Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM Diskuze ke článku o stahování Stargate Atlantis

Diskuze ke článku o stahování Stargate Atlantis

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Zdá se vám tento článek užitečný?

ano
47
89%
ne
6
11%

Celkem hlasů : 53

Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

viz. sekce download/epizody
upozornění: hlasovat mohou jen registrovaní

Příspěvek 10.8.2005 17:15:54
Petr Ivanovič

Odpovědět s citací

je to zadarmo ??????

Příspěvek 11.8.2005 05:41:19
Marlboro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Můj hlas byl "Ano", ale přesto bych ještě něco dodal. Osobně torrenty nepoužívám, ale jsem celkem aktivní na síti DC++ a v článku bych celkem rád uvítal tzv. magnetlinky (nebo TTH) k jednotlivým dílům a titulkům (samozřejmě jen z nových serií). Problém je totiž v tom, že každý uživatel to má pojmenované po svém a ve vyhledávači se to pak těžko zadává. Uvedu příklad: hledal jsem nové díly SG-1 s.9 a Atlantis s.2 - zkusil jsem zadat pojem S09E01 - našlo to asi 3 usery, ale po vyhledání alternativních zdrojů to našlo až 65 lidí, právě podle kodu TTH, ale názvy u jednotlivých userů se dost lišily.
Dík moc a jinak skvělé stránky, dost mě překvapily - v dobrém slova smyslu.

Příspěvek 11.8.2005 18:10:41
Hrobat ...dave

Odpovědět s citací

hele lidičky stahuje se tu za darmo ??????

Příspěvek 11.8.2005 18:42:52
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Hrobat ...dave píše:

tusim ze tazatel je porad jeden a tentyz coz se me vubec nelibi... takze supem registrovat at tady nepusobis pod nekolika identitami... no a jestli si o to prve byl ty, tak se divim, ze ti to vydrzelo a nezjistil jsi si to sam uz driv... kdyby sis jenom trochu procet stranky o p2p sitich, na ktere odkazuji, tak by ti muselo byt jasne ze je to zadarmo... kdyz teda nepocitam potrebne kvalitni pripojeni k internetu...
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 11.8.2005 19:13:05
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hrobat ...dave píše:

No, úplně zadarmo to není. Jak píše Saix, musíš si platit nějaké slušné připojení a pak, v sítích P2P musíš i něco sdílet - něco za něco :lol:

Příspěvek 11.8.2005 19:50:42
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Marlboro píše:
Hrobat ...dave píše:

No, úplně zadarmo to není. Jak píše Saix, musíš si platit nějaké slušné připojení a pak, v sítích P2P musíš i něco sdílet - něco za něco :lol:

ale to slusne pripojeni jsem zminil :twisted:
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 12.8.2005 07:08:46
Tcomen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nikdy neni nic zadarmo :lol:

Jenom ohledně těch magnet linků na mininově jsou. ale nevim jestli Marlboro myslel tohle

magnet:?xt=urn:btih:7M6KLSUE7FY5YHQKFTZLBZWFVNS4JREX

Tak to tam je. A když už se o tom tady zminuju byl by nějaký dobrodinec a podal info co to je :?:

Příspěvek 12.8.2005 07:29:15
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tcomen píše:
Nikdy neni nic zadarmo :lol:

Jenom ohledně těch magnet linků na mininově jsou. ale nevim jestli Marlboro myslel tohle

magnet:?xt=urn:btih:7M6KLSUE7FY5YHQKFTZLBZWFVNS4JREX

Tak to tam je. A když už se o tom tady zminuju byl by nějaký dobrodinec a podal info co to je :?:

Dík za reakci - je to přesně ono, co jsem měl na mysli, bohužel jsem tu mininovu nestudoval (budu muset :lol: )

Jinak k tomu, co to je - magnet link se skládá z TTH kodu, který je jedinečný pro daný soubor, tzn. že ať ho má každý user nazvaný jakkoliv, jeho TTH je stejné, ať se jmenuje SG1 nebo Stargate. TTH kod se generuje z velikosti souboru a dalších, pro mne neznámých, věcí. No a pro vyhledávání daného souboru v síti DC je snadnější hledat podle magnet linku (TTH) než podle názvu, protože nemůžu tušit, jak si ho useři pojmenují (TTH mají všichni stejné).
Doufám, že jsi to pochopil, kdyby ne, klidně dej vědět, zkusím to i jinak :wink:

Příspěvek 12.8.2005 07:41:21
Hrobar...dave

Odpovědět s citací

ale já myslím ty 300mb ty ve špatný kvalitě

Příspěvek 12.8.2005 07:45:18
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hrobar...dave píše:
ale já myslím ty 300mb ty ve špatný kvalitě

Nevím, co teď myslíš. Ty 30MB špatné kvality můžeš stáhnout přímo z internetu z adres, které jsou na těchto stránkách zveřejněné. Pokud chceš ty "kvalitnější" 350MB filmy, to se budeš muset obrátit na P2P sítě (torrent nebo DC++) a tam vyhledat lidičky, kteří to mají.

Příspěvek 12.8.2005 07:51:59
Airman
Airman

Odpovědět s citací

2marlboro: Já ti děkuji za odpověď neboj pochopil jsem. Ohledně těch magnet linků na mininově jsou vžtdycky u torrentu.

Příspěvek 12.8.2005 08:09:15
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tcomen:
právě jsem koukal na tu mininovu, a ten magnetlink je asi jen pro torrenty, na DC++ jsou trochu delší (na ukázku :
magnet:?xt=urn:tree:tiger:LJ6XPLZ357O5PD6DO3RPBFNISHUCN
HLKEDDX7PI&xl=735961088&dn=nothing.to.lose.cz-kinobox.avi(www.dc.sosej.cz)

Až se dostanu domů, zkusím ty magnetlinky z torrentu, zda fungují i na DC++ a dám pak vědět i pro ostatní DCkaře.

Příspěvek 12.8.2005 08:19:16
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Aha tak to jsem nevěděl

Příspěvek 12.8.2005 09:37:21
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Marlboro píše:
Tcomen:
právě jsem koukal na tu mininovu, a ten magnetlink je asi jen pro torrenty, na DC++ jsou trochu delší (na ukázku :
magnet:?xt=urn:tree:tiger:LJ6XPLZ357O5PD6DO3RPBFNISHUCN
HLKEDDX7PI&xl=735961088&dn=nothing.to.lose.cz-kinobox.avi(www.dc.sosej.cz)

Až se dostanu domů, zkusím ty magnetlinky z torrentu, zda fungují i na DC++ a dám pak vědět i pro ostatní DCkaře.

tak co jsem koukal ty magnet linky jsou na azures a to je, pokud vim, bittorrent klient (viz. http://schnio.iglu.cz/index.php?page=bt_cl&lng=cs)...
takze asi jedinym resenim na vas problem by bylo vyhledani souboru na DC a pak zverejnit TTH na webu ale na to mi moc casu nezbyva a stejne by byl nekdo urcite rychlejsi nez ja takze si kvuli vzajemne pomoci muzete zverejnovat tady na foru, ne?! :wink:

ale abych rek pravdu uz je to trochu zlenivelost, dyt to neda moc prace najit ten spravnej soubor... v podstate existujou jen cca 3 mozne verze pojmenovani (0x00, 000, E00S00)... :)

Příspěvek 12.8.2005 09:50:33
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Saix píše:

ale abych rek pravdu uz je to trochu zlenivelost, dyt to neda moc prace najit ten spravnej soubor... v podstate existujou jen cca 3 mozne verze pojmenovani (0x00, 000, E00S00)... :)

:lol: to by ses divil, kolik jiných názvů jsem našel ...

... ale protože "hltám" každý nový díl a jsem zběhlý jen v DC, není problém, když to nebude vadit, ty magnetlinky zveřejňovat ve fóru, jakmile na ně narazím.

Příspěvek 12.8.2005 13:19:18
FoX Airman
Airman

Odpovědět s citací

Chtel jsem se jenom zeptat jestli nekdo nevite o nejakech odkazech na stazeni SG-sg1 (30mb ,mam slabej net ) ,dík

Příspěvek 08.9.2005 22:46:49
YoSarin

Odpovědět s citací

Jeste je sedna moznost stahovani - pokud vim neprilis rozsirena...
Mluvim o BearShare... Podle mych dosavadnich (cca tydenich) zkusenosti s nim je vcelku spolehlivy a pracuje nejspis na velice podobnem principu jako Torrenty, ale bez nutnosti stahovani torrent souboru...

Proste si najdete film | hudbu | whatever a pak uz jen stahujete... Celkem mne prekvapilo, ze jsem s jeho pomoci bez problemu stahnul veci jako treba Morcata na uteku... takze pravdepodobne tam najdete i dalsi ceske veci ;)
Co se tyce sdileni, tak nemusite sdilet nic, ale muzete si nastavit sdileni na libovolne slozky | podslozky apod. Navic, podobne jako u torrentu, se "aktivne" podilite na "hromadnem sdileni" prave stahovanych dat... :-P no fuj to byla ale veta... :)

Mno a to bude asi tak vsechno... :)

Pokud jsem nekde neco popletl, nebo mystifikuju, tak me opravte, pracuju s tim programem opravdu sotva tyden... (Ale i tak jsem navysost spokojeny ;) )

A abych nezapomnel - tady mate ma doporuceni co se tyka klientu:
pro DC doporucuju (navzdory adminovi) StrongDC a to kvuli detailnejsim moznostem nastaveni a par zbytecnym vychytavkam jako je barveni textu v chatu a moznost vkladani aktualne winampem prehravane pisnicky do chatu.
pro torrenty pouzivam BitLord a abych rekl pravdu, tak ani nevim proc... :)
A jeste k tomu stahovani z webu (mineno http, ftp apod) - zkuste www.phazeddl.com ;)

Příspěvek 09.9.2005 10:28:05
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

to YoSarin: co se tyka DC klienta.. skutecne uz posledni dobou uvazuji o vyzkouseni StrongDC, protoze pokud vim tak ma jednu obrovskou vyhodu: sosat z vie zdroju najednou... coz je ovsem vykoupeno faktem, ze na nekterych hubech za tohoto klienta dostanete ban :( a na bittorrent pouzivam taktez BitLorda, ale ja aspon vim proc :D kdyz jsem pred nejakym tim casem nemel paru oc jde, nahodou jsem nekde narazil na nejaky clanek o tom ze vysla dalsi verze tohoto popularniho klienta a pak kdyz jsem se dival na vyhledavace torrentu tak tam vzdy, nevim proc, inzeruji ke stazeni prave BitLorda, tak jsem si ho proste stah ikdyz asi neni zrovna nejlepsi, ale jsem ponekud liny zkouset jiny... mate nekdo nejake zkusenosti s jinymi klinety na torrenty? me se treba dost casto stava ze i pre malem uploadu a downloadu mi to dost zahlcuje internet ikdyz by mi melo zbyvat jeste tak pul megabitu volneho a kdyz dam stahovat tremi vlakny tak se na net nedostanu vubec... nevite nekdo proc to dela? a jestli je to problem pouze BitLorda nebo torrentu obecne?

Příspěvek 09.9.2005 13:38:34
Airman
Airman

Odpovědět s citací

to Saix: já mám na torrenty Azureus ... taky jsem na něj narazil jako na prvního klienta na torrenty a jsem pohodlný zkoušet něco jiného ... a co se týče StrongDC++ - nejlepší volba a banů se neboj, pokud se připojuješ na nové huby přes "Quick Connect (CTRL+Q)" tak se automaticky zapíná DC emulace, takže by Stronga neměli poznat a pokud máš hub uložený v oblíbených, tak tam je ta možnost (zapnout emulaci DC) taky, pro jednotlivé huby zvlášť...

Příspěvek 14.9.2005 12:15:00
Žut Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

používám torenty přes bitspirit a zatim ok :oops:

Příspěvek 14.9.2005 15:35:51
Sydius Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Saix píše:
Marlboro píše:
Hrobat ...dave píše:

ale to slusne pripojeni jsem zminil :twisted:

Jo a mozna by si mel jeste vedet ze v CR stahovat muzes ale nabizet ne :D Teda pokud nenabizis svoji tvorbu :wink:

dik

Příspěvek 21.9.2005 18:34:44
seraph Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

cus lidi,
jeste par mesicu se nedostanu k rychlemu pripojeni, takze jsem moc vdecny za ty linky na 30mb epizody. diiiiiiiiky.

Příspěvek 11.10.2005 19:31:23
Návštěvník

Odpovědět s citací

Myslim si, že se tak trochu zapomnělo na program pro sdílení souborů - LimeWire ten je taky (IMHO) SUPER - já ho používám už asi tři měsíce a nemám výhrady (používám verzi PRO)

Příspěvek 12.10.2005 19:40:55
simpanc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Anonymous píše:
Myslim si, že se tak trochu zapomnělo na program pro sdílení souborů - LimeWire ten je taky (IMHO) SUPER - já ho používám už asi tři měsíce a nemám výhrady (používám verzi PRO)
A co pře to stahuješ? Já jen MP3 a i to trvá celkem dlouho ... :shock:

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM