Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 5.2.2008 - změny v hereckém obsazené 5. sezóny

5.2.2008 - změny v hereckém obsazené 5. sezóny

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 06.2.2008 18:56:33
Tronmkiheda Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Myslím, že Woosley jako nový velitel Atlantis je fakt dobrý nápad. Ať už to dopadne jakkoliv, určitě bude lepší než Carterová, jejíž účinkování bylo pro mne naprostým zklamáním. Ale to se i dalo očekávat. Dát to vedoucí pozice profláknutou postavu, která je vědeckým pracovníkem a teď má vědeckou práci nechávat Rodneymu a sama rozhodovat, ač nevelela ani SG-1, to je podivné. Postava Carterové se prostě na pozici velitele Atlantis nikdy nehodila. Zajímalo by mne, proč jí scénáristé dali tak málo prostoru. Že by si to také uvědomovali? Jsem rád, že je pryč.
Těžko jsem rozdýchával, když byla z SGA vyhozena představitelka Dr. Wier. To bylo fakt wierd . :). A na 4. řadě seriálu je to hned znát. Předchozí tři řady byly cool, ta čtvrtá již tak dobrá není. Chápu, že v každé řadě musí být pěkných pár "vycpávkových" dílů (tj. dílů, které vám mohou utéct a o nic nepřijdete, protože se v nich neodehrává hlavní příběh), ale ve 4. řadě je jich už trochu moc a jsou naprosto odtržené od Atlantis jako takové (zejména ty odvysílané po novém roce mě nijak zvlášť nenadchly). Myslím, že to byla právě postava Dr. Wier, která svým vystupováním téměř v každém díle a svým rozhodováním i o těchto "vedlejších misích" tyto díly elegantně integrovala do hlavní příběhové linie. Toto mi nyní velmi chybí. Spousta dílů je opravdu naprosto vytržená z kontextu.
Proto doufám, že Woosley dostane více prostoru. To, že se s ním nespíš budou muset ostatní hlavní postavy hádat o každé jednotlivé misi určitě přispěje zajímavosti, zábavnosti a celistvosti seriálu.
Bender@ilovebender.com
Save the cheerleader, save the world!
My ass does not deserve to have it´s own website.
No matter what I try to do, you're gonna die, Charlie.
You are very clever - I will even give you brilliant; but there is brilliant, and then there's me.
One touch and I can see things. Things that happened, things that will happen. You should see, what I see.

Příspěvek 06.2.2008 20:41:38
jackobnowy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Woolsey je fajn hlavne aby ho poslouchali a on nedaval pitomi rozkazy a ridil atlantis sam protoze kdyby to byl jenom figurka NID tak by to bylo spatny
"Master Rahl guide us. Master Rahl teach us. Master Rahl protect us. In your light we thrive. In your mercy we are sheltered. In your wisdom we are humbled. We live only to serve. Our lives are yours."

Příspěvek 07.2.2008 06:16:43
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Těšim , se musím říct že se fakt těším, pro těĎ v tom vdím docela dobrý tah, třeba nám ukážou Woosleyho v lepším světle, ale těším se že dojde aspoň k nějakému konfliktu, k Sam sem se stavila naeutrálně, takže prostě je nutný aby tam byla, ale tady by z toho mohla bejt aspoň hhádka mzi ním a Rononem atd. :lol:

Příspěvek 07.2.2008 07:39:35
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Woolsey jako velitel Atlantis... :| Podle mě ta nejhorší možnost ze všech. Ani se nebudu snažit argumentovat proč...
To snad už ani nebude Stargate. :roll: Kdybych to dokázala, řeknu, že se na to přestanu dívat (což se ale samozřejmě nestane :wink: ).

Vážně nechápu, jak nad ním můžete jásat :dontknow:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

heh

Příspěvek 07.2.2008 10:17:14
rewkon Airman
Airman

Odpovědět s citací

woolsey sakra už se těšm na deniala

Příspěvek 07.2.2008 11:12:53
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mohla by to být nakonec změna k lepšímu. Mě hlavně přišlo pěkně blbý, že tam cpou tu Carterovou (jenom kvůli nějaký smlouvě). Na druhou stranu mě překvapilo, že skoro nerejpala do McKeye, což je podle mě dobře. A teď ji vystřídá Woolsey? :shock: Docela šok, ale mohlo to být horší.

Potěšil mě návrat Becketta a taky Daniel. :D Když byl celou dobu na ten Atlantis tak nažhavenej, tak by se tam taky moh objevit, když už konečně porazili ty Orie.

Hlavní je, že nam SGA pokračuje... snad se někdy dočkáme třeba i XI. série.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 07.2.2008 23:40:09
Jara Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zajímá mě jestli Webmaster už má připravenou fotku Woolsyho do logo místo Sam.

Příspěvek 08.2.2008 01:08:13
martix0001 Airman
Airman

Odpovědět s citací

2 Jara: Tak vzhledem k tomu, že bude až v 5. serii, která se ještě ani nenatáčí, tak je na to ještě dost času...

Příspěvek 08.2.2008 15:06:43
Charlemagne Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nevím proč, ale mám takovej neodbytnej pocit, že se na tom fleku dlouho neohřeje :lol: Na druhou stranu mě nenapadá nikdo lepší z dosavadních postav, které by se na to místo hodily...leda že by RDA :P

Příspěvek 08.2.2008 19:38:17
Spec.Fugaz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych se toho tolik nebál ,když Woolsey dělal na Atlantis jakousi inventuru tak na Weirovou nekecl že tam udělala chybu....už si ani nepamatuju co to přesně bylo myslím že něco jak spolupracovali s Michaelem.
O'Neill:Tak co si myslíš o Ashrakovi Teal'cu?
Teal'c :Myslím že nám něco tají.
O'Neill:A co?
Teal'c :To nevím vždyť to tají.

Příspěvek 08.2.2008 20:10:43
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

BRUTALITA!!! Na Woolseyho se tesim, je to borec! a je to dobrej strategickej bod :D (viz.: SGA_315) a Na návrat Carsona taky. Bude to hustota! :D

Příspěvek 09.2.2008 16:20:50
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Abych pravdu řekla, docela mě mrzí, že Torri účast na projektu odmítla. Ale nedivím se jí...
Každopádně, těším se, že se zde objeví Daniel, ale snad to neskončí Stěhování SG-1 na Atlantis. To by bylo moc... Sam fakt stačila... :?
Carson... no super, ale ještě, že se nevrátí na stálo! Byl super, ale teď je tam Jennifer a bylo by to stejné, jako by se vrátila Liz. Takže jako epizodní role ano, na stálo ne... Svůj názor na Woolseyho jsem již vyjádřila. :roll: :ban: :shooting:
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 09.2.2008 16:31:50
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jsem zvedav, jestli tam Daniel zase zemre/narodi se...
V SG-1 zemrel myslim....šestkrát? :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 09.2.2008 16:37:40
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

"Stargate: Atlantis - starring Amanda Tapping, Christopher Judge and Michael Shanks....guest stars, David Hewlett and Joe Flanigan" :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.2.2008 16:41:01
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

A kde je Browder?! :lol:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM