Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 1.5.2007 - Atlantis bojuje o přežití

1.5.2007 - Atlantis bojuje o přežití

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.5.2007 14:32:32
stranger Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Proč nejsem překvapenej lidi který to chtěly vidět tak to stáhly. Neni jinej důvod se na to dívat znova v televizi.Tohle se Sci-Fi moc nepovedlo

Příspěvek 01.5.2007 15:01:47
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

ten rap je od rodneyho fakt hustej

Příspěvek 01.5.2007 15:01:52
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

To je ďábel ten Hewlett :rflmao: super video :loltransparent:

To stranger: Důvod by byl ten, aby se natočily i další díly. Ale strategie Sci-fi je prostě nelogická a nechápe ji nikdo.

Jinak konečně máme téma, kde ty ratingy můžeme pomlouvat :D :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 01.5.2007 15:09:01
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Video je pěkný a ty ratingy jsou jasne dole, jestli chtej mit vysokou sledovanost tak to maj vysilat prvni a ne az treti po kanadanech a velkej britanii, kdyby tu druhou pulku pustili zahy nebo proste prvni, ale to ne, tak at si pak nestezujou!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 01.5.2007 15:19:20

Odpovědět s citací

Mno nenakopali by jste ty amiky doprdele? Až SGA skončí k vůli malé sledovanosti tak budou protestovat jak debilci a budou si za to moct sami...

Jinak ten Davidův rap je hustý... je to prostě blázen... :lol:

Příspěvek 01.5.2007 15:21:28
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

To si piš že to na sledovanost dojede. Prostě Američani jsou ********
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 01.5.2007 15:24:17
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pane Bože. Co všichni vidí na tom rapu :roll: je přece tolik krásnějších hudebních stylů. :(

Jinak napadlo mě, jestli za malou sledovanost není zodpovědné to, že všichni si to už stáhli v době, kdy jsme si to stahovali i my :fish:
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 01.5.2007 15:26:14
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Řekl bych, že s tím, že Sci-Fi to vysílá až 3. tak si za to může sama. Zřejmě šlo o systém "kdo dá víc", pak to tak nemá dopadat. Klidně by mohli mít 2,0

Příspěvek 01.5.2007 15:28:47
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

WiX píše:
Pane Bože. Co všichni vidí na tom rapu :roll: je přece tolik krásnějších hudebních stylů. :(

Jo třeba Opera vid? :roll: :lol: Už vidím jak rodney "zpívá" Operu :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 01.5.2007 15:32:00
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

WiX píše:

a co poslouchas ty disco co

Příspěvek 01.5.2007 15:36:43

Odpovědět s citací

WiX píše:
Mno já osobně rap moc nemusím nemám ho rád, ale mě se líbí to video jak to prostě natočil a ty jeho pohyby přitom... :lol:

Příspěvek 01.5.2007 15:37:57
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

cvigy:arrow: Gothic Metal :fish:
Víceméně cokoliv ale ne rap a hop-hip :D

A btw. jsme :offtopic:
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 01.5.2007 15:41:08
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

WiX: Tady někdo nepochopil podstatu vtipu :wink: David měl chvíli čas (pět hodin) mezi natáčením a tak prostě natočil tohle. Myslím, že je to hlavně vtipné. Taky nejsem zastánkyní rapu, ale tohle je kouzelné v tom, že David to neumí, ale je prostě zatraceně vtipný :wink:

K té sledovanosti-zase tak tragicky bych to navzdory názvu novinky neviděla (vymýšlel ho Hemi :D ). Joe Mallozzi to naopak vidí celkem pozitivně, protože zrovna dneska psal, že spousta lidí si to nahrává a nekouká, navíc to běží dost pozdě. Ale když takový seriál má větší sledovanost než novinka Painkiller Jane s 1.0, tak to je úspěch. Navíc Joe říkal, že Atlantis byla na kabelových televizích druhým nejsledovanějším poředem. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.5.2007 15:44:44
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Zrovna když se mi spoilery 4. řady začínaly líbit.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 01.5.2007 15:50:39
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nj, jak již zde bylo několikrát řečeno- když je šéf Sci-fi chanell blbej a nechápe, že když bude vysílat seriál půl roku po ostatních, nebude mít tak velkou sledovanost, tak to je pak těžký... to se ani nedivim, že skončila SG-1, jestli tohle individuum rozhodovalo jestli se natočí další řada... :?

člověk občas žasne, co všechno může dělat šéfa :roll:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 01.5.2007 15:54:02
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

David je blázen :lol:. Ale vtipný to je :lol:. Osobně teda rap ráda nemám, tady jde spíš o to, kdo/jak/proč to dělá ;-).

Ale nejhorší je to, že jsem se tímto vzdala veškerých nadějí na starou uniformu. Mě se prostě tahle NELÍBÍ (není tak strašná, ale ne sem!!!). Uniforma byla jedním ze symbolů Atlantis. A teď nám už zase něco berou...normálně bych je něčim přetáhla :evil: . Za chvíli nebude na Atlantis hlavní věž a centrum bude na jednom z těch plováků :roll: .
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 01.5.2007 16:06:31
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mě to by nevadilo, kdyby to dobře vysvětlili, tak by klidně mohli opustit i město.
Obrázek

Příspěvek 01.5.2007 16:19:36
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Raynor: Teď vím, že jsem měla do svého předchozího příspěvku připsat to, co mi přišlo na mysl - konec by zněl nějak tak ", což by nejspíš přivítal Raynor" ;-) :lol:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

RAP

Příspěvek 01.5.2007 16:32:50
spider74656 Airman
Airman

Odpovědět s citací

ten rap je dobrej..........

Příspěvek 01.5.2007 17:00:51
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
Raynor: Teď vím, že jsem měla do svého předchozího příspěvku připsat to, co mi přišlo na mysl - konec by zněl nějak tak ", což by nejspíš přivítal Raynor" ;-) :lol:

;-) No jo. Třeba ale kdyby natáhli děj Returnu na více dílů, tak by se to přestěhování doslova nabízelo.
Obrázek

Příspěvek 01.5.2007 17:18:24
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka :arrow: Právě že mně už po té, co někoho obsadili do rola atlantisu na základě rapové nahrávky nepřijde vtipné nic :fish: .

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 01.5.2007 17:51:47
Anubis.22 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

hele, řeknu ta na rovinu.
Nesnáším Rap a HipHop, a ti herci a zpěváci co se s ním pletou u mně rapidně klesaj na hodnocení. Tohle není hudba, to je hnus.

Jinak k novince, je pravda že strategie sci-fi chanelu je přinejmenším pochybná. Čekaj obrovskou sledovanost když to už všechny ostatní televize vysílali.
To je prostě nepochopitelný. Já myslím že ta 5 série nebude. (a je mi to líto, docela se mi začínali líbit novinky ze čtvrté)

Příspěvek 01.5.2007 17:54:11
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

myslim, že SGA by potřebovala jiný změny, než to, že každou sezónu změněj uniformy.Já osobně vkládám do čtvrtý série určitý naděje a furt si řikam, že horší to bejt nemůže

jinak ten klip mi taky nepřijde nějak extra vtipnej
Naposledy upravil g.o.d dne 01.5.2007 17:55:21, celkově upraveno 1

Příspěvek 01.5.2007 17:54:50
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ta uniforma, mno mě to ani jako uniforma nepřijde, spíš jako tričko s dlouhým rukávem a nášivkami. Ale tak třeba je to jenom nějaký další doplněk stávající výbavy, osobně nechápu, proč by měli každý rok měnit uniformy. :?
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM