Tak pro mně je primárním cílem česká audiostopa, ale chápu, že pro většinu lidí, co se do Prosby zapojila, určitě ne. Takže by byla lepší Prima nebo Česká televize.
Co se týče Primy, tak tam naději vidím. Mají nové vedení, jejich motem je vysílat pro mladé, Hrdiny dokázali, že sci-fi jim v současné době nevadí, takže jistá naděje tam podle mně je.
U České televize dosti pochybuji. Dřív vysílali Star Trek, ale podívejte dnes? To je bída nad bídu. Trekkies je prosí už dlouho o DS9 nebo Enterprise, která už dokonce má hotový dabing z AXN. A Česká televize pořád dokola opakuje, že na to nemá prostředky a bla, bla, bla... Takže pochybuju, že u SGA by tomu bylo jinak.
Na druhou stranu AXN není úplně špatná volba. Přeci jen už bude hotový dabing a seriál se dostane do podvědomí již mnohem větší skupiny lidí a tak by byla naděje, že by se seriálu ujala i nějaká z celoplošných televizí. Například Myšlenky zločince na Primě mají dabing z AXN nebo třetí a čtvrtá série Andromedy běžely na Nově s dabingem z AXN. Takže možná by se to opakovalo i u Atlantidy. Bůh ví.
Já si myslím, že by se mělo zkusit všechno a třeba se prostě někdo chytne. Pořád lepší někdo, než nikdo. V tomhle souhlasím s RomanArtsem...