Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 6.4.2008 - Odhaleno tajemství Stargate Universe

6.4.2008 - Odhaleno tajemství Stargate Universe

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 06.4.2008 20:00:38
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tar-ara: Když vidím, jak tvůrci systematicky kazí můj oblíbený seriál, tak mi prostě nezbyde, než se tomu smát :)

Přichází nová éra tvorby fan titulků... SGTT bude telepaticky ovlivňovat scénář SGU, aby seděl s už vytvořenými titulky :lol:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 06.4.2008 20:06:22
Michal-SGA Airman
Airman

Odpovědět s citací

ja to myslel jako az bude natocenej jestli budou delat titulky!!! :lol: :D :oops:

Příspěvek 06.4.2008 20:09:08
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Myslím, že to netuší ani oni sami :wink: Ona je otázka, jestli to vůbec někdy natočí a pak, jestli SGTT bude v tý době ještě existovat... je tu prostě hodně kdyby... nech se překvapit :wink:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 06.4.2008 20:13:57
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Až mě SGA něčím velmi pozitivně překvapí a bude překvapovat pozitivně celou řadu, budu mluvit optimisticky o dalších řadách, o dalším spin-offu. Tolik k tomu, že se lidi nevyjadřují optimisticky. Kde nic není, ani smrt nebere.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 06.4.2008 20:14:33
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Quinix: Já vim, mě se taky nelíbí, když mi někdo kazí. Jenže z těch neustálých negativismů jsem docela smutná :?.

Asi nejvíc se děsim toho, že by s tím měl mít něco společného Mallozzi :pale: .
Ale koncept s lodí se mi líbil i před tím (jako s touhle, ne žádný SG ala ST, brány tam prostě být musí (a být by měly)), záleží na tom, jak to pojmou, tohle je hrozně málo.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 06.4.2008 20:31:41
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No, taky se k tomu novýmu seriálu stavím pesimisticky. Nejenom kvůli tomu, že 9 chevron je jenom k cestě na loď, čekal jsem něco víc, ale taky to, že z SG se opravdu stane ST. :(

Nebudu uplně tenhle seriál odsuzovat, alespoň dokud neuvidím nějakej díl :), ale aby byl seriál Stargate o lodi, která brány jenom rozváží... no, nevím, nevím. :dontknow:

Příspěvek 06.4.2008 20:37:50

Odpovědět s citací

Už slyším posádku této lodi : ,,Kupte paníí, to funkční, brána vám udělat hezkou zahrádku,..... ATD, myslím že každý zná z tržnice,.... ale nebuďme zlý, třeba ten seriál bude mít nějakou budoucnost,..... i navzdory mému předešlému příspěvku připodobnění ke ST,.... Zjímavej by byl Merlin jako kapitán lodi,.... ale pokud to má být jako loď, co vyrábí a rozváři HB, tak to by se asi merlin nemohl ukázat v 10 S SG1 :oops: , No nic,přeju všem dobrou noc a mnoho nápadů kolem tohoto ,,senzačního,, seriálu. Žijte dlouho a blaze

Příspěvek 06.4.2008 20:50:47
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Takovýho optimismu tady všude... Chápu, že úroveň SG obecně jde poslední dobou z kopce, ale přesto to pořád patří k oblíbeným seriálům většiny místního osazenstva, myslím. Takovéhle nadějeplné příspěvky, když jediné, co tvůrci do světa vypustili je nastínění prostředí... nevím, no. Osobně mi tahle informace o lodi moc neřekla. Zvědavost, která mě lehce užírala od té chvíli, co jsem se o SGU doslechla, se mě drží dál :) Nějak mám pocit, že v tom musí být víc. Země se sice roztahuje už po dvou galaxiích, ale nemyslím si, že by se hnala do rozmisťování nových bran. K čemu? Vždyť ještě ani neprozradili program Hvězdné brány světu, nekolonizovali nějakou pěknou planetku nebo tak něco... K čemu by strkali brány do dalších galaxií? :) Rozhodně v tom bude víc, ale pokud se to bude odehrávat na lodi, proč ne.
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 06.4.2008 20:53:03
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

no tak jestli jsem to spravne pochopil,tak je to na nejaky opusteny lodi na kterou se dostanou lide?to by tedy mohlo bejt v uplne jiny galaxi ne?no myslim ze nejakou budoucnost to ma...lod anrtiku urcite bude mit hodne uzitecnych technologi a taky by tam mohli bejt nejaci new nepratele to bylo dobre.

Příspěvek 06.4.2008 20:54:26
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Linn: Pokud chceš nějaký seriál s lodi tak ty už jsou, např. BSG a ST apod.

Loď v SG mi nevadí, ale ne aby se kolem ní točil celej děj STARGATE.

Příspěvek 06.4.2008 20:55:21
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jenom si neodpustím poznámku, že SG nikdy nebude STar Trek, ten je jenom jeden. Opravdu vůbec nevíme o co na té lodi půjde, byla vyslána do vesmíru před miliony lety, za tu dobu se s ní mohlo stát věcí.

Líbí se mi ta myšlenka, že by SGU převzalo prostor (a finance) po BSG. Jak říkal Wright, ten návrh, který podali Sci-fi Channelu je finančně náročný a jestli jim televize nebude chtít dát tolik peněz kolik si představují, tak do toho možná vůbec nepůjdou. V tomhle směru je myšlenka, že by Universe nahradil Galacticu opravdu zajímavá.

Taky souhlasím s tím, že by to chtělo trochu nové krve do tvůrčího štábu. Přesun Mallozziho by bylo opravdu asi to nejhorší, co by se mohlo stát. Ale je strašně brzo nad něčím takovým uvažovat, za rok může být situace úplně jiná.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 06.4.2008 20:55:31
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Koncept sice opravdu moc zajímavě nezní, ale stejně bych nebyla tak negativní. Jsou to jen dva odstavce, které se můžou 5x změnit. Takže na rozdíl od většiny si s hodnocením počkám až/jestli to uvidím.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 06.4.2008 20:55:59
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

EP 01 - objevení lodi
EP 02 - postavení brány
EP 03 - prodání brány
EP 04 - oddechová funny epizoda (něco na způsob Missing =( )
EP 05 - nový nepřítel
EP 06 - Unending časovka
EP 07 - Red Dwarft Hadr
EP 08 - Season Finale

Jak vidíte můj návrh splňuje vše co od nové brány chceme:
Nové brány s novou barvou zámků, dokonalou provázanost dílů, Technologie (EP 1,2,3), Postavy z kterých se vám postaví (EP 1, 4, 6, 7), Nový nepřemožitelný nepřítel (EP 5, 8 )
Posádka:
Jack Tiberius Shepard (velitel), Mr. Smith (obsluha Portmolioru), Dr. Bill Lee (techno-blábolista), Mr. Picardo (holografický doktor) a exkluzivní guest star Teyla sedmá z devíti epizod obsazena
Naposledy upravil Van Tom dne 06.4.2008 21:12:20, celkově upraveno 1
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 06.4.2008 21:02:12
Poul Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Definuj "Red Dwarf Hadr styl" epizosu. :)

Příspěvek 06.4.2008 21:09:11
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

projevuje se zde "uzké propojení epizod" tj s minulou unending časovkou loď je přenesena o 666 let do budoucnosti, kontrolu nad lodí převzal Holydoktor jehož rukami je Robo-kopie J.T.Sheparda s krychlovou hlavou, z doktorovy opice se vyvinul Homo Siberitis a z Teyliných potomků Homo Pekinsis ze stáze se probudí pouze Mr. Smith a nezbývá mu než pozvat Cylony na čerstvě upečenou Bránu...
pokud se zajímáš více napiš Mr. Wrightovi
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM