Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 2.2.2008 - Atlantis bude mít nového velitele

2.2.2008 - Atlantis bude mít nového velitele

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 02.2.2008 15:04:49
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jack , podle me by se tam nehodil , neni vedec a jako vojak by se tam taky nehodil , bral by misto johnovi

Příspěvek 02.2.2008 15:11:53
Pliecko Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja bych nebyl az tak prekvapeny keby prisiel Jackson ako velitel - precitajte si sami co som nasiel na nete.
..... Na záver si povieme niečo o hosťovaní SG-1 hercov. Nebudem vás dlho naťahovať, výkonný producent Joe Mallozzi povedal, že v súčasnosti je prioritou dostať do piatej série doktora Daniela Jacksona.........

Příspěvek 02.2.2008 15:14:40
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Ale o to mi právě jde. Pokud by velitel byl neoblíbený ale měl by zároveň nějakou velkou moc ("McKayi, ještě slovo a pošlu vás zpátky na Zemi"), a choval by se přitom jako idiot/nehumáně ("Send a nuke"), tak by to donutilo hlavní postavy ustoupit do jakési ilegality, dělat věci po svém a zároveň tak, aby to nezjistil on. Dodalo by to ději úplně novou dynamiku, úplně novou baterii možností v ději a samozřejmě, že až by ho vystřídal nějaký klaďas v 6. řadě, tak by to byla výhra srovnatelná s porážkou Asuranů ;-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 02.2.2008 15:26:12
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

2Raynor : ty si uplne vystihl muj nazor na noveho velitele z rad vojaku

Příspěvek 02.2.2008 15:41:50
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nj, jenže vsadím svoje uspořené franky na to, že tam zase nastoupí nějaký Weirklon, který bude svým lidem naslouchat, smát se s nimi v kantýně, leave no man behind, apod.
Obrázek

Příspěvek 02.2.2008 15:48:32
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Oni snad nejsou normální... tak napřed vyhodí Weirovou, aby tam Carterová byla 4 díly za sezonu a pak vykopnou i ji? To jde uplně do háje ta SGA... :cry:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 02.2.2008 16:08:20
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

bude to už 4. ledna, že????
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 02.2.2008 16:10:28
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No tedy uřímně mě překvapilo, že odchod Sam snad nikomu nevadí. Měl jsem jí rád v SG-1, tím pádem i v SGA a mrzí mě, že odchází. Ano, dostávala méně prostoru, než by si zasloužila, ale rozhodně to nebylo tak hrozné, jak tady popisuje Jur@'s. Ne, že byla jen ve čtyřech dílech, ona nebude jen v šesti. Takže to nedramatizujme... Navíc se hodnotí její působení v SGA po 8 dílech. Já myslím, že na nějaké zevrubnější hodnocení by to chtělo aspoň dvě série...

A ještě speciálně pro Jurase dodám, že jí nevykopli producenti, ale Amanda odešla z vlastní vůle. Dostala možnost natáčet seriál Sanctuary pro Sci-fi Channel a tak se chytla příležitosti. Sice jí to mírně zazlívám, ale na druhou stranu jí chápu. Fanoušci jen prskali, ať udělala co udělala, tak raději šla vytvořit seriál, který ještě nemá tak zmlsanou fanouškovskou základnu. Jako kdyby na nějakém conu David řekl moje jméno a oni by ho div nevypískali, taky bych si o fandech myslel své... :wink:

Co se týče nového velitele, je mi to upřímně tak nějak jedno. Uvítám i "Weirklon" jak by řekl Raynor, ale nevadil by mi i zelený mozek. I to by mohlo být zajímavé. Pochybuju, že by velitelskou pozici svěřili veliteli nějaké z vesmírných lodí, takže s Caldwellem nebo Ellisem nepočítám. Takže to vidím spíš na nějakého IOA blázna. Třeba zrovna ten Woolsey by nebyl špatný.

A co se týče čachrování s postavama, tak mě osobně to sice vadí, ale na poměry seriálů to není tak neobvyklé. Někdo dělá, jak kdyby na to měla SGA patent. Třeba i v Babylonu 5 se dost míchaly karty...

Příspěvek 02.2.2008 16:22:10
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Za sebe můžu říct, že mi její odchod nevadí, protože IMO nic zvláštního nepředvedla. To je samozřejmě spíše vina scénářů, ale z těch pár episod, které jsem viděl, si ve všech dovedu představit na jejím místě Weir nebo Náhodnéhovelitele:vyplňtejméno, kromě Seedu, který se mi líbil a ona tam měla jedinečné newbe místo. Což neznamená, že mi zase nějak chybí Weir.

Pořád je tu možnost, že příjdeme o Deadalus a Caldwell to přežije...
Obrázek

Příspěvek 02.2.2008 16:29:47
puffy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takze kto by mohol byt novym sefom Atlantis?
Caldwell: myslim, ze jeho by ako noveho velitela chcelo najviac fandov SGA a prave preto ma podla mna najmensiu sancu, ze to bude on. Producenti SGA su proste nevyspytatelny.
Ellis: ako velitel sa tam vobec nehodi, ale paci sa mi jeho negativna chemia s Mckayom.
Woolsey: je komicka postava bez respektu ostatnych postav.
Major Evan Lorne: na chvilu mna napadlo, ze by mohol byt vhodnym velitelom, ale nema na to hodnost.
Sheppard: ma vraj vysoke IQ, takze by mal byt schopny to zvladnut, s kazdou postavou ma vytvorenu dobru chemiu a na jeho mieste velitela SGA stvorky by ho mohol nahradit Major Lorne, ktoremu kedze zrusili druhy serial, v ktorom sa pravidelne objavoval (serial 4400), tak si myslim, ze v piatej serii tak ci tak dostane vacsi priestor.
McKay: ten isty pripad ako Woolsey, komicka postava bez respektu ostatnych postav.
Ronon a Teyla: mimozemstania nemozu velit Atlantis.
Weir: je mrtva a repliWeir je mimozemstan, takze tiez nic.
Beckett: je mrtvy a aj keby nebol je to len doktor.
Dr. Keller: kvoli jej veku mam stale problem uverit, ze je hlavnou doktorkou Atlantisu, ako velitelka by bola vrchol demencie producentov SGA (takze je to mozne)
Zelenka: to by bola super sranda, ale je to najskor nerealne.
Gateboy Chuck: vzhladom na to, co sa vyzaduje od velitela SGA by to v pohode zvladol
Tealc, Vala : mimozemstania.
O'Neill: neverim ze by sa RDA znova upisal na celu sezonu
General Hank Landry: bol by dobrou volbou, jeho postava bola v SG-1 dobre nacrtnuta a ma dost priestoru, aby sa dalej vyvijal

Dr. Daniel Jackson: keby som si mal na niekoho stavit tak na neho.
Podla mna je najlogickejsia volba a aj producenti SGA sa uz zahadne vyjadrili, ze v sucasnosti je prioritou nejako dostat do piatej serie doktora Daniela Jacksona.

Příspěvek 02.2.2008 16:37:25
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Zrovna tak nevěřím, že by se Shanks upsal na řadu.

Problém IMO je, že převážně díky chybějícímu hlavnímu ději v Atlantis není velitel moc potřeba. Mallozzi měl pravdu, že často si ho můžeme prostě jen domyslet - protože hlavní postavy jen řeší nějaké nezávazné problémy ala zavřené dveře nebo jak se po celou dobu galaktické války vyhýbat jejím bitvám. Weir snad v S3 velela (tím myslím, že skutečně řešila nějaké dilema, ne že dodala "Make it happen") jen v Common Ground.
Naopak ve story-arc seriálech velitelé opravdu něco plánují a realizují to. Při vší úctě k tomu, jak se vám Weir zdá sympatická a jak vám vadí srovnávání seriálů, pokud vedle ní postavím Weir/Carerovou a Siska, tak mám jasno, kdo z nich je velitel.
Obrázek

Příspěvek 02.2.2008 16:42:26
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Všichni tady uvažujete na Hammondovi,Caldwelovi,ale je tu ještě jedna osoba co by tam mohla bejt :-)
A to by nás potěšilo určitě maximálně ,už víte kam směřuji? ...... :lol:
Je známo ,že se američanům více než zamlouvá,takže to neni zas až tak nereálné ,už vidím leadera atlantis jak říká ,...se na to můžu vysrat,... a pod. :-)
ANO RADKU,JE TO TVOJE 8)
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 02.2.2008 17:02:47
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Yop...s Radkem bych teda souhlasila...byla by to velká sranda :D

heh - Zelenka na Hrad, nebo spíš Zelenka velitelem Atlantisu! :lol:

Příspěvek 02.2.2008 17:07:37
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zelenka by zvládl obojí,to by Švejnar s Klausem čuměli :lol:
Ale to už je trošku od tématu :)
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 02.2.2008 17:17:05
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Markus: Já to psal jen tak obrazně, aby bylo vidět, že tam nebyla furt... třeba jako Weirová, která tam byla myslím každej díl a bylo vidět, že je to opravdu velitel... :wink: třeba tam dají Caldwala jako velitele Atlantisu, či Shep povýší? :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM