Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 28.9.2008 - Atlantis na AXN Sci-fi

28.9.2008 - Atlantis na AXN Sci-fi

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Vlastně je to "Vrejt" a v dabingu to v celkovém vyznění není vůbec špatné. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

nevite jestly uz existuje neco nadabovany treba jen na ukazku nebo tak???
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

General
General

Odpovědět s citací

Existuje :) Akorát jsem neměla teď šanci ve studiu něco natočit, tak se domluvím s Jacobem, jestli bych to jeho málo nemohla dát sem. Počítala jsem, že něco natočí Geser, ale ten nemohl přijít a já neměla kameru :( Ale za dva týdny jdu do studia znovu a to už snad budou mít natočeno většinu 1. série, tak se pokusím to nějak udělat.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Super, hned bych se tam také podívala :D:D A jaký dabing je? Byla volba dobrá? ;-)
Obrázek

General
General

Odpovědět s citací

Myslím, že dabing je výborný. Tedy, až na hlas Batese, který zní jako puberťák. Hruška je výborný, i když je trochu problém, že McKaye a Forda mluví bratři Hruškové, kteří mají hlasy podobné. Ale to snad pak nějak ještě upraví. David Švehlík na Shepparda je výborná volba. Nebyla jsem si jistá, ale slyšet ho přímo je jiná. A herečka, co mluví Teylu, má tisíckrát příjemnější hlas, než originál. :)
A překlad je taky nadprůměrný (aby ne :D), takže nějakých vyložených kiksů (kryty apod.) se bát nemusíme. :)

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Naprosto skvělá zpráva dne! Udělala jsi mi hroznou radost :D:D Už se nemůžu dočkat čím dál tím víc!! Fakt super. Věřím, že se to vyrovná a doufám, že Bates nebude tak strašný :D Ohledně Forda a McKay, snad to nebude takový problém ;-)
Obrázek

StargateKid Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To sem na to zvedavy :) Jinak bude tedy nejaka ukazka?
Obrázek

General
General

Odpovědět s citací

Já ji nemám a Jacob má jenom hlas Elizabeth a Jacka. Takže jestli počkáte, tak sem snad něco dodám později. Nebo jestli stačí ti dva - ale u těch víme, jak znějí, jde tu spíš o ty nové.
Ale má to premiéru 7. listopadu, tak to možná uslyšíte dřív z televize :D

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Už aby bylo 7. listopadu :D Dřív jsem se na dabing nějak extra netěšila, ale teď :D
Obrázek

StargateKid Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Sem zvedavy hlavne na hlas Tomase Juricky...Doufam ze ti co maji axn sci-fi budou nahravat a upovat :)
Obrázek

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

StargateKid: Já bych to nahrávala, ale bohužel mám teď recordér v opravně (technické blbůstky :D), takže doufám, že to stihnou spravit :roll: . Já jsem hlaně zvědavá, jak nadabují Teylu, zvlášť, když Klenotka říkala, že má sympatičtější hlas než originál...
Obrázek

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

StargateKid: Neboj se vždycky se najde nějaká dobrá duše, která se o to postará :)

Jsem moc zvědavá na dabing (zvláště po tom co říkala Klenotka) už aby bylo 7 listopadu
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak podívejte se :D...
Mám doma SGA na dvd, jako asi většina z Vás.
Stejně ovšem bude velmi zajímavé, jak se ho dabingáři ujmou a jak to bude vypadat.
AXN nemám a ani o něm neuvažuji, tak doufám, že se ke mě nějaké ukázky dostanou. :)
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Razor (Anubis) Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

dalibor.durcak píše:
Tak podívejte se :D...
Mám doma SGA na dvd, jako asi většina z Vás.
Stejně ovšem bude velmi zajímavé, jak se ho dabingáři ujmou a jak to bude vypadat.
AXN nemám a ani o něm neuvažuji, tak doufám, že se ke mě nějaké ukázky dostanou. :)

ja axn scifi mam ale nemam dvd rekorder :D
takze budu cekat na neci multiduby :)

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Že by to nikdo nedělal, toho bych se nebál... Když se schylovalo k BSG na Nova Cinema, taky měli všichni plný kalhoty - budeš to nahrávat, bude to někdo nahrávat, kdo to bude nahrávat... a teďka je dabované BSG všude plno :) .
Takže moje jediná starost je, jestli to budou dotyční dělat jako audio vložený do americkýho dvdripu nebo tvripu nebo jestli to budou brát celý i s obrazem z AXN...
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM