Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 29.6.2007 - Festival fantazie

29.6.2007 - Festival fantazie

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 09.7.2007 22:50:34
Kudy Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ahoj,
ja som sa vrátil až dnes, lebo som ešte musel povybavovať pár vecí ... ale najradšej by som sadol na vlak a išiel späť :D ... na FF som bol po prvý krát a bolo tam úplne neskutočne ... vďaka bohu, že som išiel na celý. Asi by som neprežil keby som musel v polke odísť.
Veľa som síce tých 10 dní nepospal, aby som stihol čo najviac. Od prednášok, cez filmy, seriály, stolové hry a súťaže (vyhral som v sobotu večer strelené kachny :D ) a nakoniec aj pekné tričko FF.
Chcem poďakovať za všetky SG prednášky a za celkový program, čo sa týka SG. Bol skvelý, občas síce nepočúvala technika, ale po chvíli zas nabehla :D
Och a aby som nezabudol - DDR :D . Skákal som na tom asi 5 hodín v kuse, je to úžasné, ale asi to nemá veľký súvis s SG.
Ale jednoznačne najlepšie boli posledné dni, keď prišiel David ... na to tak skoro nezabudnem, už len na jeho nástup. Bol fakt skvelý a práve za radom, v ktorom som sedel ja prešiel pomedzi publikom tak sme si podali ruku :) . Zábavy s ním bolo počas tých dvoch hodín fakt neúrekom. Vždy sa usmieval, bol veľmi milý - aj na fotení sa so mnou tak milo zvítal (tuším som mal 60) ... čakal som, že toho bude mať plné zuby, ale
bol skvelý, aj keď som mu hláskoval meno na podpis :)
Bolo fajn, že prišiel, nie ako jeden poľský spisovateľ, na ktorého chcel ísť kamarát, ale neprišiel ani na jednu prednášku.
Inak, tá cena sa mohla zdať vysoká, ale myslím si, že opodstatnená, hlavne kvôli tomu, aby sa fotiť išiel len ten, komu na tom skutočne záleží, nie kde kto.

Začína mi chýbať vzduch nasýtený FF, SG, SW a ostatnými ... bolo nádherne ...
Naposledy upravil Kudy dne 12.7.2007 08:14:23, celkově upraveno 1

Příspěvek 11.7.2007 14:08:30
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ahojte,
na FF som bol 6 dní (nabudúce sa snáď podarí viac).
Podľa mňa to bola úplne namakaná akcia, David bol super. Chcel som poznať pár ľudí z tohto fóra, ale nejak to za tých 6 dní nešlo, pretože som spoznával guidistov a spol.

- čím sa dostávam k tomu, že ešte raz díky Quinixovi za tričko sga-projectu.

Čítal som to kritiku na Tar-arine prednášky, ja som ich hodnotil dosť dobre, pretože mňa to zaujalo, najviac asi Antické písmo, potom runy v sg1 a až ako tretie Atlantis - stargate a mýtus. Ale bolo to akože fajn, toť môj názor.
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 11.7.2007 22:33:35
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Zdravím všecky
Taky jsem byla na Festivalu,bohužel jen na čtyři poslední dny,ale byla to paráda!Jsem v tomhle tak trochu nováček a byla jsem na tomhle festivalu poprvé.Moc se mi to líbilo,přednášky byly naprosto super a myslím,že kdybych měla mluvit o Davidovi,tak tu jen budu opakovat,co se tu už psalo,takže zkráceně - hodně příjemně mě překvapil svou vytrvalostí při focení (měla jsem číslo 54) a hlavně svou povahou..nemyslete si,že jsem čekala něco hrozného,ale prostě jsem byla příjemně překvapena. :wink: Z první besedy mám 6 minutové video zde -
http://www.youtube.com/watch?v=pb9zCa4jpLs

a z druhé besedy mám 70 fotek,když nepočítám ty pokažený.Tak snad se mi to povede nějak dát do kupy a nabídnu to tu ke stáhnutí i s videem v původní kvalitě :wink: Díky všem,kteří se tam toho účastnili,byla tam super atmosféra

Příspěvek 12.7.2007 19:49:16
Zuzua Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahojda! Tak tady je pár mých fotek fotek Davida Nykla z druhé besedy na stažení. Moc jich není, byla jsem tak ohromená, že jsem úplně zapomněla fotit. Fakt na to do smrti nezapomenu :D

http://www.filefactory.com/file/6c32c9/

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM