mě vyjmutí Becketta ze seriálu nelíbilo... Kdyby místo něho zemřela Teyla, to bych samozřejmě zapil : )

EDIT: Necituj příspěvek hned nad tebou, je to zbytečné. Pomeranc

Příspěvek 26.6.2007 22:09:55
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Musim souhlasit s tím, že kdyby z SGA zmizel Joe a David, tak by mohli seriál zabalit, protože už by to neměl kdo táhnout. Nevěřim tomu, že Rachel nebo Jason by mohli něco táhnout, protože většina lidí si spíš vzpomene na Johna nebo Rodneyho než na "Amazonku" a "Jeskyního muže".
Při odchodu těhle dvou by musely hodně zabrat další byť jen trochu oblíbené postavy jako Carson nebo Elisabeth, ale ti už jsou bohužel pryč, takže by neměl moc kdo zabrat. I kdyby místo Rodneyho a Johna obsadili Lorne a Radek, tak si myslím, že by seriál neudrželi. Oni jsou sice roztomilá dvojice, ale jen jako vedlejší dvojka voják a vědec.
I když my Zelenkofylové bychom zůstali věrní už jen kvůli Radkovi :D

Příspěvek 27.6.2007 16:03:06
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Eleira: Zajímavá představa. Že by další spin-off? :lol:
Obrázek

Příspěvek 28.6.2007 12:01:44
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ak hovorite na com stoji sga - podla mna to neni len David Hewlett a Joe Flaningan, ale doteraz sga stalo prave na aj Torri Higgison. On davala tiez serialu nejaku identitu, nieco vynimocne oproti inym scifi serialom.

Netvrdim, ze bola najlepsia postava, najzaujimavejsia, ale bola taky iny prvok, ktory v takychto serialoch nebyva - serialov pozeravam v celku dost a myslim si, ze v sga bud e naozaj chybat, verim, ze sa v 5.sezone vrati.
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM