Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 23.1.2008 - Prosba o Bránu

23.1.2008 - Prosba o Bránu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 08.2.2008 11:37:59
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

ČT by mně ani ve snu nenapadla, ale proč ne.

AXN nemají všichni, a ja ji taky zatim nemám.

Příspěvek 08.2.2008 11:46:24
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

AXN je dobrá, jen ji nemám :D Ale myslím že by to stálo za zkoušku, pokud se nepletu, tak tam budou vysílat i ten nový seriál Terminátor letopisy Sarah Connorové (doufam že jsem to napsal správně). Tak každopádně by se aspoň dostala na net CZ audiostopa :)
Obrázek

Příspěvek 08.2.2008 11:53:19
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Na primé to vysílat taky nebudou bych řekl maj tam ty zoufalé manželky a to 2x denně!

Já bych zkusil to AXN dávají tam spoustu nových seriálů včera sem tam zas viděl na 2 nový.

Nova nakoupila práva na Prision break a na (N)CSI a to jim asi zlomilo rozpočet. Protože jinak nevim proč by SG-A nemohli koupit a pokud nemaj čas tak místo opakování SG-1. Takže se můžem těšit na rok opakování.

Příspěvek 08.2.2008 12:05:01
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zoufalé manželky je SCIFI žánr? Jestli se nepletu tak tam nemají nic ze scifi (pokud trochu pominu Hrdinové).
Skusím se podívat na jejich stránky (AXN) a napsat ji můžem taky. Jak říkaš aspoň bude zvuková stopa. A možná se pak toho chytí i NOVA (nebude muset dabovat).
A nemyslím si že jim, tyhle seriály co píšeš, zlomily vaz. Zlomily si ho samy tím studiem (TV noviny), které stojí za nic.

EDIT: jinak AXN má i scifi kanál AXN SCIFI. Takže pokud by vysílaly tak by z toho nic nebylo.

EDIT2: kdo chce napsat tak mail na AXN je
axn_czech@spe.sony.com

Příspěvek 08.2.2008 12:16:22
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jak to myslíš, že pokud by vysílali, nic by z toho nebylo?
Obrázek

Příspěvek 08.2.2008 12:28:33
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jen jsem chtěl říct že většina lidí má AXN a ne AXN SCIFI. Pak by byla jen ta zvuková stopa (pokud vysilají v češtině to ted nevím)

Příspěvek 08.2.2008 12:30:42
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

RomanArts: Protože primárním cílem PoB není získat českou audiostopu, ale rozšíření povědomí o Stargate a sci-fi mezi ne-internetovou komunitu. AXN Scifi, ani AXN má minimum lidí ve srovnání s těmi, kteří chytají celoplošné TV...
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 08.2.2008 12:46:05
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já vím co je cílem PoB, jenže ten cíl už není uskutečnitelný... Nova nás poslala do háje, no a do dalších stanic nevkládám velkou naději. Možná ta Prima.
Obrázek

Příspěvek 08.2.2008 13:11:19
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak pro mně je primárním cílem česká audiostopa, ale chápu, že pro většinu lidí, co se do Prosby zapojila, určitě ne. Takže by byla lepší Prima nebo Česká televize.

Co se týče Primy, tak tam naději vidím. Mají nové vedení, jejich motem je vysílat pro mladé, Hrdiny dokázali, že sci-fi jim v současné době nevadí, takže jistá naděje tam podle mně je.

U České televize dosti pochybuji. Dřív vysílali Star Trek, ale podívejte dnes? To je bída nad bídu. Trekkies je prosí už dlouho o DS9 nebo Enterprise, která už dokonce má hotový dabing z AXN. A Česká televize pořád dokola opakuje, že na to nemá prostředky a bla, bla, bla... Takže pochybuju, že u SGA by tomu bylo jinak.

Na druhou stranu AXN není úplně špatná volba. Přeci jen už bude hotový dabing a seriál se dostane do podvědomí již mnohem větší skupiny lidí a tak by byla naděje, že by se seriálu ujala i nějaká z celoplošných televizí. Například Myšlenky zločince na Primě mají dabing z AXN nebo třetí a čtvrtá série Andromedy běžely na Nově s dabingem z AXN. Takže možná by se to opakovalo i u Atlantidy. Bůh ví.

Já si myslím, že by se mělo zkusit všechno a třeba se prostě někdo chytne. Pořád lepší někdo, než nikdo. V tomhle souhlasím s RomanArtsem... :wink:

Příspěvek 08.2.2008 15:13:24
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

AXN bych bral jako poslední volbu, ale určitě ji zkusit pokud to nevyjde u celoplošných televizí.

U primy vidím pořád šanci ji vysílat, proč ne mohla by tak "levně ukrást" diváky TV NOVA.

Příspěvek 08.2.2008 17:11:01
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já bych to na té Primě tedy taky zkusil, už nám nic jiného nezbývá a za zkoušku nic nedáme, ale čekat něco dobrého taky nemůžem.
Nevím jestli to tu už nepadlo, ale když byla první Prosba, tak nejdřív taky odpovídali, že nemají práva, že prostě ne, potom už jednali s MGM a pak psali už datum vysílání. :?
Nova ani Prima prostě nemůžou odpovědět hned kladně. Televizní byznys je složitý, naplánování musí být přesné, rozhoduje všechno, i počasí. :wink: Které seriály budou vysílat mají naplánované aspoň půl roku dopředu, program sestavený minimálně měsíc dopředu a jednání se zahraničními studii určitě také není zrovna med.
Prostě kdo čekal hned zázrak se mílíl. Chce to prostě TRPĚLIVOST a zkoušet to dál...

Příspěvek 08.2.2008 17:29:05
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pořád zbývá spousta kroků které se dají naplánovat, a tím pádem můžeme čekat něco dobrého. Ja nevím jak probíhala první PoB ale tahle druhá a její odpovědi stály za dvě věci. Televize jistě je složitá ale o kolik je složitější rozhodovaní ve velké firmě, je to stejný a NOVA má skoro monopol vždyt ji konkuruje defakto jen jedna celoplošná televize a s příchodem digitalizace se to jistě určitě změní. Určitě mají stanovené cíle, budem vysílat telenovely, budem vysílat scifi jakým směrem se bude ubírat jejich vysílaní jistě ví.
Jednaní se studiemi musí být jistě pohoda když mají jen jednoho konkurenta na české trhu, koupí nekoupí nic víc nic míň.
Ja čekal že když už se rozhodli vysílat SG-1 (ta se bude vysílat 11 měsíců) tak by mohly navázat na ni další 4 měsíce ne? Určitě mají v plánu jaký typ seriálu budou po ní vysílat. Ted si nepamatuji ale co dávali když SG1 poprvé skončila??

Příspěvek 08.2.2008 17:40:31
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Co by, to co dávají pořád okolo třetí odpoledne.

Televize obecně plánují a připravují novinky vždycky od ledna a od září. Přes léto mají většinou stá opakování čehokoli.

Abychom byli v předstihu před jejich plánem, chtělo by to další prosbu někdy v dubnu, květnu... :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 08.2.2008 17:47:19
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Sem se schválně koukl co tam ve tři davají O.C a Čarodějky. O nic zvlaštího bych nepřišel.

Co třeba 1.DUBNA???

Příspěvek 08.2.2008 18:51:07
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Svátek práce 1. máj :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 08.2.2008 18:55:39
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Že by to paní Oudová si vzala k srdci, pracovat :lol: :D :lol:

Příspěvek 08.2.2008 19:21:35
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

1. května není špatné datum. Na druhý den by došli sekretářky z dopisového do práce a měly by zahlcenou schránku. :) Třeba by je to i trklo, že ta spousta e-mailů není náhoda... :wink:

Příspěvek 11.2.2008 19:30:59
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Poslal jsem nově pár mailů a ještě se neozvaly. Asi jsem ji urazil s tím ctrl+c ctrl+c

Příspěvek 11.2.2008 19:52:33
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Uz si davno oznaceny jako spamer :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 12.2.2008 09:09:32
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Když jsem jim psala už dřív, odpověděli, že o vysílání nemají zájem a že na Nově poběží SG-1... bla, bla... Ale za pokus to stojí....
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 12.2.2008 10:54:45
Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak jsem napsala mail primě. Odpověď přišla během cca 3 minut. Řekla bych, že je dost jasná....

Dobrý den, děkujeme za Váš mail, přízeň televizi Prima a těší nás, že se Vám naše pořady líbí. Bohužel - k seriálu Stargate Atlantis nemáme vysílací práva.
Zdravíme a přejeme hezký den.
J. Růžková

:(

Příspěvek 12.2.2008 11:00:33
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

nechapu proč všude cpou nějaky hlašky o tom "že děkujou, že se nám pořady líbí"...to přece vubec není pravda...libily by se nám kdyby tam dávali něco pořádnýho - Atlantis.

sakra teda :roll:
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

Příspěvek 12.2.2008 12:57:17
Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Poslala jsem jim doplňující dotaz, jestli neuvažujou o nákupu vysílacích práv k SGA nebo jinými sci-fi seriálu. Dostala jsem snad tu nejstručnější odpověď, kterou jsem kdy obdržela:

Dobrý den - zatím ne.
J. Růžková

Jedno se ale primě musí přiznat - rozhodně dá hned přímou a jasnou odpověď :D

Příspěvek 12.2.2008 13:13:17
chevron-man Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hej, lidi, SGA už přeci byla nadabovaná. Nevzpomínáte si na epizodu SG-1 The Pegasus Project. Sice se mi dabing nic moc nelíbil, ale kdybych neznal originál, určitě bych na to koukal.

Příspěvek 12.2.2008 13:14:42
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Hmm... skvěle. Tak je pravda, je to nákladné, ale co třeba Hrdinové. Ti jsou určitě také nákladní. Takže máme smůlu.
ČT asi nic podobného nebude chtít vysílat. Ta má své dokumenty a filmy pro pamětníky.
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM