Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 21.8.2008 - Atlantis zrušena?

21.8.2008 - Atlantis zrušena?

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Ehm Ehm.

nešlo by to bez spoilerů prosím, nebo aspoň s funkcí spoiler? byl bych rád kdyby lidi četli pravidla a řídily se podle nich

To samozřejmě není myšleno na tebe každý někdy udělá chybu (navíc tohle je mimo sekci spoilery už několikrát (a ví to snad každej) a nemá to cenu už ani hlásit, ale pro příště :wink: )
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No to mi teda radost neudělali... je pravda, že některé díly stály za prd, ale stejně se na každý další díl těším... doufám, že aspoň tedy přijde nový seriál...

btw. nevím proč furt haníte 9. a 10. serii sg1 - mně se Ori serie libila, pomerne zajimavý děj, málo vycpávkových dílů, bylo to good... 8)
Surrender or be destroyed!!

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Dragon: Tak tuhle informaci už ani nepovažuju za spoiler. A nevěřím tomu, žes to doteď nevěděl. Vždyť to byla i novinka na hlavní stránce SGA-Projectu. Podobně jako ta, která nás informovala o Woolseym. A tam také nebyla použita funkce spoiler. To nešlo přehlédnout.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Máš pravdu o výskytu Daniela jsem věděl ale nevěděl jsem v kterém dílu. taky díky někomu (už nevím komu) a ještě vím
Toto je spoiler!!!:
že se objeví Asgard

někdo to totiž napsal do pokecu o rasách v alianci čtyř ras :roll:
ale víc opravdu nevím a snad se ani nedovím.
jo a ještě jsem věděl o replikátorech a Elizabeth... i když jen jejího vědomí...
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nohajc: Mě osobě teda Return přišel ultradementní (nebýt RDA a Picarda, nedalo by se na druhý díl ani dodívat) a jiná atlantisácká dvojepisoda, Lost Boys a The Hive myslím, prostě ten dvoudíl s Fordem, mi taky přišel hrozně slabý. Myslím, že až The First Contact a hlavně BAMSR u mě obnovil víru, že zvládnou konce/prostředky řad.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Dragon: Takže jsem ti zkazil překvapení? Promiň. Ale v tu chvíli jsem si zkrátka neuvědomil, že přítomnost Daniela v 5. řadě vůbec a informace o tom, ve kterém díle se objeví, byly oznámeny zvlášť. Nenapadlo mě proto, že budeš vědět jenom půlku.

Raynor: Nepodporuju tvůj postoj "nebýt O'Neilla...". Mně se to líbilo právě díky němu. Ale není to to jediné. Byl to originální nápad. Antikové se vrací, ale nechtějí sdílet obývák s lidmi. A potom přijdou Replikátoři vyřídit si staré účty a to je šance k návratu. Moc se mi líbila i část v SGC, jumper v místnosti s bránou, atd... Nikde nevidím tu demenci.

Prostředek 2. série to ano, ten mi taky přišel slabší.
Naposledy upravil Nohajc dne 22.8.2008 12:50:41, celkově upraveno 2

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard píše:
Naštěstí se to zrušení neděje v době, kdy by mi to nějak vrcholně moc vadilo. Jo tak před dvěma roky, to bych asi prožívala jinak. SGA pro mě znamenala hodně, ale všechno dobré jednou končí a změna je život.

Cejtim to dost podobně. Když jsem se dozvěděla o konci SG-1, byla to pro mě uplná tragédie a měla jsem z toho skoro hysterickej záchvat, přestože jsem tenkrát nepovažovala SG-1 za ten "starej dobrej seriál" co dřív a stejskalo se mi po starej sériích. Zrušení SG-1 mě prostě hrozně zasáhlo i přes všechny výhrady, co jsem k ní měla.
Kdežto teď, mě zrušení SGA dost mrzí, ale oplakávat jí vážně nebudu. Je mi to líto, ale dokážu na tom najít i klady. Je spousta jinejch seriálů... život jde prostě dál.
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 22.8.2008 12:51:27
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hmm, tak to byl teda šok tahle zprava :cry: sice tady dost lidi nadavalo že tenhle serial poklesava a ze stoji za nic, ale ja proste prožival každou epizodu a byl to proste skvelej serial at si každej řika co chce a mrzi me ze konci, mohly dat aspon 6 serii a tam to nejak ukoncit 8)
Obrázek
Obrázek

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Atlantis bude škoda. i když to neni nejlíp propracovanej seriál tak mi bude chybět. Přirostla mi k srdci a těšil sem se na ni.

Doufam ze SGU bude alespon stejne dobry jako prvni rady a ze tam nedaj prebytecny postavy (napr.: teyla nebo Ronon, ale s nim je alespon sranda a nedelaj z nej veledulezityho)
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Nohajc:
no co stalo se, naštěstí ještě nevím co se tam za jeho přítomnosti bude dít a podobně, takže se toho tolik nestalo...
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nohajc: Ano, on to byl fajn nápad, ale nebyl nikterak originální (byť ano, v SG se nic podobného neobjevilo), ale především to hrozně rychle zametli pod stůl, vůbec nic z Return nevyždímali, kromě toho, že pak asi dvakrát zmínili, že antikocé aktivovali nové udělátka a to je celé. Kdybych Return vynechal, nepoznal bych mezi 3-09 a 3-12 rozdílu.

A pozor, já neřekl, že se na to nedalo kvůli nim dívat. Já napsal, že se na part 2 dalo dívat jen kvůli těm dvěma. Což pravda v seriálu o týmu Atlantisáků...
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Raynor: Já jsem to četl správně. Chtěl jsem jen říct, že oni nebyli jenom ta berlička, ta jediná věc, která stála za to.

A myslím, že jsi zapomněl na jednu klíčovou věc: 3 ZPM od replikátorů. Bez nich by neměli na Atlantisu nic (v 3x08 vybili to jediné, co měli). Navíc, jedno šlo do křesla na Antarktidě a druhé na Odysseu, která se díky němu potom dokázala i zamaskovat. Takže bez těch dílů, by tam bylo dost nesrovnalostí. Je to stejné, jako třeba ZPM, co získali v 8x19x20 Moebius, a které použili na vytočení Atlantis a později ho tam převezl Daedalus.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Aha, no tak já jsem mluvil o ději, ne o tom, že tam Antikové něco zapoměli a co mohli vyřešit v téhle episodě nebo o episodu později tím, že by tři ZPM našli někde v jeskyni. Na to, že Return říkal "tohle jsou skuteční Antikové, na které jsme 10 let čekali a kteří vědí vše o vesmíru" tam prostě nic nebylo a nic z toho nevzešlo. Nevadilo mi, že Antikové byli "zlí", vadilo mi, že prostě jakoby tam nebyli. Kdyby si Atlantis nárokovali Genii a Expedice se stáhla, mělo by to stejný (tj. v ději žádný) vliv. Když už scénáristi vytáhli takovýhle antický kalibr, měli s ním pracovat, ne ho po 80 minutách zase zahodit.
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Raynor: V jeskyni říkáš? Na takový díl bys, vsadím se, nadával ještě víc.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nevím proč, šlo by to vyřešit elegantně ("našli jsme v té magické antické databázi, kterou tu máme a hledáme v ní namísto plánů zbraní jenom informace o kosatkách, pozice sestřelené antické vlajkové lod, pošleme tam jednotlu - jejda, jsou tu genii - jejda, jsou tu i athosani - jejda, je ti u Michael = průměrný nápinavý děj"), což by neměnilo nic na účelnosti zisku tří ZPM. A hlavně by to neměnilo nic na tom, že po deseti letech (ne)ukázat Antiky a nevytěžit z jejich návratu nic dějotvorného, to je prostě podle mě chyba ať se na to dívaš jakkoliv.

Nebo ne ani dějotvorného, tam nebyla jediná scéna, kdyby nám blíže představili tu jejich velitelku, nic magického ohledně Antiků, žádná scéna "OMG, naši kamarádi se povznseli?", prostě jedno velké nic.
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM