Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 14.3.2009 – Tak jak je to vlastně s tím SGA filmem?

14.3.2009 – Tak jak je to vlastně s tím SGA filmem?

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Atari326 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

mno tehdá sem byl ještě cucák, ale co sem slyšel tak tehdá chtšli ukončit SG1 taky tak a nakonec má 10 sérií
Obrázek
http://www.stargate-worlds.cz Stránky věnované Stargate Worlds, MMORPG hře s tematikou Stargate.

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pěkný článek... Syndrom prostředního dítěte... to je dosti přesně vystižené..

Já nevím, podle mě si zaslouží víc film SGA než už ukončená SG1 tam už jsou ukončení, oriové, goauldi i replici. V SGA nejsou pořádně dořešení ani asuřani, natož wraithove natož asgardi :roll:

Jenom aby to neoddalovali dál a dál a dál, až se na to zapomene...

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Naprosto nesouhlasím, už jen kvůli tomu že v SG1 není o čem točit znamená že autoři budou muset rozjet nový příběh, možná takový který nám naznačí určitou návaznost SG1 k SGU a to že je v SGA hodně nedořešeného je pravda... ale jak si to představuješ řešit dyž máme Atlantis na Zemi? :lol:
Obrázek
http://www.stargate-worlds.cz Stránky věnované Stargate Worlds, MMORPG hře s tematikou Stargate.

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jestli jsi to tu pročítal, tak víš, že film má být o tom, jak bezprostředně následují události po přistání Atlantis na Zemi. Měl to být původně úvodní dvoudíl 6. série.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

A jaký si o tom předstsvuješ příběh?:D zatím v každym filmu zachraňovali svět co čekáš že budou dělat tady? Budou papírovat, opravovat Atlantis, nebo dělat mezinárodní konference s Rusy? :lol:
Obrázek

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jaký já si představuju? Já si nepředstavuju nic, protože je mi to celkem jedno :smile: Jen jsem tě odkázala na to, co o tom sám říkal Mallozzi a spol. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

jo ty si ta aháá :sorry: to bych se měl trošku krotit s tim prosazování názorů :cyclopsani: mno stejnak myslim že by nebylo o čem točit.. podle mně by to mohlo bejt bud o dalším prozkoumávání atlantidy (něco se najde) a nebo prostě budou muset odjet (odletět) pryč :) pač kdyby šlo o záchranu světa(zase) spolupracovali by i Atlantis i SGC a už by to rázem nebyl SGA film či SG1 film ale společný... :write: ae nic inýho mě nenapadá :)
Obrázek

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Scenáristov ale určite niečo napadnúť muselo, keď chcú robiť film (ak ho nebudú dokola odkladať).... Myslím že s Atlantis na Zemi toho veľa nezrobia. Predsa len Atlantis na Zemi je trošku neprirodzený fakt, a už by to ani zďaleka nebolo také ako v Pegase. Vráti sa.... musí.... :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Peopa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

NO hele kdyz uz je Atlantis na zemi tak by tam mohli nasekat tolik lidi ze to projsou uplne vsechno, vsechny vedce z oblasti 51 a prijdou nato jak delat ZPM ale jak to tak chodi udelaj si jenom 4 nebo 5 a pak to cely vyhori/vybouchne/zratuje/nebo to asimilujou borgove ale kazdopadne uz nepujdou delat dalsi. Kdyz budou ZPM tak hezky odletej a dalsi vyvoj by mohl bejt zajimavej :) (replikatori, antici, wraitove kdo vi :D ) ale kazdopadne to bude zajímavý :).
Alea Akta est
Sibi libi terra levis
Morituri te salutant Cesar
Miluju latinu :D

Airman
Airman

Odpovědět s citací

nebo taky asgardi :D
Obrázek

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Peopa píše:
NO hele kdyz uz je Atlantis na zemi tak by tam mohli nasekat tolik lidi ze to projsou uplne vsechno, vsechny vedce z oblasti 51 a prijdou nato jak delat ZPM ale jak to tak chodi udelaj si jenom 4 nebo 5 a pak to cely vyhori/vybouchne/zratuje/nebo to asimilujou borgove ale kazdopadne uz nepujdou delat dalsi. Kdyz budou ZPM tak hezky odletej a dalsi vyvoj by mohl bejt zajimavej :) (replikatori, antici, wraitove kdo vi :D ) ale kazdopadne to bude zajímavý :).

to je konec jako v kobre 11 tam na konci taky vsechno bouuchne XD ..sry za OT
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak keď sa dostali na Zem dostanú sa aj do Pegasu.... toto je dosť naivný pohľad bez všetkého, ale chcem tým povedať to, že keby Atlantis zostala na Zemi nebolo by to ono. Ak by sa dozvedeli ako vyrábať ZPM zase by bola Zem tá dokonalá a to už by ma scenáristi naozaj nahnevali. Aj keď by si to minimálne Rodney zaslúžil, aby to už vedel :) No a na Zemi je v celku nuda - Ori, Repli, aj Hadíci sú vyriadení a keby nejaký ďalší problém na Zemi vyriešila Atlantis, SG1 by mohla ísť rovno do dôchodku.... :scratchanym:
Obrázek

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jestli chce SGA krást SG1 dobrodružství navrhuju pro Atlantidu eutanázii :D
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No hej, tak takto nie!! :D Ani mne by sa to nepáčilo, keby to tak bolo, takže jednoznačne Atlantis do Pegasu... nie kvôli (aj kvôli) SG1 ale hlavne preto že Atlantis do Pegasu jednoducho patrí :wink:
Obrázek

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Přesně. To by byla blbost, kdyby Atlantis zůstala v MW.
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM