Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 22.08.2008 - SGU má zelenou, stejně jako SGA film

22.08.2008 - SGU má zelenou, stejně jako SGA film

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Klenotka: Tady někdo ujíždí na Enterprisu :D ...Ano, jsem to já :)
A tohle je vážně dobrý nápad.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Mjr. M. Kouba Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Doufám, že neschopnost spojit se se Zemí přinese příchuť první řady Atlantidy, která je podle mého zatím mezi stargate nepřekonatelná.
Co se příběhu týče, tak bych to viděl tak, že se Destiny při své rozsévačské cestě vybyl hlavní zdroj a proto už není schopná cestovat, ale stále je schopná udržet lidskou populaci a brána na lodi se bez silnějšího zdroje nedostane mimo galaxii, ve které Destiny skončila. Ale stejně bych byl radši, kdyby se natočila SG Odyssey.
Co postav se týče, tak bych si tipnul na Landryho.
Obrázek

Mart9in9 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no já bych taky bral SG Odyssey ale to by tvůrci museli mít poněkud jiný rozpočet a jiné představy.
já osobně bych byl pro 11 sérii SG-1 s RDA
Nikdy nedej stejnou šanci blbovi. -svatý František z Assisi (1181-1226)

WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja sem ale zmatenej z toho je to STARGATE a voni mudou mít loď. A na lodi se přece nedá používat Brána!!!! prosim nekoho ze skusenejsich aby mi to dyztak vysvetlil... Ale když letící atlantis nemohla používat bránu tak je blbost aby ji mohla používat loď .Ale zase se nesmí přece odklonit od HLAVNIHO zanku celýho serialu!!

a voco že kapitan lodi bude plešatej... (viz Piccard,a kapitani lodí daedalus a appolo xD) :scratch:
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nohajc píše:
Vždyť o tom je právě 9. chevron. Ta loď byla podle mě v pohybu i předtím, než na ni vkročila (vkročí) lidská noha. Právě díky tomuto symbolu, který nás nenavádí k určitému bodu v prostoru, ale na tu antickou loď, se budou cesty uskutečňovat. Ne?

Donutils mě, abych citoval sám sebe. :D

Zkrátka si myslím, že stejně jako se díky 9. symbolu dostanou na palubu té lodi, bude se tak cestovat i z ní na planety.
Naposledy upravil Nohajc dne 22.8.2008 16:23:58, celkově upraveno 1

Mjr. M. Kouba Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Brána bude nejspíš spojena s navigačním počítačem, tudíž bude vypočítávat nové koordináty pro každou novou polohu.

EDIT: A nebo tak.
Naposledy upravil Mjr. M. Kouba dne 22.8.2008 16:25:49, celkově upraveno 1
Obrázek

col.O'neill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Seriál to může bejt dobrej, teda pokud tam budou nějací herci, kteří umí hrát a pokud scénáristi dobře napíšou postavy, protože třeba O'Neilla a ostatní postavi v sg-1 jsem si oblíbil už po pár minutách pilotu v sga to samý, doufám, že to tak bude i tady.Co se týče hostování herců z sg-1 nebo sga v pilotu jsem pro, aby se tam nějací objevily, jinak dobrá věc by byla kdyby zelenka opustil Atlantis ("potápějící se loď") a stal se hlavnim vědcem na Destiny :D . Jinak doufam, že to bude podobné prvním sériím sga a sg-1
plk. Jack O'Neill: "Víte dokážu se orientovat v celé galaxii, ale ve Washingtonu se vždycky ztratím."

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, v českém psaném fan-ficu se přítomnost Zelenky myslím dala očekávat...
Ale tady? Pro ně to byl jenom nějakej "rusák". Prostě je to jen zbožné přání.

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Nohajc píše:
Klenotka: Tady někdo ujíždí na Enterprisu :D ...Ano, jsem to já :)
A tohle je vážně dobrý nápad.

Tak já jsem hlavně Trekkie, takže Bakulu mám ráda celkově. Můj nej kapitán :D
Ale on je sci-fi veterán - Quantum Leap, Enterprise - problém je v tom, že on už je přece jen hodně známý a asi by si kladl podmínky a chtěl by se podílet třeba i na scénáři a produkci. A jak známe SG tvůrce, ti si mezi sebe nikoho jen tak nepustí, a pochybuju, že tuhle praxi opustí i při SGU.

Pokud to bude antická loď, tak to má obrovský potenciál. Ale to měla i Atlantis a kolik jsme toho ze samotného města objevili?
Zelenka jako hlavní vědec zase tak nereálný nápad není, ale taky o tom pochybuju. Ani nevíme, jestli se to má odehrávat v současnosti, nebo třeba pár let v budoucnosti. Ale nějaká vedlejší postava, nikoliv hlavní z SG, by byla super - Lorne, Zelenka..hezká představa :D

Ale znamená to jednu pozitivní věc celkově - už žádná Teyla a neherečka Rachel. :smile: (jo, nemohla jsem si to odpustit :smile: )
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já myslím, že to bude v současnosti. To nám tvůrci přece taky říkali, že tohle se jim na tom líbí. Není to žádná utopistická budoucnost jako třeba v ST. Je to prostě tady a teď, mezi námi.

col.O'neill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Doufám, že to neudělaj jako s Lornem, který se objevil v sedmé sérce sg-1 epizoda: Enemy Mine, kde byl skoro po****** strachy z Unasů a když se objevil v sga, tak byl v pohodě a klidně bojoval s wraithy, zkrátka doufám, že se tam neobjeví nějaká postava z sg-1 nebo z sga, která hrála zbabělce a najednou je hrdina
WORMWEJDR:No tak Waltera by tam dát nemohli, kdo by v dalších Sg-1 filmech otvíral a zavíral iris :smile: , zkrátka patří do sgc :!:
Klenotka: Když jsem se poprvé doslech o SGU, tak sem četl něco o tom že Cooper nebo Wright, jeden z nich řekli, že to co se lidem na sg líbí je, že to všechno zažívá naše současná armáda, a že není fanda toho zasazovat to do budoucnosti nebo minulosti
plk. Jack O'Neill: "Víte dokážu se orientovat v celé galaxii, ale ve Washingtonu se vždycky ztratím."

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Co se týče používání brány na lodi, nevidím v tom problém - prostě řeknou "napsli jsme nové makro" a je hotovo... je to space opera, lidi, můžou si vymyslet cokoliv.

Scott Bakula neé, v čem on je, to se ruší předčasně! :lol: Já ho mám hlavně zafixovaných jako Archera a myslím, že by nebylo moc košér ho vracet v roli hlavního velitele. Už Browder si přinesl postavu z Farscape...
A ak říká Klenotka, on snad Bakula v ENT zasahoval do scénářů, a podle toho, co se stalo s Torri, nějak pochybuju, že tohle by mu povolili.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak já nemyslím vzdálenou budoucnost, ale deset až dvacet let. Aby měli důvod neobsazovat žádné současné postavy, ale zároveň udrželi dojem současnosti.

Raynor: Tohle předčasné rušení je spíš prokletí bývalých Firefly herců. Zatím měl štěstí jen Adam Baldwin, že seriál Chuck obnovili, a zahraje si tak v seriálu dva roky po sobě jako hlavní postava. Ostatní to štěstí neměli. Vlastně ani Jewel, která je jako hlavní postava až letos. Asi to zakřikla, když na Comic-conu odpověděla na otázku, jaký je rozdíl mezi Firefly a SGA, že "SGA nezruší".
A to, že Bakulovi zrušili Mr. and Mrs. Smith byla podle mě jedna z těch velkých chyb, které televize někdy dělají. Byl to super seriál.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Není Robert Picardo trochu známější?
No uvidíme, jsem na tu jejich hvězdu nadmíru zvědav. A doufám, že aspoň jedna postava z SG-1/SGA by se mohla vrátit; McKay byl taky původně jen v SG-1.

Jinak IMO oni neudělají seriál v budoucnosti - ze stejného důvodu, proč v SGA/SG-1 nikdy neodhalili bránu. Přišlo by to o ten feeling jakože se to skutečně někde v realitě odehrává (který to IMO nemá, ale nesť).
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak to teda bude muset bejt neaka supervyspela loď rozhodne vyspelejsi ne Atlantis...WAAAU! asi neakej nepovedenej antickej experiment s devatym schevronem

o'neill to byl spis takovej joke xD
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM