No, pravda je, že když jsem tohle četl na Solution Blogu, tak mě z toho do smíchu nebylo a není ani teď. Do teď se JM tvářil klidně s tím, že to je vzhledem k okolnostem očekávatelná sledovanost, ale najednou prosí, ať se lidi dívají, nebo nebude pátá řada. Mám pocit, že mezi těmito dvěma body byla návštěva u manažerů Sci-fi Channelu, kteří mu vysvětlili, že to sice je vzhledem k okolnostem očekávatelná sledovanost, ale taky katastrofální a že jestli se to nezlepší, tak může SGA udělat pá pá... Jak nebýt sprostý a napsat co si myslím o Sci-fi Channelu. Hmmm. Pane bože!!! Podívali se do svého programu jak si vedou ostatní sci-fi seriály? A podívali se, že SGA je jeden z nejsledovanějších pořadů na kabelových stanicích v daném čase?! Sakra kdy už začnou myslet hlavou a ne ******! Ať mi ukážou kromě BSG, která končí příští rok a SG nějakého fakt velkého tahouna jejich kanálu... Je k pláči, jak se k bráně chovají. Nejdřív odstřelí SG-1 aniž by nechali dovyprávět příběh, na který jsou prostě dva roky málo a teď si podají SGA. A co SG Univers? Bůh ví jestli to vůbec někdy odvysílají. Ale SGU je mi někde, hlavní je SGA. Teda jestli to dopadne jako Enterprise, to jest, že když se to končeně opravdu parádně rozjede, tak to ukončí, tak si snad hodím špagát.

No dneska se mi nebude usínat lehce.

Doufám, že Mallozzi jenom straší a zase tak urgentní ta prosba není.