Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 19.5.2007 - Spoiler a soutěž

19.5.2007 - Spoiler a soutěž

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 19.5.2007 09:47:25
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

viz. stargate news

Ve válce proti společnému nepříteli se Atlantská expedice spojila se zajatým Wraithem. Nepřátelský vědec a Rodney McKay spolupracují v laboratoři, která je pečlivě hlídána. Oba dva pracují pod neskutečným časovým tlakem a McKay slibuje, že skončí podle plánu. Wraith nesdílí jeho nadšení a není si jistý, že stihnou vše. A protože strávil s McKayem dostatek času, aby zjistil jeho způsob práce, nabízí mu, že mu bude vyhrožovat krmením, protože Rodney nejlépe pracuje pod výhružkami smrti. To se vojákům hlídajícím prostor nelíbí, ačkoli je McKay přesvědčuje, že k tomu nedojde. Navzdory tomuto přesvědčení se drží co nejdále od svého nového přítele.

Mezitím dvě pozemské bitevní lodě Apollo a Daedalus vyčkávají na orbitě planety, na které se nachází Atlantis. Na palubě Daedala se plukovník Carterová snaží prozkoumat asgardský terminál, který zde zbyl po Hermiodovi. Během odhalování několika nedávných vylepšení na lodi diskutuje s plukovníkem Caldwellem ohledně velení expedici. Carterová se snaží předstírat, že všechno jde dobře, ale sama dobře ví, jak moc jí chybí být venku s SG týmem.

Jejich Wraithský přítel vezme Shepparda, Teylu a Ronona na planetu, kde mají kontaktovat wraithskou flotilu. Ale jakmile se dostanou na jejich mateřskou loď, jsou omráčeni, protože Wraithové si chtějí promluvit v soukromí. Později se Sheppard probouzí na palubě puddle jumperu, který se již nachází ve vesmíru, a zjistí, že je vzhůru pouze on a Wraith. Zbytek týmu je stále v bezvědomí. Wraith mu překvapivě vrátí jeho zbraň a oznámí, že se mu podařilo získat na jejich stranu 7 mateřských lodí, které jim pomohou. Vysvětlí mu, že ne všechny mateřské lodě souhlasí s jejich plánem a ne všechny mají na palubě královnu, aby vytvářela nové vojáky. Sheppard uznává, že sedm je lepší než nic.

V nepřítomnosti zbytku týmu zůstává McKay ve městě a spolu se Zelenkou pracují na jejich experimentech s bloky ze stříbrného kovu.

Příspěvek 19.5.2007 10:25:45
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak to bude upe skvela serie. A to ze tam neni kralovna aby rodila Wraithy :shock: . se moc tesim. uz aby to bylo

Příspěvek 19.5.2007 10:42:05
Dutch Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

heh koéukam ze byl trosku vetsi unik informaci....tohle bude narezova trojdilna (dvoudilna)epizodka, jak byva zvykem, tak to vypada ze apollo to neprezije :?
Nemám rád soboly

Příspěvek 19.5.2007 12:40:09
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

...který zde zbyl po Hermiodovi...
Hmm, co na to říct...takže ta sebevražedná pilulka...?

Ale jsem zvědavá, jak bude vycházet s Caldwellem. Doufám, že ne moc nenávistně, protože mám oba ráda.
A kéž by Radek něco zásadního objevil (ok, moje přání ;-)).
Začínám se nebezpečně těšit....ehm..teda spíš pokračuju v nebezpečném těšení se ;-)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 19.5.2007 12:48:32
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Hmm, to s tím Hermiodem mě štve :( A doufala jsem, že Carterová bude mít s Caldwellem problémy, aspoň trochu :roll: Takhle to její "ne okamžité radostné přijetí" bude trvat maximálně pár epizod. Doufám, že se mýlím a jsem jen přehnaně pesimistická.

A to "ví, že McKay pracuje nejlíp pod hrozbou smrti", to byl doufám vtip. :? Jako, nic proti tomu, ale doufám, že to zase neznamená, že chtějí dělat z Rodneyho vola...

Paranoia, paranoia, paranoia. Těším se, a to tak že i přes tu blondýnu hodně, ale jestli mi to poakzí....tak tam vážně pošlu nebezpečný balíček :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.5.2007 13:07:21
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ale no tak klid Klenotko :)

já jsem nad tím dost přemejšlel a možná z Rodneyho dělaj idiota, protože je prostě do Carterový blázen, no a přiznejme si to- my když jsme v blízkosti holky, která se nám líbí, tak se jako idioti často chováme, takže možná v tom bude jádro pudla...

A ještě k Carterový- já se na ní docela těšim- přeci jen lepší než ona jsou jen Asgardi, takže možná přijde na to, na co McKay nebyl schopnej dlouho přijít a konečně se naučí nabíjet ZPM... když si vezmu, že stojí proti dvěma nepřátelům, který se je snažej zničit za každou cenu, tak by se jim hodilo, kdyby mohli využívat Atlantis na 100% a ne jen používat štít a bránu...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 19.5.2007 13:17:17
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno, osobně tedy doufám, že Rodney bude spíš okukovat...eee...jak se jmenuje...tu svoji z Atlantis ;-), a ne Sam. I když to jejich vzájemné pošťuchování doufám vydrží. To dělá právě jejich vzájemnou kombinaci nejlepší :D.

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 19.5.2007 13:35:00
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Rodney má mít vztah s Katie Brown, to by mohlo to jeho slintání kolem Sam omezit. Doufám. Trochu by mi přišlo směšné, kdyby tam hned Carterová vyřešila všechny problémy, protože na antickou technologii je přece jen expert Rodney, Radek a ostatní, co se tam v tom tři roky vrtají. Jistě, podle všeho budou v pěkné srabu...ten temný konec spoileru (na GW) "přichází válka"...jo, víc mozků víc ví :wink: Jenom nechci, aby vytáhla ten svůj usb kabel, připojila ho k databázi a hned všechno věděla. Toť vše,

Ta soutěž-vypadá to, že není omezená jen na US citizens, ale nemám představu, jak by to vypadalo s tím chatem, když tady na pořádné komunikativní úrovni anglicky mluví jen pár lidí.
Do 30. července, že bychom zkusili natočit vlastní promo někde na FF? :D Vždyť ta nová promo videa ke druhé půlce třetí série taky vypadají jako fanouškovská a nějaký ten výbuch bychom taky zvládli :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.5.2007 16:40:26
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

a to jsem se tešil že tam bude 3 lod od SAM tak nic :x :x :x :x

Příspěvek 19.5.2007 20:03:18
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak díl zní opět skvěle. Vypadá to, že ta čtvrtá série bude opravdu nářez... No už se nemůžu dočkat.

K té Sam se mi snad už ani nechce vyjadřovat. Začíná mě to její věčné obhajování unavovat. :? Jako Klenotko, když ses dozvěděla, že celý díl The Seer bude zaměřený na ní (i když to spíš vypadá na díl o těhotné Teyle :roll: ), tak jsem ještě chápal, i když stěží, že ti to vadí. Ale to míníš nadávat pokaždé, když se objeví jméno Sam ve spoileru? A upřímně co jsi čekala? Že asi nejlepší věděc ze Země, bude jen sedět v kanceláři? A ještě lepší, než jen sedění v kanceláři, by bylo kdyby třeba Johnovi instrukce jen volala. A nebo ještě lépe, i ten hlas by mohl vadit. Třeba jen příjde Shepp za týmem a řekne:"Právě jsem mluvil s Carterovou a máme zelenou." :lol: :wink: Jako zpočátku jsem tvé obavy chápal, ale já ti snad začnu tu "blondýnu" přát... :wink: :twisted: Jo a ještě jsem zapomněl na tu věc s "ne okamžitým radostným přijetím". Tuhle tvoji reakci už tuplem nechápu. Jako souhlasím s tebou v tom, že zpočátku (dvě, tři epizody) by nemuseli Sam úplně dobře přijmout, ale to ti je málo? :shock: To bys jako chtěla, aby jí nesnášeli celou sérii, nebo jak mám chápat, že ti příjde málo "maximálně pár epizod"... Hmm a to jsem se k tomu nechtěl vyjadřovat. Když ono to nějak nejde... :D

Příspěvek 19.5.2007 20:29:54
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já vím, že to nechápeš. Je to tvoje oblíbená postava a tak můj přístup, že jí tam nechci VŮBEC, ani v jedné, ve dvou nebo ve třech epizodách, natož ve 14, chápat nemůžeš. Nechci jí tam. Její postava mi dost vadila i v SG1, i když v 10. sérii se to zlepšilo hlavně proto, že tam zase tolik nebyla a tak se mohla Amanda snažit udělat Carterovou trochu zajímavější. Amanda je velmi sympatická a moc milá žena, herečka a já nevím, co všechno. Ale prostě ji tam nechci. Nepatří tam. Už mě nebaví, jak si pořád musím dávat pozor na jazyk, abych náhodou někoho neurazila, tím, že prostě nechci, aby ji dávali do Atlantis.
Já vím, ty máš rád SG jako celek, bereš ho jako celek, máš rád crossovery. Já ne. SG1 mě už nebere dlouhou dobu, dokoukala jsem ji jen proto, abych měla kompletní sérii a byla jsem ráda, že skončila. Po 10-ti letech. Kdo by čekal, že seriál zruší po 10-ti letech, jaký to šok.
A když měla konečně Atlantis šanci běžet samostatně, stát na vlastních nohou, odproštěná od staršího brášky, tak prsk ho. Místo aby napravili chyby z předchozích sérií, a zapracovali na současných postavách, kterým povážlivě chybí hloubka, ať už je to Sheppard, McKay nebo patník Teyla, tak tam dají postavu, která byla v SG 10 let a s níž za tu dobu neudělali skoro nic, jen se v jedné epizodě rozmýšlela, jestli se má vdát. Další dvě postavy preventivně odstranili úplně a i když nejsem úplně nadšená fanynka Elizabeth, tak to považuju za zbabělost, poslat postavu pryč místo aby se s ní snažili něco dělat. A to, že Torri odešla sama, není pravda, četla jsem teď článek, že jí dokonce dali vybrat, jestli jí mají poslat pryč úplně nebo jí tam napíšou aspoň do pár epizod. Odcházet nechtěla, tak řekla, že zůstane aspoň na těch pár epizod. Rozhodnutí poslat pryč jí nijak nesouviselo s příchodem Amandy, to je pravda. Ale místo ní tam mohli dát třeba postavu Caldwella, který je pro mě rozhodně zajímavější a rozhodně by to způsobilo větší napětí a chemii než Carterová.
To, že získávání důvěry by mělo trvat jen 2-3 epizody? Ve skutečném čase, jak ho seriálově měří, by to znamenalo jen dva, tři týdny. A nemýlím se, když řeknu, že Sheppard nepřijal velení Weir ještě v Hot Zone, což bylo někde v druhé půlce 1. série?
Jako to, že "v SGA to bude jiné" a "bude to pro její postavu výzva" jim rozhodně neberu. Kdyby to vyšlo, mohlo by to být super. Kdykoliv se objeví pěkný spoiler k nové sérii, tak mi to těšení tenhle fakt prostě kazí a nedokážu se na to tak těšit. Souhlasím, že je předčasné něco soudit, ještě to neběží a na jednu stranu vyčítám Raynorovi to, že něco soudí, aniž by to viděl. Ale rozdíl je v tom, že Carterovou známe, po 10 letech není divu a tak vím, co můžu čekat. Třeba to bude jinak, třeba jsou si vědomi toho, že nikdo není zvědavý na nějaké uctívání Carterové, ale chtějí opravdovou, chybující, normální postavu a zároveň takovou, která by neubrala prostor ostatním. Pokud se jim tohle povede, tak budu první, která tohle všechno vezme zpátky a přizná omyl. Do té doby budu nadávat a křičet a kopat a prostě budu hnusná. Nechci ji tam, tečka.

Příspěvek 19.5.2007 21:30:50
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No tak co bych k tomuhle projevu ještě mohl dodat? :scratch: Tolik ke smíření se se Sam v Atlantis. :lol: Jak jsi někde psala... Asis tu moji reakci vzala moc špatně, já to zle nemyslel. Ano tvoje věčné připomínky na její osobu mi vadí, asi jako by vadilo tobě, kdybych v každém druhém přišpěvku nezapomněl zmínit, jak že toho Rodneyho nemám rád a jak kazí celou bránu. A neříkej, že by ti to nevadilo, protože ti to stejně neuvěřím. :wink: No tak si nadále v komentářích ke každé novince z SGA nadávej, já už na to přestanu reagovat, abych tě nevyprovokovával k takovýmhle slohovým pracím na téma "Nesnáším Sam a nechci ji v SGA"... Jinak promiň jestli jsem tě naštval, nebyl to můj záměr... :)

Příspěvek 19.5.2007 21:50:03
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Do té doby budu nadávat a křičet a kopat a prostě budu hnusná. Nechci ji tam, tečka.

:wink: tak tohle přesně vystihuje i moje pocity vůči Sam. Nemohu si pomoci, ale taky ji tam nechci. Nevím, jak na to reagují ostatní fanoušci SGA po světě...ale mě to nesedí. Mám strach, že se jí bude dávat moc prostoru na úkor jiných postav (třeba jednoho podplukovníka), protože je to zřejmě podle mínění producentů největší star SG :roll:
Teď mě ještě napadlo, co mi nejvíc vadí. Mezi Elizabeth a Sheppardem fungovala chemie (takové to, že ještě kousek a bude vztah..), ale co Carterová????
After hard working I like hard playing

Příspěvek 20.5.2007 07:08:00
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

J to je fakt , snad se neutvoří vztah mezi nima ale v Atlantis Projectu si John rozuměl s Cameronem a se Sam ani nemluvil že ??? Takže by to mohli nějak odvodit od toho.
J8 jí tam nechci :( Třeba se to ukáže ne tak špatný, ale prostě bez Liz už to nebude ono

Příspěvek 20.5.2007 09:57:30
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ono už je trochu zbytečné nadávat, když už je skoro půlka serie natočená :wink:
I když se snažím zaujmout k této celé věci objektivní postoj, tak mi to nějak nejde. Určitě v něčem má pravdu i Markus i Klenotka. Rozhodně to bude velká změna. Já ji tam rád uvítám také, ale jak říká Klenotka tak by měla mít zezačátku autoritu menší a mělo by se tam řešit a pořádně a taky by to mělo mít vliv na události a ne to řešit jen v rámci města, pak se domluví a bude to OK, to teda ne!
To, že bude trochu zezačátku ubírat ostatním charakterovým postavám, je celkem logické, protože to bude pro někoho nová postava a pro expedici nová velící, takže doufám, že se o Sam dozvíme i něco navíc. Hlavně bude záležet jak ji napíšou.
Pro mě to bude příjemná změna v SGA, možná to ten seriál potopí, ale možná ještě víc vyzdvihne. Není tajemstvím, že to byl tak trochu záměr tvůrců přelít fanoušky SG1 do SGA, ale chytrý záměr.
Jak už jsem tu naznačil, tak se těším, těším se ještě víc než jsem se těšil na jakkoukoli serii, protože to vypadá na fakt super nářez. Na každý díl na, který je tu spoiler, tak si říkám, to bude skvělé a mám pocit, že se do podzimu zcvoknu... :o

Příspěvek 20.5.2007 11:11:06
Anubis.22 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No díl vypadá docela zajímavě, ale s tou Carterovou nevím. Její postavu nemám moc rád. Popravdě se mi nelíbí ani ta herečka, jsou tam mnohem hezčí.
Že z Rodnyeho udělají vola, to jsem trochu očekával. Sam by se neměla pléct do SGA. Mám z té série ohledně postav hoóódně špatný pocit.

Jinak, tuhle reakci Markuse jste mohli očekávat, on je subtolerentní typ člověka, vše se mu líbí, se vším je spokojený, a jakmile někdo řekne něco jiného, následují výroky jako "tos přehnal", "co k tomu dodat", "nemám sílu reagovat" atd...

Příspěvek 20.5.2007 11:42:05
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Anubis.22: Jako mohl by ses do mě laskavě přestat navážet?! Já jsem nekonfliktní člověk, ale v tvém případě moje trpělivost právě přetekla. Pokud vím, tak jsem na Klenotku nereagoval nijak zle ani přehnaně útočně a ty smějící se a mrkající smajlíky měly napovědět, že to nemyslím smrtelně vážně. Jestli si to vzala moc k srdci, to nevím... Ale chlape to už je po druhé co na mě máš keci, tak si své poznámky na moji osobu nech prosím pro sebe... :evil: :roll:

Příspěvek 20.5.2007 15:18:40
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Markusi, já se omlouvám za přehnanou reakci, ale však mě znáš. Prostě se přes Carterovou nepřenesu, dokud to neuvidím, jak to natočili. Ta slohovka byla nutná, protože já jí vážně nemám ráda a opravdu jí tam nechci. Mohlo, ano, mohlo by to dobře dopadnout, když to nezvořou. Holt musím počkat. Je to jako kdyby tam Tar-aře dali Mitchella. Prostě když nějakou postavu nemusíš, nebo ji nemáš rád, tak to vadí. I když...mně by to asi vadilo stejně, protože si myslím, že SGA a SG1 by se neměly míchat. Ale to ty zase máš rád, tak to se nikdy neshodneme. A ano, dokud bude ve spoilerech její jméno, tak budu mít pořád poznámky a budu kousat. :P

Anubis: Ty se laskavě uklidni a o toleranci řvi leda tak z okna. Všichni tady ví, jak jsi ty tolerantní. Markus dokáže svůj názor normálně formulovat a když mu jednou za čas dojde trpělivost, to se stane každému. Na tvoje osobní útoky tady není nikdo zvědavý.

Příspěvek 20.5.2007 17:05:16
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

2 Anubis.22: Jediný netoleratní příspěvek byl ten tvůj...

Vyjádřit své názory, lze v klidu a slušně- pokud nesouhlasíš s Markusovým názorem, oponuj jeho výroku, ale nenapadej Markuse- inteligentní člověk oponuje argumenty, ne napadáním, či urážkami člověka, který daný výrok pronesl.

2 Klenotka:

A ano, dokud bude ve spoilerech její jméno, tak budu mít pořád poznámky a budu kousat.

:D tak to doporučuju dojít si na veterinu nechat píchnout injekci proti vzteklině a všechny ostatní nezbytný vakcíny, aby tě, až někoho pokoušeš, nemuseli utratit :wink: :lol: :biglol:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 21.5.2007 15:06:14
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jen pár poznámek, které si neodpustim. Doufám jen, že je nikdo nebude brát nikterak špatně, protože tak míněny nejsou.

Klenotko, to, že SGA přichází zkrátka proto, že se museli soustředit na SG-1...přiznejme si to. Scénáristi dělají stále ty stejné chyby, věci se opakují, popř. jsou podobné. SG-1 jela dost dlouho na to, abychom viděli, že některé věci se prostě nezmění. A nejinak by tomu bylo s SGA. Vývoj postav v SG je neslavný, to víme. Ať je to SG-1 nebo SGA.
A pokud by se měli se Sam nenávidět celou sérii...to by bylo kapku přehnané, ne? Jistě, chvíli (pár epizod, ale ne až do půlky - nebo rozhodně ne u všech postav, u některé třeba ano). Pokud tam bude panovat nesnášenlivost, pak to nebude dobré ani pro ně, ani pro nás. Já se chci pohledem na SG potěšit, ne koukat na to, jak se nenávidí, neustále se hádají a uráží. To mi lákavé nepřipadá.
Ano, je pravda, že kdyby mi tam šoupli Mitchella, tak taky řvu a nadávám a pak doufám, že ho tam dají "jinak" (ale nedají, furt by to byl ten samej vů...ehm...osoba). Vem to takhle, Klenotko. Mě narvali Mitchella do SG-1. Stal se z něho velitel teamu, vetře se i tam, kde nemá co dělat, neustále musim poslouchat jeho kecy, je v každém dílu a ve velkém množství. Sam bude ve 14 epizodách. Bude sice vedoucí expedice, ale nejspíš jí tam moc neuvidíme. Pokus se v tom vidět to menší zlo ;-).

Příspěvek 21.5.2007 16:00:30
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak zase abych byl úplně upřímný, mě by zase v SGA vcelku vadila Vala. Pokud by scénáristé alespoň trochu nezkrotili její temperament, protože někdy mi leze opravdu na nervy. Ale musím říct, že já nemám žádnou postavu, která by mi vyloženě vadila a nesnášel bych jí. Úplně dole na mém žebříčku popularity postav z SG je Teyla a hned v závěsu Vala. Ale ani o jedné z nich se nedá říct, že bych je nesnášel. K Teyle mám spíše neutrální vztah, protože tam stejně většinou není a k Vale jsem se už vyjádřil. Na můj vkus moc temperamentní a moc veliký kašpárek, ale musím říct, že Claudie je skvělá herečka a to se počítá...

No a ještě jednou se omlouvám Klenotce, nebo komukoliv jinému, kterého se můj první příspěvek mohl dotknout. Příště si budu dávat víc pozor na to, jak to formuluji a budu používat víc smajlíků... :wink: :) Ale určitě to ode mně nebyl záměr a ani ve snu mě nenapadlo, že to vyzní negativně...

Příspěvek 21.5.2007 20:11:10
pepana Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě se cross-over epizody líbí, je to zajímavé, na Carterovou jsem taky zvědavý, a na celou SGA S04 se už taky moc těším. Tak.

Příspěvek 21.5.2007 20:28:25
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Markus:Valy by bylo pro SGA škoda.

Zpět na SGA-PROJECT.COM