Toť pravý optimista Alebo bohužiaľ to má naozaj reálny sklon to takto dopadnúť. Ale nebudeme hádzať flintu do žita(sena, obilia, čo len chcete ). Zatiaľ.
Togorot: Dnešný diel bol ale znesiteľný No, ak mám pravdu povedať, nič extra, ale ani nič hrozné. Ale nestihla som pozrieť kto tú časť napísal. Nevieš?
dalibor.durcak Taky, že určitě bude už jen protože je to SG. A já upřímně doufám, že to bude skvělý film
Widlička To víš optimismus je krásná věc, ale je lepší někdy být nohama na zemi, ať tě může něco příjemně překvapit
a ten dnešní díl co byl na nově napsal Michael Cassutt. A abych řekla dá se,ale není to můj z oblíbených dílů
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Jo to já taky ja jak tak přemýšlím tak za ně buď mužeme být rádi dvojnásob nebo vůbec protože ho stakovou za chvíli mgm vyrazí a buď najdou někoho jiného nebo zruší celý projekt SG.
No, tak myslím, že raz keď príde neúspech ich filmov, tak sa rozhodnú pre zrušenie. Alebo by mohli zasa prejsť na seriál . Osobne si myslím, že ľudia by radšej pozerali seriálovú "formu" Sg - ja osobne radšej seriál než filmy...
Pokud by měl špatný film za následek obnovení seriálu, tak pravým " Ať je to ten nejhorší, jaký kdy natočili"
Ale bohužel s obnovení SGA seriálu nejspíš počítat nemůžeme, tak ať natočí nejlepší film aby mohlo být ještě spoustu dalších
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Tak v tomto prípade by optimistom nemohol byť ani ten najväčší. Ani ja nerátam, že by sme sa dočkali "reinkarnácie" seriálu. Čo je smutné, ale s tým nič nenarobíme. Ono nech len točia super filmy, na ktoré sa budeme vždy tešiť a bude sa mať na čo pozerať . Len dúfam, že to naozaj nedospeje do toho bodu, že na filmy už nikto nebude pozerať a SG to odženie do zabudnutia a do zaniknutia
Tak v tomhle jsem optimistka. Sg má po světě pořád dost fanoušků, kteří nedovolí aby se na něj zapomnělo. Vždycky přežije, dokud budou lidé, kteří uchovají jeho odkaz.
A navíc SGU určitě přiláká další fanoušky.
O filmy bych se nebála, AoT i Conntinuum si vedli dobře a nevidím důvod aby stejný osud nesdílel SGA film