jak říká saix já sem na hraní asi fakt lama jinak ještě jsem zapomněl jednu věc - dávejte si pozor na štíty, celkový zbytek energie se nakonci vykrátí 20 a připočte ke skóre
Jinak ale je tam bug, když nechám v oknech puštěný dvě hry, tak se mi neukončujou. Takže jsem hrál donekonečna než spadly štíty, ale zase jsem nastřílel 5000 bodů...
proboha a proč tak složitě, když stačí ten horší výsledek přepsat jiným lepším pokusem (horší se už nezapíše) lepší ale ano (samozřejmě musíš používat vždy svůj nick)
Ehm ehm, 5600 bodov trošku som sa nudil no.Som nepremožiteľný muhaha Chcem podotknúť, že nepodvádzam!!!Len viem ako na to.Videl som že mi Jockey šliape na krk,tak to ma prinútilo. Wuaaa teraz ma prekonajte!
tak sem to zkusil a na prvni pokus sem zatim 10. no jde to ovsem s tema stitama sem se to docet az ted, nekdy sem nestrilel a bral to stitama kdyz to bere tak malo nj tak priste je budu uz vic strilet
Jack: "jaký máš z Alara dojem?" Teal'c: "že před námi něco tají" Jack: "co asi?" Teal'c: "to nevím, vždyť to tají"