Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM NEWS: Amanda Tapping hovoří o třetím SG-1 filmu

NEWS: Amanda Tapping hovoří o třetím SG-1 filmu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Yzerman, Aeryn: Naprosto súhlasím. Keby SG alebo aj SGA nebodaj niekedy skončila ako nikým nechcený a nepozeraný film, bolo by to akurát smutné... V prípade kvality by sme sa síce dlhšie načakali, ale nechcem sa pozerať na niečo... "zlé" alebo "lacné" alebo nebodaj "bez príbehu"... to by bola obrovská škoda a SG by nemala takto skončiť :)

Čo sa týka mojich nápadov na tretí film, priznám sa, vôbec nemám predstavu :D
Sam je super, a Jack by bol rovnako :D Ale... v jednom časopise bol len prednedávnom článok o RDA... ak mám pravdu povedať, nebol pekný ani lichotivý... odkedy Jack/RDA odišiel z SG, stratil... ako to mám povedať :?: :Dkondička asi bude dobré slovo... takže by musel trocha zamakať, ale bolo by veľmi fajn, keby sa v ďalšom filme objavil :) A už sa moc teším :D:D

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mám obavu, že v duchu posledních let by tam stejně Jack celou dobu měl ruce v kapsách a házel svoje grimasy na všechny strany. To zestárnutí, co mu provedli, se teď vrací jako bumerang...
Nechci tudíž být za nějakého kacíře, ale já vidím špehýrku naděje, že by se třetí film bez O'Neilla obešel. Ale to asi nebude názor pro ty, co mezi SG-1 a Jack O'Neill dávají rovnítko.
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já RDA mít až tak moc nemusím. Né že by mi vadil, ale nepláču doma nad oltářem z jeho fotek a nemám depres z SG bez něj. Já si spojuji SG-1 spíše s Tyovým "Indeed" a jednoobočním pohledem :-D.

Jinak si opravdu radši počkám 2 roky než sledovat nějaký odpadní film :?
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Yeyind: Tak "T" je pro mě velice důležitý, RDA mám hodně ráda, ale také to tolik neprožívám. Respektuji jeho rozhodnutí a je dobře, že se chtěl věnovat rodině :-)

Ve filmu bych ho viděla ráda, ale určitě to bez něj zvládnu :D Lepší, kdyby tam nebyl vůbec, než těch pár štěků v Continuum...
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No asi tak, buď mu tam dajú dôležitejšiu úlohu a nie že sa objaví na tri sekundy. Tiež by mi tam nejako nechýbal :scratchanym: No ale Teal´c musí byť, lebo ten "jednoobočný" pohľad som od neho absolútne nachytala a dosť často ho používam :D

Mne by vo filme už asi hodne chýbala práve Sam :) A tiež Vala, lebo do SG vnáša taký ten svoj element :D

Togorot Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To O'Neillovo vracení mě taky dost štve. Ať dostane pořádnou roli nebo ať ho tam necpou. A vala tam pravděpodobně nebude tak to říkal Wright.

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hovoril, a najradšej by som mu za to oči vylúpla :evil: No, tak asi tak :D
RDA chcú urobiť väčšiu rolu, takže no. Ak mu urobia, nič proti. Ale ako zase Wright(niekedy rozmýšľam či Wraith nie je skomolenina jeho mena :D ) povedal, tak v Continuu sa oni síce snažili, ale nevypálilo to podľa predstáv a keď to teraz nevypáli tak sa akurát naštvem... :hmmm:

Togorot Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No uvidime jestli mu dají větší roli, ale co tam bude hrát vzdyť on velí celé obraně země je moc důležitý než aby ho jen tak posílali na misi po galaxii.

Už jsem to jméno párkrát zpletl a napsal ho jako Wraith :D

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Osobně si nedokážu představit, co tam bude Jack dělat... Rozhodně to nebude jako dřív, střílení, bitky a jedna akce za druhou :roll:. To ho tam nemuseli dávat vůbec a mohli spíš vymyslet něco lepšího. Nebo vůbec nic :hmmm:
Že ve filmu nebude Vala mi také nějak nevadí, přestože jsem si jí :jako: celkem :jako: oblíbila...
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Už jsem to jméno párkrát zpletl a napsal ho jako Wraith :D

Ono niekedy by mu bolo dobré dať pár striel do žalúdka, veď on sa zasa uzdraví :lol:

Dobre. To že tam nebude Vala mi vadí vrcholne, ale čo už, s tým nič nenarobím. O Jackovi sa dá diskutovať, ale teraz je z neho niečo ako kancelársky šmejd s kopou odznakov na rukáve. Takže veľa toho asi nevymyslia, a aby sa tam len mihol na 5 minút to nebude veľmi záživné. Buď, alebo. V tomto prípade sa zlatá stredná cesta neráta :lol:

Kleo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mám pocit, že jsem tu jediná, ale hlasuju absolutě pro Jacka. Na druhou stranu je pravda, že ty jeho štěky v Continuu za moc nestály. Ale už od chvíle, co přestal v SG-1 si říkám, ž by ho mohli pořádně vrátit aspoň do jednoho filmu. By to bylo hezký rozloučení...

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, tak je pravda, ze Jacka by v nejakej poriadnej roli videli mnohi. Lenze aj ty hovoris tu frazu, "na rozlucku". Potom by ale fanusikovia chceli dalsiu a dalsiu rozlucku. Nie ze by som Jacka nechcela obsadit do nejakeho pekneho stychu v novom filme, ale ani on sam nie je fit. A scenaristi by zaujem mali, len ked sa im ta jeho ulohu vzdy podari tak :jako: skvele :jako: napisat...
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

sirgarfield Airman
Airman

Odpovědět s citací

no tak já dofam že tam jack bude to by bylo super ale jak už tady napsalo několik lidí tak aby mu daly jednu z hlavní rolí jinak to nemá skoro cenu ale mohli by tam dát i deniela a hamonda

šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak Daniel tam bude určitě když je to hlavní postava :) a gen. Hammond už bohužel nebude v žádném filmu.....
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

bulantik Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No a Vala tam taky nebude, prý kvůli těhotenství.
-I když, se mince v letu točí, nakonec vždy dopadne správnou stranou.
SEIDON-13. 2. 2009

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM