Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 18.4.2007 - 4. série ve znamení návratů

18.4.2007 - 4. série ve znamení návratů

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 21.4.2007 21:44:09
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

to budeme mit ve 4 serii takovy hesky srezek vsech koho jsme uz dlouho nevideli :D
jedniny kdo by mi z tech vyjmenovacnych fakt nechybel je Ford...ja ho moc nemusel(jenom se mi libilo jeho skutečné jméno "Raimbow six " :D )
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 22.4.2007 15:20:04
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Hurá...Ford, Ford, Ford...-to je skoro tak báječný, jako když se poprvé v sga objevil major Lorn (doufám, že nás o něj ve čtvrtý sérii nijak neochudí). Tak snad už s nima zůstane napořád, třeba místo Teyly. To by byl tým - Shepard, Ronon, Ford a Rodney :D akorát, že by se asi Ronon a Ford brzo sežrali :)
Co se Sam týče - nevadí mi, pokud z ostatních vědců (z Radka třeba) neudělají jen cirkusový opičky, který budou říkat jen "Já nevím, zavoláme Sam"

Příspěvek 06.5.2007 17:35:35
col.O'neill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
tipuju, že přiletí v Odyssey a rozstřílí wraithskou loď, která si to bude mířit k letící Atlantis
Ja bych tipoval, že všechny ty asgardský technologie bude mít už i Deadalos, protože bych řekl, že právě proto tam poslali Apollo Deadalos byl nejspíš v opravě a dávali tam ty zbraně atd. a tak bych řekl, že přiletí Deadolos a ne Odysey

Klenotka píše:
Je to piplačka sbírat tyhle střípky, to vám teda povím :) Obzvlášť, když se pokaždé objeví něco o Carterové a jsou to horší a horší zprávy, to se pak mlátí do klávesnice :)
Každopádně, doufám, že to nenabere směr, kterého se bojím-Carterová přiletí, všechny je zachrání, a bude za hrdinku atd.....
Ale souhlasilo by to trochu s jedním veeelmi nepotvrzeným spoilerem:
Toto je spoiler!!!:
Totiž, že Rodney zůstane ve skafandru trčet ve vesmíru a Carterová bude "pracovat na záchraně města", jak to tam bylo doslova. Ono se tam píše, že má McKay umřít a přívézt k životu by ho mělo nějaké antické zařízení, kdy potom ale bude postrádat nějakou "životní" jiskru. Ale to se objevilo na Wikipedii a rychle to zase zmizelo, takže si to nejspíš někdo vymyslel. I když, že Beckett umře se taky psalo na Wiki než to smazali... :?
To jak všichni si myslí, že Cartrová odstrčí McKaye je blbos McKay je na Atlanti sdéle ví toho víc o antické technologii stejně tak Zelenka
plk. Jack O'Neill: "Víte dokážu se orientovat v celé galaxii, ale ve Washingtonu se vždycky ztratím."

Příspěvek 26.5.2007 19:04:32
72 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno tak návrat Carsona je výborná zpráva (jsme ve sci-fi), takže nějaký řeči o kontinuitě a nemožném neberu! :) Logický scénář v kontextu seriálu jsem psal v jiné diskusi, tak zkuste najít, pokud vás to zajímá.

Samantha by tam neměla co dělat, ale hádám, že už je to napsaný a natočený, takže s tím nikdo nic neudělá. Každopádně doufám, že bude hrát spíše ve stínu někoho než naopak.

Teyla? Hraje takovou jakou ji našli, tichá rozvážná. Pozná přítomnost wraithů, i když je mi jasné, že tam by stačilo pouhé: "přišli mě poprosit a já jsem se rozhodla být se svým lidem.." Jakou by jste si ji jako představovali?

Dr. Weir, ta by mi docela chyběla. Docela hodně, všichni ji respektují a dává tomu takovou tu lidskost (dyť tam zas tak moc nehraje aby někomu vadila :) )

Ford, no to je jasný, že by se měl vrátit. Toho stačí pouze najít :)

Rodney: tomu se doufám nic nestane.

O shepp a rononovi asi nemá smysl mluvit, to jsou ústřední postavy.

A zbytek je mi asi jedno. Každopádně můj neoblíbenější seriál :) čí ne? :)

Víte co mě zaráží? Proč vždycky na mise posílají jen malé jednotky :))

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM